Kerpena, nereikia tau tos pūslės. Tulžis vis tiek gaminsis, tik nesikaups pūslėje, o tiesiai kapsės. Nustebtum, kiek žmonių gyvena be jos. Mano vyras po pašalinimo absoliučiai viską gali valgyt.
Indaplovė pas mus Bosh. Naudojam kokį kartą per mėnesį. Būtų virtuvė mažesnė, tai nebūčiau išvis dėjus. Aišku būna pasistumdymų, kam indus plaut. Bet darbas žmogų puošia 
Nepasėjau pomidorų. Pirksiu šiemet, žiūrėsiu kas gausis.
Geriau jau puošiuosi mezginiais ir kitais darbais. Netrūksta man jų
. Indų plauti nebijau, bet nematau prasmės, o ir taupiau su indaplove. Labiausiai man patinka ramybė šeimoje, kai nereikia stumdytis dėl indų. Dabartinėje būsenoje galvoju, kad ir viena gyvendama naudočiau indaplovę. Taupau energiją ir viską optimizuoju, ko galiu nedaryt. Aš šįkart kartu su Niuma indaplovių partijoje
.
O dėl pomidorų - jeigu laukui, tai, kaip ir sakiau, sėja nuo balandžio vidurio, tai dar nepavėluota, nebent ir šiaip nėra noro.
Išlipau iš lovos, pažiūrėjau į laikrodį - rodė 5:55
. Pabudau truputį anksčiau, kokį pusvalandį prieš žadintuvo skambėjimą. Tai ir gerai, ramiai galėjau susiruošt ir anksti išvažiuot iš namų, kad visur be kamščių ir streso spėčiau, turėjau renginį su 150+ žmonių. jausmas, kad šiadien jau pentkadienis, po visko... Vakare Knit&Wine Miesto laboratorijoje, bet aš noriu tik pas keturkojes drauges. Jeigu sūnus tesės duotą žodį, tai abu ir varysim. Jeigu kitaip jam planai susidėlios, teks varyt pas mezgėjas. Nes tiesiog 4-ių aš negaliu viena vedžioti, o pusę palikti kitiems - man širdis neleidžia... Vyriškis šiandien į darbą išėjo, aišku, nespės grįžti. Aišku, dar yra planas chuliganas po šunų tieisiai pas mezgėjas, nes MsuM planavo užsukti. Bet matysiu pagal savijautą.