Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Turiu du laaabai dažnai nešiojamus švarkus. Vienas iš jų - trikotažinis, kaip užmestukas, iš Takko, susisegu 3/4 rankoves, juodai baltas. Ir prie juodų kelnių, ir prie džinsų idealus. Kitas- baltai, raudonai, mėlynai languotas. Su raudonom sagom. Ilgas. Irgi mylimas :) Na ir dar keli, rečiau nešiojami.

Mano striukės tokios, kad po jomis švarkai telpa, tai metų laikas nesvarbus :) Paskutinė - pernai pirkta iš Audimo.

Atsakyti

Sveikos :4u: 

pas mane ant virbalų kojinės kojinės ir kepurė

Poppy pranešiotas į darbą. Nesušalau

Kolegė išgyrė, sakė pečiai lb faini ir matos kad siūlas prabangybinis (baby kašmyras gi)

Apie švarkus. Kažkaip niekad man tie šanel nebūdavo gražu. Nu ne mano skonio

O db kaip tik pagalvojau kad man tiktų

Nu bet nereikia netgi raudono.pas mane daugiau sportinis stilius. Nu nors prie plačių džinsų tiktų

Atsakyti

Labas rytas :)

Politinės aktualijos šalyje atitinka pasaulines tendencijas

Atsakyti

Nueina tas šanel, nueina, trumpa tendencija gi.

Katuk, sakyk savo talijos santykį su ūgiu ir kitais dviem parametrais. Derinu simple - vertikali spalva, diržas, ir švarkas. Optiškai talija yra.

Lietuti, kas tee per mikrostriukės, kad švarkas netelpa?? O tavo amerikė dar prieš karantiną buvo, trumpi liemenuoti prigludę švarkai buvo, ane? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 10:59

Nu ant trumpo švarko kur tu tą diržą montuosi?

O tie skaičiukai pagal BDAR neviešinami :D 

Šiaip visi tie aprangos dalykai dar turi ir tą praktinę pusę, t.y. demonstracinė foto yra viena, o 8 val sėdėt/stovėt/ kulniuot ir pan yra visai kas kita. Dažniausiai teikiu pirmenybę patogumui. Nesiginčiju, galima rasti ir harmoniją visame kame,  bet ne visad.

Atsakyti

Ir dar vienas argumentas-skaičiukai yra 2D, o aš deja 3D. Pvz iš nugaros nesimato nei vertikalios spalvos, nei diržo. Kaip ir šono. Po to dar yra rankos, papai ir kitos kūno dalys

Atsakyti

Katuk, po švarku, ant kelnių. Čia apie diržą.

Svarbiausi katuko organai - rankos ir papai :) Taigi ponas pilatesas abudu organus dailina, ką :)

Mano manymu, itin svarbus aprangos sėkmės elementas - kaip gerai jautiesi viduje. Drabužių patogumas - itin reikalingas, pritariu.

Beje, laukiu POPPYTEEE fotosesijos!  3/4 rankoves iš visų megztukų padarau sustūmimo būdu, o trumparankovius turiu tik kelis. Tikrai gerai groja po švarkais, bet ten konkuruoja su plonų palaidinių dailiais rankogaliais.

Atsakyti

Ravelry Qqutė įdėjus Poppy tee. Katukas nerodęs savo pilkučio.

Atsakyti

Aš užbaigiau savo skarelę ir kažkas ne taip🙈

Gal kiek per trumpa, norėtųsi du kart apvyniojus kad uodegytės ilgesnės liktų, o gal išplatėjo per greit, gal mano siūlui reikėjo kokioj kas 10 eilėj didinti.

Siūlo dar šiek tiek turiu, galėčiau iki pusės ardyti ir didinti arba visą ardyti ir kitaip platinti... 

Megzt labai patiko, tai ardymas nebaido, tik neapsisprendžiu kiek ardyti.

O gal panešiot tokią, gal patiks.

Ot bėdų prisigalvoju.

Išties tai virusas kažkoks puola, vaikštau, kaip išvirus, kaži atlaikysiu šią darbo savaitę ar sugriūsiu.

Geriau negriūti- vaikas grįžta, noriu pasidžiaugti. 

Atsakyti

Ponas pilatesas gal ir dailina tę kažką, bet

1. Jie nepasiduoda :D 

2. Ne taip staigiai

3. Viskas nuo aplinkybių priklauso

Nu žodžiu, jaučiuosi ne komfortabiliai su kažkokiu trumpoku viršum. O jei dar koks ir siaurokas, tai išvis.

Ai, beje-tų švarkų gražių tai nėr prekyboj :D  net jei ir įkalbėtumėt. 

Šiaip, nežinau, buvo atėjęs momentas, kai maždaug buvau susidėliojus, kokie modeliai man tinka ir patinka. Bet dabar matyt kitokie mados klyksmai, tai nėr prekyboj tokių. Dar pavyksta su klasika kažko pasiekt, bet iš esmės vėl tas etapas, kai nebežinau, ką rinktis rūbų pardėse-nieks nepatinka.

Atsakyti

Katuk, kurioj vietoj parašyta BDAR apie tuos skaičiukus? Jei rimtai, tai pypt.

Toms, kur moka siūti, labai fainai Olesia.les (instagrame) perdaro į liemenes. Aš taip norėčiau mokėt.

Kur dingo Liniuka? Kokie jos įspūdžiai dėl virbalų?

Atsakyti

Nu, asmens duomenys :D  

iŠ tiesų tai nežinau, ar konkrečiai šie duomenys patenka po BDAR.

Tiesiog, ką noriu, tą viešinu :P​ 

Atsakyti