Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien ryte apsirengiau savo naują maikoną Vėjai galvoje pri švarkelio ir mintyse galvoju, nu ir dzin, ir nedirbsiu. Užsidėsiu lentelę 'nepriėmimo valandos'.....  :D O realiai gavosi, kad visą dieną dirbu ir kažkokius nestandartinius darbus. 

Atsakyti

Vakare vedžiojau šunį, ir jau buvo normaliai šilta. Pavasarėja 😍

Niuma, šaunuolė su sportais! Svarbu sugrįžti. Maži  nuolatiniai pokyčiai atneša stabilius rezultatus. 

Restar, va tau ir pasnigs savaitgalį. Kad dar megztinius panaudotum :)

Mezgime štiliukas.

Atsakyti

Labos

Restar, pasidalink, ką išsiklausinėsi  :mirksiukas: 

Niuma, žinau patyriau, po 2 savaičių grįžus vėl visos treniruotės ir pasiekimai iš naujo  :oh: Bent tiek, kad greičiau pavyksta įsivažiuot nei nuo pat pradžių buvo. Greit pasieksi buvusį lygį  :mirksiukas: 

Ištiko ir mane “neturiu ką apsirengt” - pavasarinė striukė per pečius ir rankas pasidarė nepatogiai per siaura  :oh: Užsportavau vadinas. Kažkaip iš vaizdo taip neatrodo  :D Bandysiu dukrai įsiūlyt, gal tiks.

Laikiaus laikiaus ir dabar aš atguliau. Dar vakar parduotuvėj pagalvojau, kad aplink labai daug kosinčių žmonių  :unsure:​ 

Atsakyti

Lietuti  :4u: , dažnokai tave vis paguldo...

Aš šiandien apsiblioviau darbo vietoje. Greičiausiai hormoninis fonas ne paskutinėj vietoj čia.

Atsakyti

Restar, ko lietučiu lijai?

Džiaugiuosi daugiau judējimo! 10k+!!! Jau kelinta diena😎

Atsakyti

Ai, nebenoriu nei galvot, nei kalbėt apie tai. Įkrito paskutinis lašas ir išlijau. Dabar vėl pilna vietos. 

Keičiant temą. Vyrui mezgamas megztinis man jau patinka ... ant manęs  :bigsmile: . Negaliu patikėt, koks geras oversize fit'as, kol be rankovių. Rankovės gal ir pakeis reikalą. Jaučiu, teks pačiai pirmai pranešiot, jeigu ne per karščius užbaigsiu. Ir fotosesiją pasidaryt ant savęs irgi. Kaip ir Anne Ventzel su vyro megztiniu pasidarius. Nes ant jo aptemptas pilvas :).  Norėsiu ir sau. Nu bet antrą tokio pačio didžiausio dydžio megzt  :wacko: . Turiu gi dar ir kitų norų...

Atsakyti

Aš šiandien ryte pasivažinėjau ratais kvadratais po Kauną. Pusiaukelėj susipratau, kad darbinio telefono nepasiėmiau (nes ryte pasidėjau krauti). Grįžau nuo pusiaukelės namo. 

Atsakyti

Qqute - ar laimėjai prizinę vietą su savo dviračiais? Sorry, jeigu kur FB nepamačiau, man ten viską rodo bele kaip, retai ir pažiūriu normaliau.

Atsakyti

Restar jo. Sunkiai bet pavyko.

Ta proga naują dviratį nusipirkau  :D 

Atsakyti

Vau, nu maniakė, ne kitaip :). Ar prizas buvo toks, kad dviratis išėjo? :). Mezgimui laiko dar lieka?

Atsakyti

Restar apdovanojimų dar nebuvo bet nee. Dviratį dėl savęs pirkau. Ne naują. Saviškį parduosiu tai kažkiek kompensuos. Tiesiog supratau kad noriu greitesnio ir lengvesnio. Vistik į 5 aukštą tampyt be lifto. Dažniausia užneša draugas bet ir be jp važiuot gi noriu

Atsakyti

Mezguu mezgu. Kojines :)

Atsakyti