Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Visokių padažų tai tikrai jau neišimsi be plovimo - ar kriauklėje, ar indaplovėje.

Mūsų kriauklė linkusi kimštis, tai net ir kokius tiršesnių padažų likučius ar riebalus po kepimo stengiamės gariau jau išvalyti su popierinėmis servetėlėmis į maisto atliekų maišelį (pačias servetėles ten mesti irgi galima). Bet, kaip jau sakiau, po tokių procedūrų vis tiek tenka plauti rankas, tai bent man nėra problemos kartu ir tą vieną kitą indą iškart išplauti. :)  Neplauti indai tampa problema tik tada, kai susikaupia – aš už problemos prevenciją. :D (Šiaip temą laikau išsemta).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 29 kovo 2025 - 22:40

Po intensyvaus savaitgalio neužmiegu, o ryte akių nepraplėšiu, įtariu. Gal per savaitę pavyks prie naujo laiko prisiderint. 

Atsakyti

Niuma, mačiau, mačiau:). Bet šiąnakt aš blūdijau nežinau iki kelintos neužmigdama. Lyg ir nebuvo didelės priežasties ar kokių minčių, visgi įtariu neįsisąmonintą kūno nerimą dėl to, ką šiandien pas gydytoją sužinosiu ....

Atsakyti

Savaitgalį baigiau bliuskę Sabai TOP. Buvo kelios eilės likę, bet tas vasarinis siūlas man rankas nuvargino ir akių lygumas nedžiugino, tai be ūpo, bet ėmiau ir užbaigiau. Gal sode sunešiosiu. 

Pradėjau skarutę (paskutinis iš MZ modelių), kad turėčiau ką lygiai šeštadienį kelionėje megzti, bet ten megzti nelabai pavyko, tai namie pavariau. Tada vakar jau visai vėlai sąžinė pabudo, kad ir vyro megztuką reikia pajudint. Tai pajudinau - šiandien per meet'ą užbaigiau apačią su adata itališkai. Dabar apykaklę reikės padaryti ir rankoves pradėt. Nebaigtukų liko mažiau, tai legaliai galima ką nors naujo pradėt. Turbūt kojines kokias reikia apsispręst, kad turėčiau ką komandiruotėje į Taliną megzt.

O sveikatos fronte - turiu operacijos datą gegužės gale. Gal kas ir susinervintų dėl to, o kadangi aš jau buvau įsigąsdinus, kad viską man ten išpjaustys, tai išlėkiau laiminga, kad šita gydytoja tik polipą šalins ir tą pačią dieną paleis. Pamatė 1 nereikšmingą miomą. Kai man 2 gydytojos sakė kad per miomas nemato gimdos sienelės... Tai ką jos ten matė. Aišku, data man nelabai, nes kitą dieną po operacijos jau turiu renginį. Tai dar galvoju, ar kur kitur ieškot kitos datos, ar pavyks man kažkaip sudalyvaut, ar tieisog padengs kolegės, nors tne grynai mano daržas.

Atsakyti

Restar-nepakeičiamų nėra :mirksiukas: 

O šiaip :4u:  dėl visų nervų, kurie pasirodo ne tokie baisūs.

Iš mano fronto nieko naujo. Mezgu vis dar ne daug, bet kažkaip judu. Gal reik ko labiau įkvepiančio tiesog.

Savaitgalį tvarkiau savo gigantes gėles, kurias užpuolė tripsai. Tai tįsiau laukan, ploviau, valiau, purškiau kažkokiais nuodais, po to vitaminais. Dirbau kaip turi būt, toliau jau jų reikalas-išgyvent ar ne :D 

Dar žiūrėjau neblogą mini serialą. Nestandartinių detektyvų mėgėjoms -Rezidencija. Labai neblogai pafilmuota, nepaisant diskriminacinių momentų (pagrinde dėl rasės-šį kart baltųjų :D ) beje, čia iš Shondaland kūrėjų, kurių sąraše ir Bridžertonai bei Skandalas. Iko paskutinė serija, vis dar nieks neaišku ir neatspėjama :D​ 

Atsakyti

Restar  :4u: Draugiškai abi panašiu metu tą pačią operaciją apturėsim. Tik aš dar datos neturiu, sutarę tik gegužę/birželio pradžią. Ginė sakė, kad nieko tokio ten, paleis tą pačią dieną, pažįstama paragino vis tiek porą laisvų turėt, nes pilna narkozė. Tai turbūt labai individualu kaip narkozę pakeli, kaip jausies. Aš tai žinau, kad man narkozė sunku, tai neatlaikyčiau renginio kitą dieną.

Neriu savo turkio vasarinę, nugarą jau turiu. Matosi, kad dažys tas šilkas, pirštai spalvoti  :unsure: Galvojau prie balto sijono nešiot, bet matyt reiks žiūrėt, ar sijono nesugadinsiu.

Gėlių fronte sugebėjau numarint vieną vazoną (iš dviejų turimų) uošvienės liežuvių  :rolleyes: Skaitos nelepios gėlės, bet nemoka net tokios pas mane išgyvent  :D 

Atsakyti

Uošvių liežuviai pas mane supūna :D​  ir ištysta, nes beveik tamsoj stovi

Atsakyti

Katuk, nepalanki uošvienėms aplinka?

Atsakyti

Tęsiu pažadus sau! Sportą surašiau reguliariai, o ne kada nors, ir sportuoju.

Nors didžiausias malonumas - sode!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 31 kovo 2025 - 17:49

Lietuti  :4u:

Neklausiau apie jokias narkozes, nežinau, kaip pakeliu, nes niekada nesu turėjus. Kolegei balandžio gale tą patį operuos, išsiklausinėsiu.

Katinas šiandien po ilgo laiko vėl ant manęs atsigulė, gydo mane savo vibracijom, nes kažkaip net skaudėjo šiandien ir echo darant net iš viršaus.

Atsakyti

Sveikos. Nuėjau vakar po pusantros savaitės ligų į sportą. Vargom abu su treneriu. Tiek užtenka, kad vėl viskas kaip iš pradžių. Pečiai įsitempę bile kaip. Šiandien irgi visur maudena, kitaip nei įprastai būdavo. Oooommm. Reikės pradėt namie mankštas daryt, kiek visko jau išmokęs. 

Ryte įkalbinėjau save eit į darbą. Man reikia laiko, kol įprasiu prie to naujo aiko. Vakare neužmiegu, ryte- lūžtu. 

Atsakyti

Aš šiąnakt išsimiegojau. Nors ir vakardienos neišsimiegijimo nejaučiau visai. Mano organizmas prisitaiko laiko keitimui iš anksto - kelias dienas prieš sukimą imu pabusti valanda anskčiau. Nes ir šviesiau, ir paukščiai plyšauja.

Pomidorai išdygo ne visi, bet bus daugiau negu reikia. Kažkaip dar jų nenumarint iki persodinimo būtų gerai, kol daigeliai maži. Nes kai pamirštu kur ant saulės, tai esu nudžiovinus ne vieną :).

Ištiko "neturiu ką apsirengt"  :oh: . Kai jau ne žiema, tai nebefasonas žieminius megztinius nešiot, o demisezoninių turiu ... 1 pirktinį. Taip ir nenusimezgiau jokios liemenės, kuri būtų abai gerai ant marškinukų, kurių yra vieni kiti, bet vien su jais dar nenoriu, o ir išsipašo pastoviai. Kelionei irgi nelabai turiu kuom apsirengt. Nežinau ir ko norėt... Bjauri būsena, ypač, kai apsipirkinėt išvis nekenčiu :).

Atsakyti