Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tereza sveikinu  :D

Rodyk gi savo grozi

Iki rodymo dar neprieita. Dabar, kai lemuo vietoj, pernersiu viršų. O paskui dar rankovytės laukia.

Atsakyti

Labos

Lace, Qqutei sveikatos ir stiprybės  :4u:  

Lace, mano anyta gydytoja sako, kad mamos nuotaika teisingiausia būna. To ir linkiu, kad Laimas nepasitvirtintų  :4u: Ypač, jei kiti irgi susirgot.

Qqut, laikykis  :4u: Tikiuos, kad "epilepsinė paauglystė" jums labai greitai prasidės ir visai pamiršit šituos rūpesčius.

Man šį savaitgalį galva lengvesnė, tai baseine bangas keliam :) Dabar nuomojamam komplekse sūrus vanduo, o ne chlorkė. Ankstesniam baseiną dideliu lanku apeidavau nuo to baisaus kvapo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 18 birželio 2017 - 16:17

Mano nevykusių pirkinių naikinimas - raudoni atspalviai rudeniui. Nesu pilnai juo patenkinta, bet kartais reikia drabužių, kurių negaila nešiot įvairiausiom sąlygom :)
IMG_1740_medium2.JPG
 
 
Pirkau gražius siūlus online, kurie realybėj visai nepatiko - Plymouth Yarn Fantasy Naturale. Tada tuos kietus storulius skyriau per pusę, pridėjau savo mėgstamus Lang Yarns Ella (nusipirkau netinkamą atspalvį, paskirtis buvo kitam projektui). Bent jau šarvo efekto išvengiau.
 
Virbalai 2 mm.

Atsakyti

Ramų kaimą užpuolė... vokiečiai olandai norvegai. Garsai baisus, dulkiu kamuoliai. Tankai ir visa kita technika. 

Atsakyti

Ramų kaimą užpuolė... vokiečiai olandai norvegai. Garsai baisus, dulkiu kamuoliai. Tankai ir visa kita technika. 

tai bent vaikam yra i ka paziuret :)


Atsakyti

Sveikos,

qqte, man irgi labai nejauku skaityt apie tuos priepuolius....O kaip jus išgirstat naktį, kad kažkas ne taip?  :unsure:  :4u: 

Lace, nors ir nelinksmai, bet jaukiai tas jūsų savaitgalis atrodo, žinok, tikiu tavo nuojauta, ar bent turėjot erkę? Čia tas pats kaip mano Kukuliui vos ne nuo gimimo visi kiša alergiją, o aš netikiu ir nepripažystu, žinoma, ne aklai, tiesiog nuojauta ir kai kurie faktai man taip leidžia manyt... :4u: 

Mes vakar stipriai ir purvinai dirbom, šiandien jau ilsėjomės, skrudinausi ir tipo mezgiau, mezginys neitin judėjo, bet kupra suskruduss:D

Pasiordysiu ir aš foto, mezginys čia tik tarp kito, tiesiog smagi ekpsromtinė fotosesija gavosi, ėjom pasivaikščiot ir lubinų :)

IMG_9963_medium2.JPGIMG_9976_medium2.JPGIMG_9983_medium2.JPGIMG_0008_medium2.JPG

IMG_0018_medium2.JPG

IMG_0021_medium2.JPGIMG_0022_medium2.JPG

Atsakyti
Merginos, kur rytoj tinkamės? Siūlau Teraza forume. Arba Panoramoj kurioj nors.
Atsakyti

Nu zinokit arteja naktis ir as jos bijot imu

Sarange mes vienam kambary  miegam vis dar, as siaip gana jautriai miegu...bet vakar tai nebuvau dar uzmigus, nuojauta kazkokia turejau, nu labai sunkiai migdesi jis, isisiautes vakare buvo..ir isgirdau

Ana karta mb knarke, vaikiiui trukde tai jis i lovugali stukseno, mb pazadines buvo o pats tik uzmigo ir bac

Ai nu tikiuosi siandien kazkail gal ramiau ar ka bus

Supykau ant siulu, uzsimaniau pameginukint, turiu tokios grazios marytes plauko melynos i jurbange medvilnes

Susisukau gal 6 siuliukus, mislijau kiseneta vasarine nebloga but, nu i ka skersuoja bjaurybe, o akeles dailiai gula, o zvilga..nu bet skersos kisenes ne itin..

Atsarginis planas prigludus suknele stulpeliais, stulpeliai neskersi...kisenetai reijs kazko kito ieskot bet medvilnes atsargos senka...

Atsakyti

Sveikos,

Buvau išvažiavus tik vieną parą, bet jaučiuosi, kaip po savaitės grįžusi.

Vakar pavakary nuvežiau mažąją pas uošvius. Kaip tik buvo pirtis iškūrenta, tai pasipirtinau. Gavau braškių pusryčiams. Ryte išvažiavau. Ššiandien aplankiau savo tėvus, o po to dar nuvažiavau į kaimą. Ir netgi prie šieno dorojimo teko prisidėti. Grįžau šiandien vakare.

Dar supratau kad labai geras pojūtis vienai važiuoti mašina, kas šiaip labai retai atsitinka.

 

 

Liniuka, o kas yra Teraza forumas? Nežinau tos vietos.

O panorama tinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 birželio 2017 - 21:15

Kerpena forum palace yra terazza restoranas, liniuka apie ta kalba

Atsakyti

Lace, nors ir nelinksmai, bet jaukiai tas jūsų savaitgalis atrodo, žinok, tikiu tavo nuojauta, ar bent turėjot erkę? Čia tas pats kaip mano Kukuliui vos ne nuo gimimo visi kiša alergiją, o aš netikiu ir nepripažystu, žinoma, ne aklai, tiesiog nuojauta ir kai kurie faktai man taip leidžia manyt... :4u:I

Tai visai jaukus tas mūsų savaitgalis :wub: tik mergiočių gaila, prieš miegą vėl abiems po 38 temperatūros.  :oh: Erkės neturėjom, bent jau nemačiau nei vienos...  :unsure: 


Rytoj kažkaip reikia susisukti - su Vaiva 8.30 turim būti lyg niekur nieko ligoninėje. Jeigu rytoj neišrašys, kažkokiu būdu turiu Aušrą pas gydytoją nuvesti, mano mamiška nuojauta sako, kad reikia antibiotikų.  :unsure: Dar būtų gerai kažkaip į mokyklą nusigauti, sutartį pasirašyti. Ir tas drakių susibėgimas vakare labai vilioja  :rolleyes: Liniuka, aš tau VilmaK virbalus turiu perduoti... matysim, kaip čia tuos prioritetus rytoj likimas sudėlios...  :hmm: kad nebūtų per paprasta - šią savaitę esu pati viena, vyras išskrido į Švediją...   :oh: 



Atsakyti

Šarange, labai gražios nuotraukos. :wub:

O kokios gėlės paskutinėj nuotraukoj?


Vasaros lietaus netobulas megztinis man labai tobulai atrodo nuotraukoj. Kažkaip viskas savo vietoj, gal tiesiog geru kampu nufotografuota.

Dontstop spartuolė, kaip visada, megztiniai vienas po kito eina. :)

Atsakyti