Pastovėjau, pastovėjau.. variantų atsirado bent 7
Einu matuotis visus.
O, normaliai yra ką apsirengti!
Gadget, visai neblogai jau šitas. Praktiškai visko turiu, ką rodo. Ir net derinu panašiai. Nors kai kurie derinukai tokie netikėti.
Dabar turėtų sekti "bet...."
bet ot ir nesulauksit
😻😎👀👌
ši bendradarbiauja su tinklu, tai parodo nusipirktinų derinių. O pati yra ryyyyyžki. 40 metų jai.
Elena iš vakar parduoda savo paslaugas ir kursus, kitas orientavimas.
Dar seku itin dailią jauną amerikietę. Dabar ji turi krūvą mažų mergyčių. Ištekėjo prueš kovidą. Iki tol buvo fancy Ofisas mada. Irgi bendradarbiauja su tinklais.
Laukiasi 4-ą kartą ;)
Labas rytas
Ir kaip tas Knit&Wine formatas? Ir dar darbo savaites vakara?
As i Knit&Eat eisiu 19d., nerandu laiko namie pamegzti, tai nors kavineje ta padarysiu. Galvoju pasiulyti irgi lietuviskus formatus - Wine ir Brunch - isbandyti.
O ką tu nori sužinoti? Man tai nesvarbu pavadinimas. Niekuo nesiskiria nuo mūsų sriubų ar vakarienių - susirenka žmonės, kurie gali skirti tą vakaro laiką, atsineša mezginius ir pliurpia. Išskirtinumas čia - kad esam vis toje pačioje vietoje, kuri man patinka ir nueinu/pareinu pėsčia, per brunchą pripildom visą erdvę vien mezgėjos, per vakarinį formatą - turim vieną didelį stalą, bet esam praktiškai vienos visoje Miesto laboratorijoje. Kas nori geria vyną, kas nori kombučą, alų ar vandenį, kas nori valgo (vakar valgiau keptą brie sūrį valgiau su keptom kriaušėm, slyvom ir burokėliais ). Išskirtinumas tas, kad ateina viena kita mezgėja, kuri nori būti influencere ar Instagramas darbo įrankis, tai pafilmuoja, kelia į Instagram, tagina ir pan. Aš pastoviai nepagalvoju nei vienos foto padaryt. ir man giliai dzin ta dalis
. Bendraujam apie mezginius, siūlus, patternus, bet vis daugiau ir giliau susipažįstam, tai kalbos ir iki vaikų, vyrų ligų, anemijų (vakar aktualijos) prieinam. Ateina vienas kitas tas pats ir vis naujų žmonių, tai būna įdomu plėsti akiratį. Aš atvira, smalsi, plepi, kai yra man naujų dalykų/žmonių. Susitikimuose tokiuose praktiškai nepamezgu, jeigu neturiu mezginio visai lygiom akim ratu mezgamo.
Ai, dar išskirtinumas, kad viena iš ML įkūrėjų irgi mezganti, dėl to taip palankiai žiūri, pati mezga, pabuvom nuo 17.30 iki gal 21 val, nors užsidaro oficialiai 20 val. tai toks kaip namie jausmas su šeimininkais .
Katuk, reikia tau surasti būdą, kaip atsiriboti nuo visų anytos generuojamų emocijų, nes labai jau kenti nuo to visa. Bet lengva pasakyt. Man atrodo, kad aš sugebėčiau, nes pataruoju metu labai nuo daug ko atsiriboju, net pačiai keista, nes situacijos lygiai tokios pačios, kaip anksčiau, o reakcijos - kitos. Gal labiau apie save ir savo gerovę galvoju. Tu protinga moteris, vis tiek rasi kokį būdą
kada nors.