Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar neišbandžuau virbalų. Iš pačiupinėjimo bijau, kad nebūtų per smailūs, bet aišku reik pabandyt.

Neseniai turėjau bdar mokymus, kuriuos viena advokatų kontora vedė. Tai sakė beveik neįmanoma nepažeist, nes gali nusiinterpretuot iki begalybės. 

Pvz. Darai darbuotojų atranka. Gauni cv. Atsirenki darbuotoją. Visus gautus cv privalai ištrint. Iš emailo. Iš kompo, jei buvai kur nors pasidėjęs. Iš downloads folderio. Jei neištrinsi, jau teoriškai pažeidi. Jei apie kandidatavusį darbuotoją pagooglini, jau pažeidi, nes jo neinformavai, kad googlinsi. Ir t.t.t.t.t.t

Atsakyti

Apie švarkus. Kažkaip niekad man tie šanel nebūdavo gražu. Nu ne mano skonio

O db kaip tik pagalvojau kad man tiktų

Nu bet nereikia netgi raudono.pas mane daugiau sportinis stilius. Nu nors prie plačių džinsų tiktų

Grynai aš :). Ir nepagražėjo man vis tiek :).

Žodžiai šiandien pasibaigę, minčių galvoje - beveik 0 (laimė, kad jokio grūzo neparsivežiau), noras - megzti toliau žakardus :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 19:24

Labos

Liniuka, jei googlini viešai prieinamą informaciją, vis tiek pažeidi BDAR?  :blink: Apie ištrynimus iš visur kur žinojau.

Gadget, du trumpučiai 3/4 rankovėm laisvi, kiti klasikiniai skirtingų spalvų. Raudonas Calvin Klein nukautas su nuolaida, kitų net nežinau brandų  :D Aš jautruolė, kuri etiketes nukarpo iki paskutinio siūliuko  :D 

Kaip rengtis ir ką su savo stilium daryt turiu ir aš galvasopį, nežinau. Mano uniforma žiemą pieštukinis sijonas ar miniakas + megztinis, vasarą sijonas + bliuskutė + švarkas arba suknelė. Visokie stilingiau man nepatogu pasidaro ir grįžtu prie uniforminio  :D 

Į striukes su švarkais netelpu, nes mano pečiai platūs. Jau ir taip dydis didesnis nei apačios, tai ir striukės viršuj aptemptos, apačioj balionas. O švarkai paprastai pečių liniją dar labiau papildomai papildo savo tvirtom siūlėm, pakietinimais ir neduokdie petukais (tuos tai ardau ir lupu lauk, kad neatrodyčiau kaip amerikietiškam futbole). 

Atsakyti

Diena su galvasopiu. Realiu. Pasimatavau spaudimą - spaudimas žemas, pulsas aukštas. (Vakare treneriui sakau- atėjau ant kilimėlio pagulėt... panašiai ir gavos. Vien tampymo treniruotę padarė su kvėpavimo pratimais gale.).

Pas mamą atvirkščiai- spaudimas aukštas, pulsas žemas. Bet buvom pas kardiologę- keis gydymo planą ir holderį dės stebėjimui.

Atsakyti

Priedas  IMG_7675.jpeg   109,34KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_7674.jpeg   91,89KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_7672.jpeg   574,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu, asmens duomenys :D  

iŠ tiesų tai nežinau, ar konkrečiai šie duomenys patenka po BDAR.

Tiesiog, ką noriu, tą viešinu :P​ 

Asmuo savo duomenis gali viešint :) Kiti asmenys tavo, kaip asmens duomenis, turi rinkti tik užtikrinto privatumo rinkmenomis, tik būtinus, ir tik atšauktinai (teisė persigalvoti).

Atsakyti

Lietuti, štai tau įkvėpimui aukštos lieknos blond įžymybės, kurių pečiai platesi nei klubai

• Nicole Kidman

• Taylor Swift

• Uma Thurman

Atsakyti

Gadget, nemėgstu kelnių, nepatogu labai  :B Jei ateinu į darbą su kelnėm, sulaukiu klausimų kas man atsitiko  :D​ 

Atsakyti