Ingriga plonoji dundaga skersuoja
bent man kiek mezgiau skersavo
o šiaip, prisiminiau tavo - gėda pasakyti, kad megzta su mašina, tai aš tau pasakysu, aik tu švilpt, man tas su mašina mezgimas toks rimtas darbas, aišku jei ten kokia palą nubrūžinti tai vieną, bet pažiūrėjus, kokius viražus tu išdarinėji, tai vaikeli, vaikeli, didmoterė tu...
Aš vakar keikiausi irgi prie mašinos ir pagalvojau, nu darbų darbas, o ne hobis čia...
Nusispjoviau, numečiau ir nuėjau su virbalais virbaluot.... Taip ir pagalvojau, va čia tai malonumas proceso ir rezultato, o mašina tik rezultato, jeigu jis gaunasi...
Ristina, nu tikrai tu sado-mazo, Jei gerai suprantu, tai tas vietas tu praardai ir su adata paskui sujungi susukus???? Arba nelabai suprantu ką tu ten darai....
Ristina Aš dukterėčios megztuką išsisaugojus su plačiom pynėm, bandžiau suprast kaip ten sukabinta, kad skylės nesigautu. Gal ateičiai padės jei ka suprasi
Ingriga plonoji dundaga skersuoja bent man kiek mezgiau skersavo
Nieko gero tada o jei dryžuot sulaikytu skersavimą
* Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška. (Dalai Lama XIV)
Ristina, nu tikrai tu sado-mazo, Jei gerai suprantu, tai tas vietas tu praardai ir su adata paskui sujungi susukus???? Arba nelabai suprantu ką tu ten darai....
Taip, pagalbiniu slidžiu siūlu pamezgiau, kad galėčiau paskui nuardyt ir susiūt atviras sukryžiuotas akis
Ristina Aš dukterėčios megztuką išsisaugojus su plačiom pynėm, bandžiau suprast kaip ten sukabinta, kad skylės nesigautu. Gal ateičiai padės jei ka suprasi
Čia dar įdomiau susukta įtariu per kelis kartus pinta pynė
Ant mašinos nieko plataus eįmanoma "susukti", nes pėšia siūlą.
Nu, žiūrėsim, kas galu gale iš mano "akrakadabra" bus
Jei neplatūs dryžiukai, šiek tiek padėtų. Aišku, dryžuojant ne su Dundaga Bet tiksliai gali atsakyt tik pavyzdėlisAtrodo teks man ją įsirėminti Kas su citavimu atsitiko
Tiksliai gi Liniuka dryžavo, buvau pamiršus
* Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška. (Dalai Lama XIV)