Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal kas norėtų laikraštinės kepuraitės?

Priedas  Screenshot_20250402_060134_Pinterest.jpg   220,71KB   0 Parsiųsta kartų

Qqte, pasiekimai liuks!

Atsakyti

Labos

Gerulė kepurė, patikėjau, kad iš laikraščių  :D 

Restar už lietutį  :4u: Skaičiau, kad su ašarom kortizolis pasišalina, tai gaunas stresą nuplaunam taip. Aš ir vis pažliumbiu šią savaitę, bet man pms. Pasisekė, kad namie, ne darbe  :ax:  Kitą savaitę jau sukalbamesnė ir mažiau jautri visokiom smulkmenom būsiu  :ax: 

Qqte, šaunuolė!  :ploja2: Kosmosas kaip pavarei. Ir dar iš penkto aukšto  :bigsmile: 

Pardavinėju ir aš dukros dviratį. Išaugo. Net nedaug važinėtas buvo, nes aš nemoku, tai kiek pati važinėjo ar su tėčiu atvažiavusiu.

Ir neriu po eilutę vis. Pakaitom su knygom.

Atsakyti

Priedas  IMG_8723.jpeg   1,74MB   0 Parsiųsta kartų

Pastebėjimai nėriniams

Atsakyti

Sveikos

Gimė noras ne kojinėm tai matyt reik greit kol nepraėjo tas noras ir pradėt.

O užsimaniau tiesiog balto moherinuko pavasariui. Ir siūlų turiu :)

Atsakyti

Kažkaip staiga mintis kilo Kaži kaip atrodytų raudonas pusmedvilnės megztinis su baltom moherinėm juostom? O prisireikė, nes vakar gavau trendinius batus :D gazelles. Ir prie jų reik kažko. Šio bei to turiu, bet dar norisi :D Va tokius pirkau Priedas  Screenshot_20250329_191030.jpg   25,2KB   0 Parsiųsta kartų O siūlų raudonų ir baltų turiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 03 balandžio 2025 - 09:30

Man šiuo metų laikų tai moheros jau visai nesinori - žiemą labai gerai, o dabar jau noriu tik medvilninių megztukų. Vos sušyla - jau man tie plaukai kutena. Vakar einant pas šunis supratau, kad net nežinau, kur kokie kasdieniniai mano džemperiai, nes visą žiemą pratampiau namie savo raudoną šiltą megztuką su mohera - buvo pažemintas į naminius ir tapęs antra skūra.

Ale savaitgalį dar teks atsiprašyt vilnų/moherų. Net nunešiau į siuvyklą striukę, tikiuosi viskas pavyks ir atsiimsiu penktadienį popiet su persiūtu užtrauktuku.

Atsakyti

Man šiuo metų laikų tai moheros jau visai nesinori - žiemą labai gerai, o dabar jau noriu tik medvilninių megztukų. Vos sušyla - jau man tie plaukai kutena. Vakar einant pas šunis supratau, kad net nežinau, kur kokie kasdieniniai mano džemperiai, nes visą žiemą pratampiau namie savo raudoną šiltą megztuką su mohera - buvo pažemintas į naminius ir tapęs antra skūra.

Ale savaitgalį dar teks atsiprašyt vilnų/moherų. Net nunešiau į siuvyklą striukę, tikiuosi viskas pavyks ir atsiimsiu penktadienį popiet su persiūtu užtrauktuku.

Atsakyti

Gerai atrodytų, Katuk :) 

Mano bernam visiem trim vakar buvo saulės užtemimas, pilnatis ir dar magnetinės audros kartu sudėjus. Durdomas kažkoks. 🫣 tikiuosi, šiandien ramesni bus.

Nuvariau mašiną tepalus pakeist, tai, pasirodo, dar ir kaladėles reikės keist. Vakar gavau algą, bet kažkap labai greitai tirpsta. Už Emilio mokslus pamokėjau, Viiaus teisėm dalis, mano mašina. Jau galiu laukt naujos algos 🤔

Atsakyti

Restar-juostas dėčiau minimalias tik vaizdui. Nieko jos ten nešildytų. Nu ir tikiuosi nekutentų :D​ 

Atsakyti

Tai va, dėl to kutenimo aš ir nebenoriu nieko su plauku pavasarį/vasarą.

Atsakyti

Pas mane tai kiauri moheriukai niekp ten nekutena ir nelabai šildo ant plonos maikytės

Va jei prie kokio pridėt ar dvigubą dėt tada jo. Bet man tokie ir žiemą kutena

Atsakyti

Į gazelių kompaniją transliacija online :D

Priedas  Screenshot_20250403_122228_Gallery.jpg   239,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti