Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man yra labia patikusi Mako medvilnė

https://www.ilge.lt/...=Mako medvilnė

Žiūrim tik į Round. Gal kažkur yra jos ir pigiau. Bet tikrai verta, tokia minkštutė, gan lengva dėl priedo, nespyruokliuoja. Ir metražas puikus. Žodžiu, rekomenduoju.

Nu ir dar tas Drops Belle yr palikęs gerą įspūdį

Atsakyti

Primink, ką tu iš jos mezgus? Iš vieno siūlo normaliai? Kokio dydžio virbalais? 

Atsakyti

Restar, 27 Vas 2025 - 10:24, parašė: Primink, ką tu iš jos mezgus? Iš vieno siūlo normaliai? Kokio dydžio virbalais?
Aš iš jo nėriau :D dukrai terbą. Bet buvau ir mėginuką prasimezgus

Priedas  received_1062631944700561.jpeg   211,9KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_233517832767829.jpeg   190,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Beje, tas bliūdas ant stalo su paukštukais irgi iš Plungės :D  pirktas tą pat dieną kaip ir siūlas terbai.

Ai, o nėriau iš dvigubo siūlo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: [b!]Šiandien[/b!], 10:33

Sveikos. Mezgam vasarai?  Man paskutiniu metu vasariniai reikalai nesimezga nors turiu oradėtus gal kokius 3.

Dabar turbūt vasariškiausias bus kašmyrinis poppy tee. Liko rankovių po 5 cm ir niekaip nebaigiu. Noriu visas pradėtas kojines damušt per vasarį.

Atsakyti

Oi, laukiu tavo Poppy. Biškį nepadoru tiek likus nepabaigt :). O tai kiek kojinių vienu metu pradedi? Kiek turi tam virbalų? Aš jeigu norėčiau pradėt skritingas, tai nebent raštuotas :). Ir noriu, bet vis dar nerandu jokio tinkamo tamsaus siūlo, kuris tiktų prie raudono :(. Siųsti nenoriu vieno kamuoliuko, nes užsimanysiu dar ko daugiau, o tų gyvų parduotuvių nekažin kas ir belikę, kur nuvartum ir nusipirktum.  Visgi realiai turbūt labiausiai vis tiek apsimoka siųstis kad ir 1 kamuoliuką, net su siuntimi išlaidom. Nes ir kuras/bilietėlis kainuoja ar parkingas, o dar didelė grėsmė ko daugiau šalia pirkti, net jeigu ne siūlų. O dar laikas  :oh: . Nebent patogi pardė būtų prie namų, kur užleki ir pasiimi tik to, ko reikia.

Katuk - faina tavo terba, bet nėa jokio megzto įrodymo :). Bijau, kad iš vieno - megzti per plonas, iš dvigubo - per storas. Norėtųsi kokio metražo apie 300-350 m 100 gramų vasariniam megztukėliui.

Atsakyti

Restar ai turėjau kelias poras tokias po pusę. Kai viena kojinė numegzta o kita nepradėta. Tai va tokias damušinėju. Jau trečią porą.

Aga nepadoru žinau. Bet nedega gi dar nenešiosiu tai taip va ir voliojasi. Nu reiks susikaupt gal savaitgalį.

Iš parduotuvių tai mezgimo zona, saulės siūlas ir hobby market žinau. Prie saulės siūlo ar hobby market tai už parkingą mokėt nereik. Bet pati vengiu. Į mezgimo zoną nueinu pėstute kai darbe būnu. Tipo pietų pasivaikščiojimas. Bet paprastai toks nepigus gaunasi nes be schopelio iš ten neišeinu

Atsakyti

Siūlo galas neseniai akcijavo kojinių siūlus, tai ir Shopelis pigiau išėjo. Bet nesigundžiau, nes dar 3-ijų kamuolių nesumezgus (o dar ir likučių yra) ir tau nesakiau, kad nevesčiau iš kelio.  Po vieną kai mezgi, tai antrą mezgt - tragedija... Pastaruoju metu įsigudrinau abi kartu megzt. O raštuotas kaip ir tu - ant skritingų virbalų po truputį, bet irgi abi.

Aš iš Vilritos Opalo pora spalvų pirkau, tuo metu negalvojau, kad tamsių prireiks. Galėčiau, aišku, turimus Nord naudot, bet bijau, kad pamiršus sukišiu į skalbyklę ir bus kapec. Tai stengiuosi iš Nord kojinių sau nemegzt.

Atsakyti