https://www.instagra...2I4NzVoZXpxMDl1
megztuko paįdominimas
Man tai visada tuose įvaizdžiuose juokinga būna detalės, kurių ofise sėdėdamas nugi nedėvi. Pvz rankinukas.
Kitas dalykas-paltas/striukė gali visą vaizdą sugadinti. Arba pagerinti. Bet vėl-darbe nesėdi su paltu.
Lieku prie savo nuomonės-yra du pasauliai: foto/modelis v.s. gyvenimas/kasdienybė.
Tarkim pvz iš šios dienos gyvenimo. Dažnai foto rodo, jog atsegtas paltas yra stilinga. Pabandykit šiandien gatve prasieit prasegtu gali nunešt ne tik paltą, dar ir žmogų kartu kaip su bure
Beje, su papuošalais mano santykiai irgi įtempti. Pabandau įsivaizduot save su tuo batraiščiu ant kaklo
Aš irgi padariau - į kirpyklą nuvariau. Vietoj rytdienos - šiandien. T.y. viskas gerai, buvo suplanuota ryt, bet po po vakardienos atsirado svarbus meetas, kuriame noriu dalyvauti, tai nusprendžiau paslinkti kirpyklą, kaip tik radau laiką anksčiau, nes kiti variantai gerokai vėliau. Mano kirpėjai šiadien buvau pirmą klientė po 1,5 mėn bastymosi po Aziją
. Tai šviežių įspūdžių dozę gavau, savo naujovių irgi papasakojau, smagiai kažkaip.
Šįvakar po darbų varau su kaimyne į Knit&Wine Miesto laboratorijoje. Bėda - vėl neturiu nežakardinio mezginio, gal sugebėsiu ką pradėt arba bliuskei mėginuką prasimegzt.
IMG_7681.jpeg 110,27KB
0 Parsiųsta kartų
ŠTAI stilistė Paryžiaus mados savaitėje užsegtu mass market pirktu paltu.