Restar, paieškok 30 tab pakuotėj. Ne 60. Nes man rodo, jog Camelia turi
Nu jo, kažkaip rodė, gal poroj Camelijų Vilniuje, bet ten nuėjus siūlė eiti per esveikatą ir užsisakyti (nelakstysiu po visą Vilnių dėl tos geležies), tai va tą ir parodė per esveikatą paskui. Ai, nu viena Grigiškėse, kita Naujojoj Vilnioj - tai į NV visai galiu nuvažiuot. Nežinau, ar noriu. Pasidariau užsakymą iš Eurovaistinės (magnio, vit D, folinės rūgšties, dar šio be to), tai ir SmartHit geležies prigriebiau tuo pačiu. Sunkiausia lipti laiptais. Kerta per kojas ir širdį. Vakar 2 sykius laiptinguoju maršrutu teko suvaikščiot, šiandien dar teks vieną.
Laba,
Kaip nustebau šiandien savo vakarykščio posto neradus
Gal atsakyti nepaspaudžiau, bet kad tikrai mačiau
Vienžo, buvau biškį apie savo patirtį parašius vaikui išvykus, bet dabar jau nebeatpaskosiu vėl
Kapseika, o kaip sesė jaučiasi? karaliauja be brolio?
Apie Tardyferoną ir aš šįryt užmačiau, kad dingęs. Tai va, ta proga ir kitiems prireikė Mano spintelėse tų rožinių tabletyčių gali rast. Darbo stalčiuj irgi laikydavau. Net įdomu, koks galiojimas, gal visas mest reikia lauk. O ir šiaip reik vaistus ir visokius papildus vėl persižiūrėt, kas sulaukė savo pabaigos net nepajudintas, nes tik pirkimo metu labai reikėjo
Rusnė mano apsirgo. Penktadienį laukia šimtadienis, svarbios pareigos, ryt repeticija.. Vaj vaj, kas čia bus
Jau nuo pirmadienio sunkia galva skundėsi ir krenkščiojo.
VJG šimtadienis buvo prieš pat atostogas, džiaugiuosi, kad maniškis bent kiek įsitraukė, nes iš pradžių nebuvo užsirašęs. O po to susirgo iškart po egzamino... Vakar kosulys prasidėjo, bet jau geresnė savijauta. Gamina sau ir tėčiui pietus, aš buvau išėjus papietaut.
Suskaičiavau laiptelius. Iki namo - 82 laipteliai, name - 62 (4 aukštas). Kažkur ties 30 abu kartus jau kerta kojas.