Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Medžiaga paltukinė, forma - bomberinė? Spėju. Neatsimenu dar tokio karšto Kaziuko. Prasiėjom galiuką, pirkom šio to valgomo ir vos gyva namo. Mano sveikatai - šeivamedžių tyrė. Vakar pradėjau Sabai top, vasarinį mezginį. Bandėm kojines fotosesint, bet savo telefoną namie netyčia palikau, o dar dukra ėjo kartu, tai... Geriausia kojinės matosi įprastoj pozoj :)

Priedas  Messenger_creation_03B8BE9A-97EC-4F44-9283-851D06E92BDD.jpeg   131,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Koks puikus paveikslas! Tinkamas fonas juvelyrinėms kojinėms ❤️ 

Atsakyti

Jeee, Barsa balandį laukia. Kadangi galiu dirbt, uždirbt (refleksija į vakar), tai reikia ir išleist. Bus darbostogos prie jūros. 💃💃💃

Atsakyti

3 kardinaliai skirtingos dienos:

- Konferencija /balius

- Lova/ miegas / mineralinis (poilsis po burbuliukų).

- 26 km dviračiais. Mano greičiu. Vyrui turbūt vargas, bet gyvai tai man reikėjo likt, kai aš visai nevažinėju. Smagumas lauke. 

Eisiu burokėlių sriubytės su kukuliais išvirt. Ir gal silkės paruošiu mums. 

Atsakyti

Barsa ir manęs balandį laukia, tiesa tik vieną dieną, bet džiūgauju...

O gal dar ir keliai susikrįžiuos :D​  Sakytum neįtikėtina, bet esu gyvenime turėjus tokių situacijų, pvz. jaunystėje Vokietijoje susipažinau su panele iš Marijampolės, draugavome, išsivažinėjom kas kur, ryšiai nutrūko... ir visiškai atsitiktinai susitikome po 10 metų Airijoje. 

Atsakyti