Tai skirtingai reaguojam, žinoma. Aš jau save žinau. Pernai gegužę visus megztinius iš vilnos suvakuumavau ir tikrai iki rudens nepasigedau nei vieno, nors instagram komentatorės rašė, kad oi, būna šalta ir vasarą. Taip, bet man džempo ir striukės pilnai pakanka vasarą kai vėsu. Apėjau lašinukais ir tapau karštesne motera . Katuk lyg kažkada skundėsi moheros "kasymu", bet gal kai juostelės, tai ir nepasijaus.
Tai ir sakau, dėčiau max 2jų eilučių. Ir tai net ne moherą, o kažką šalia gulėjusio. Kur dukrai mezgiau ala salanidos. Tai ten kažkas nekutenančio, bet biškį pasipūkavusio
Man įdomu pats vaizdas, kaip atrodytų tokia tipo medvilnė ir ta pūko juostelė ir dar kitos spalvos. Nu reiks mėginuką pabandyt
Tai jau taip - prasimegsi - ir pati suprasi, ar patinka. Man vienas moheros pūkas megzti dabar misija beveik neįmanoma.
Dukrai mezgiau voratinklį - baisiai keistas jaumas, kai rankose beveik nieko nejauti. Kita dukra dabar surado besimėtančią prieš niolika metų megztą vieną dalį (greičiausiai nugarinę) moheros - tada variau su 2,5 virbalais tankiai tankutėliai ir vargo nemačiau, bet kažkodėl irgi pristigau kantrybės pratęst (greičiausiai dėl to, kad suabejojau, ar užteks turimų siūlų). Jeigu gerai pamenu, tai turėjo būti su garbanėlėm ant krūtinės. Ji prisimatavo tą dalį priekyje ir ... sugalvojo, kad gali jai būti vienpusė liemenė. Ta prasme, kad man reikia numegzti tik šniūrą prie kaklo susirišimui ir apačioje gal platesnę juostą. Atrodo tai gražiai. Bet... užsiknisau vien surinkdama akis, pradėjau i-cordą - visiškai nesugraibau, lyg orą megzčiau, jokio apčiuopiamo malonumo. Tai vėl guli numesta ir dar virbalai užstrigo
, nes kažkodėl medinius paėmiau.
Bet pora eilių, o jeigu dar kokis storesnis siūlas, tai nenuvargins.
Fotkinau batą laukdama poliklinikoje, o po to atėjo vyriškis šalia atsisėdo irgi su gazelle
Sutarėm pasimatymą su chirurgu operacinėj Atėjo laikas riešus susitvarkyt.
Šiaip turėčiau pasakyti, jog tos gazelės vieni patogiausių mano turėtų batų. Tai užskaitau, net ir už tą užkeltą kainą
Labos
Niumai Ir jaunatis, ir ne magnetinės audros, bet kažkoks tikrai emociškai sudėtingas laikas.
Mohera faina paglostyt tik Negaliu nešiot net pačios švelniausios. Brūkšniukai gražu
Virš Kauno naikintuvai skraido Ir niekas lyg nieko nerašo
Gal su žuvusių karių pagerbimu kažkaip susiję
Man emocijų bangos praėjo, bet fiziškai vos pakeliu kojas... Vos nueinu maršrutą, o į 4tą aukštą įsikibau abiems rankom į vyrą ir šiaip ne taip užlipau užsimerkus ir liežuvį iškišus . Dabar tik gulėt...
Liniuka - kada gulsi po peiliais? Abu iškart tvarkys? Ką tu dabar mezgi, primink?
Taigi ir man tų batų reikia. Nes neturiu jokių nešiotinų
Aš aną dieną vienom kojinėm siūlų pritrūkau. Grynai vienos kojinės pirštukam. Bet žinojau kad draugė dar tokkų tur. Paprašiau kad pasiimtų į darbą tai per pietus iki vileišip gatvės šutinau. ?5 km nu bet taip sukaitau ir pavargau kad iki šiol sunku. Eisiu baigsiu tą kojinę ir ieškosiu kur mano moheriuks
Žiūriu klaidų be akinių privėliau