Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriga plonoji dundaga skersuoja

bent man kiek mezgiau skersavo

Atsakyti

o šiaip, prisiminiau tavo -  gėda pasakyti, kad megzta su mašina, tai aš tau pasakysu, aik tu švilpt, man tas su mašina mezgimas toks rimtas darbas, aišku jei ten kokia palą nubrūžinti tai vieną, bet pažiūrėjus, kokius viražus tu išdarinėji, tai vaikeli, vaikeli, didmoterė tu...

:sutinku:  Aš vakar keikiausi irgi prie mašinos ir pagalvojau, nu darbų darbas, o ne hobis čia... :D

Nusispjoviau, numečiau ir nuėjau su virbalais virbaluot.... Taip ir pagalvojau, va čia tai malonumas proceso ir rezultato, o mašina tik rezultato, jeigu jis gaunasi... :D

Ristina, nu tikrai tu sado-mazo,  :wacko:  Jei gerai suprantu, tai tas vietas tu praardai ir su adata paskui sujungi susukus????  :blink:  Arba nelabai suprantu ką tu ten darai.... :hmm:

Atsakyti

Ristina :blink: Aš dukterėčios megztuką išsisaugojus su plačiom pynėm, bandžiau suprast kaip ten sukabinta, kad skylės nesigautu. Gal ateičiai padės jei ka suprasi :hmm:

Pridėta:

Atsakyti

Kas žinot ar skersuoja dundaga  :hmm:

Skersuoja viengijė, skirtingos spalvos nevienodai

Atsakyti

Ingriga plonoji dundaga skersuoja bent man kiek mezgiau skersavo

Nieko gero tada  :oh: o jei dryžuot sulaikytu skersavimą  :hmm:

Atsakyti

Ristina, nu tikrai tu sado-mazo,  :wacko:  Jei gerai suprantu, tai tas vietas tu praardai ir su adata paskui sujungi susukus????  :blink:  Arba nelabai suprantu ką tu ten darai.... :hmm:

Taip, pagalbiniu slidžiu siūlu pamezgiau, kad galėčiau paskui nuardyt ir susiūt atviras sukryžiuotas akis :huh2:

Atsakyti
Apžiūrėjau Ristinos mezginį ir AJnu slėptis po pernykščiais lapais.
Atsakyti

Ristina :blink: Aš dukterėčios megztuką išsisaugojus su plačiom pynėm, bandžiau suprast kaip ten sukabinta, kad skylės nesigautu. Gal ateičiai padės jei ka suprasi :hmm:

Čia dar įdomiau susukta :D įtariu per kelis kartus pinta pynė  :hm: 

Ant mašinos nieko plataus eįmanoma "susukti", nes pėšia siūlą.

Nu, žiūrėsim, kas galu gale iš mano "akrakadabra" bus :hihihi:

Atsakyti

Nieko gero tada  :oh: o jei dryžuot sulaikytu skersavimą  :hmm:

Jei neplatūs dryžiukai, šiek tiek padėtų. Aišku, dryžuojant ne su Dundaga :D Bet tiksliai gali atsakyt tik pavyzdėlis :mirksiukas:

Atsakyti

Man irgi pasirodė, kad per 3 kartus  :hmm: 

Atsakyti

berods Liniuka dryžavo su šilkalpake..neskersavo sakė

dar nuo skersavimo gelbėt gali pridėtinis koks siūlas, ravelry buvau radus

nu arba raštas atitinkamas-ripsas, perliukas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 sausio 2017 - 11:09

Jei neplatūs dryžiukai, šiek tiek padėtų. Aišku, dryžuojant ne su Dundaga :D Bet tiksliai gali atsakyt tik pavyzdėlis :mirksiukas:
Atrodo teks man ją įsirėminti  :D Kas su citavimu atsitiko  :hmm:

Tiksliai gi Liniuka dryžavo, buvau pamiršus  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 16 sausio 2017 - 11:10