Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kapseika, kaip tavo vaikinukui sekasi? Dažnai į namus grįžta?

Lyg ir gerai, mokslai nelengvi, pats sako, kad galvoje reikia stipriai persiorentuoti ir dienotvarkę grieščiau dėliotis, bet kaip suprantu patinka, vis pasakoja kažką entuziastingai, deja temos tokios, kad dažnai tik linkčioju... ai bet smagu, kad kalbasi, pasakoja... 

Šiaip sako, kad kiek trūksta socialinių kontaktų, bet nėra ko ir lygint, namie buvo draugų būrys, kai kurie jau nuo 3 klasės... 

O ten viskas nauja, o jis dar toks ne iš tų, kad bendrauti bele bendrauti, tad reikia laiko, kad tas naujas ratas susiformuotų. 

Grįšta daug rečiau, nei išvažiuojant buvo žadėjęs, bet aš ir žinojau, kad taip bus, čia jis įsivaizdavo, kad parlėks kas antrą savaitgalį.

Man tai labai sunkus buvo tas išlydėjoas ir tuščias kambarys, kažkaip nesitikėjau to, bet dabar pradedu apsiprasti.

Nudžiugino, kai pasakė, kad planavo ant mano gimtadienio grįšti... Pati mintis tokia graži, nes iki šiol net nesu tikra ar žinojo, kada jis ten tiksliai :D

Bet pasirodo grįšti nepavyks, panelei svarbus egzaminas, jam kažkokia paskaita. Bet šiek tiek anksčiau grįš, jau liepiau bilietus pirkti, kad ir vėl kas neišlįstu. 

Prie visko pratinamės, kad ir atostogų, - taip nesmagiai jaučiuos, kad jau ketvirtos bus be jo, pasiūlėm ir jo panelę į sekančias pasiimti, apsidžiaugė, bet paskui ir vel išlindo, kad datos nesutampa, o mes prie savo moksleivės derinamės. 

Tai keliausim vieni. 

Atsakyti

Limit... risimink, kada paskutinį kartą atostogavai. Tiesiog.. rūpi ir gaila, kad tokia savijauta. Nes tu mano akim- linksmuolė 🥰

Buvo priešgaisriniai mokymai. Su praktika, kas norėjo. Išbandžiau didelį putų gesintuvą 💪 

Vengiau minčių apie grėsmę. Bet.. paskaitos pabaigoj labai trumpai ir aiškiai priminė apie būtinybę išgyvenimo  krepšio 72 valandom. Įkvėpiau. Iškvėpiau. 

Atsakyti

Kas iš jūsų jau turit krepšius susiruošę?  Šiandien džiaugsmo man šunys suteikė - dieną mažoji Brie, 2 mėn nereali naujosios Škotijos retriveriukė ( bandysim į konferenciją prisikviesti puppy yoga), o vakare - tik prieš savaitę matytos draugaitės  :wub: . O netrukus - džiugins mezgimas. Vieną mezgu - keli minty :). Niekaip tik nerandu juodo kojinių siūlo, kur nusidaigojo. Kažkam buvau atsivyniojus jo, reikia žiūrėt per projektus, ar kur nesumezgiau :).

Nu...pasirodo daug sumezgiau juodo siūlo į vyro kojines margindama. Ir pamiršau, nes nei į Ravelry, nei Instagram neįsikėlus... Bet kažkur turėtų būti dar likučio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 19:40