Gal kas norėtų laikraštinės kepuraitės?
Screenshot_20250402_060134_Pinterest.jpg 220,71KB
0 Parsiųsta kartų
Qqte, pasiekimai liuks!
Gal kas norėtų laikraštinės kepuraitės?
Screenshot_20250402_060134_Pinterest.jpg 220,71KB
0 Parsiųsta kartų
Qqte, pasiekimai liuks!
Labos
Gerulė kepurė, patikėjau, kad iš laikraščių
Restar už lietutį Skaičiau, kad su ašarom kortizolis pasišalina, tai gaunas stresą nuplaunam taip. Aš ir vis pažliumbiu šią savaitę, bet man pms. Pasisekė, kad namie, ne darbe
Kitą savaitę jau sukalbamesnė ir mažiau jautri visokiom smulkmenom būsiu
Qqte, šaunuolė! Kosmosas kaip pavarei. Ir dar iš penkto aukšto
Pardavinėju ir aš dukros dviratį. Išaugo. Net nedaug važinėtas buvo, nes aš nemoku, tai kiek pati važinėjo ar su tėčiu atvažiavusiu.
Ir neriu po eilutę vis. Pakaitom su knygom.
Kažkaip staiga mintis kilo Kaži kaip atrodytų raudonas pusmedvilnės megztinis su baltom moherinėm juostom? O prisireikė, nes vakar gavau trendinius batus gazelles. Ir prie jų reik kažko. Šio bei to turiu, bet dar norisi
Va tokius pirkau
Screenshot_20250329_191030.jpg 25,2KB
0 Parsiųsta kartų O siūlų raudonų ir baltų turiu
Man šiuo metų laikų tai moheros jau visai nesinori - žiemą labai gerai, o dabar jau noriu tik medvilninių megztukų. Vos sušyla - jau man tie plaukai kutena. Vakar einant pas šunis supratau, kad net nežinau, kur kokie kasdieniniai mano džemperiai, nes visą žiemą pratampiau namie savo raudoną šiltą megztuką su mohera - buvo pažemintas į naminius ir tapęs antra skūra.
Ale savaitgalį dar teks atsiprašyt vilnų/moherų. Net nunešiau į siuvyklą striukę, tikiuosi viskas pavyks ir atsiimsiu penktadienį popiet su persiūtu užtrauktuku.
Man šiuo metų laikų tai moheros jau visai nesinori - žiemą labai gerai, o dabar jau noriu tik medvilninių megztukų. Vos sušyla - jau man tie plaukai kutena. Vakar einant pas šunis supratau, kad net nežinau, kur kokie kasdieniniai mano džemperiai, nes visą žiemą pratampiau namie savo raudoną šiltą megztuką su mohera - buvo pažemintas į naminius ir tapęs antra skūra.
Ale savaitgalį dar teks atsiprašyt vilnų/moherų. Net nunešiau į siuvyklą striukę, tikiuosi viskas pavyks ir atsiimsiu penktadienį popiet su persiūtu užtrauktuku.
Gerai atrodytų, Katuk
Mano bernam visiem trim vakar buvo saulės užtemimas, pilnatis ir dar magnetinės audros kartu sudėjus. Durdomas kažkoks. 🫣 tikiuosi, šiandien ramesni bus.
Nuvariau mašiną tepalus pakeist, tai, pasirodo, dar ir kaladėles reikės keist. Vakar gavau algą, bet kažkap labai greitai tirpsta. Už Emilio mokslus pamokėjau, Viiaus teisėm dalis, mano mašina. Jau galiu laukt naujos algos 🤔
Į gazelių kompaniją transliacija online
Screenshot_20250403_122228_Gallery.jpg 239,15KB
0 Parsiųsta kartų
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”