Savaitgalį baigiau bliuskę Sabai TOP. Buvo kelios eilės likę, bet tas vasarinis siūlas man rankas nuvargino ir akių lygumas nedžiugino, tai be ūpo, bet ėmiau ir užbaigiau. Gal sode sunešiosiu.
Pradėjau skarutę (paskutinis iš MZ modelių), kad turėčiau ką lygiai šeštadienį kelionėje megzti, bet ten megzti nelabai pavyko, tai namie pavariau. Tada vakar jau visai vėlai sąžinė pabudo, kad ir vyro megztuką reikia pajudint. Tai pajudinau - šiandien per meet'ą užbaigiau apačią su adata itališkai. Dabar apykaklę reikės padaryti ir rankoves pradėt. Nebaigtukų liko mažiau, tai legaliai galima ką nors naujo pradėt. Turbūt kojines kokias reikia apsispręst, kad turėčiau ką komandiruotėje į Taliną megzt.
O sveikatos fronte - turiu operacijos datą gegužės gale. Gal kas ir susinervintų dėl to, o kadangi aš jau buvau įsigąsdinus, kad viską man ten išpjaustys, tai išlėkiau laiminga, kad šita gydytoja tik polipą šalins ir tą pačią dieną paleis. Pamatė 1 nereikšmingą miomą. Kai man 2 gydytojos sakė kad per miomas nemato gimdos sienelės... Tai ką jos ten matė. Aišku, data man nelabai, nes kitą dieną po operacijos jau turiu renginį. Tai dar galvoju, ar kur kitur ieškot kitos datos, ar pavyks man kažkaip sudalyvaut, ar tieisog padengs kolegės, nors tne grynai mano daržas.