Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kasos nurėžtos pusiau :flirt2:  spalva atnaujinta, antakiai nupiešti :D 

ir grįžtant papirkta stintų. Puikiai papietauta :victory2: 

Iš mezgimo, tai savaitgalį tik mėginukų pora numegzta :rolleyes:​ 

Atsakyti

Visgi gerai, kai anksti atsikeli. Technikos muziejus aplankytas, po saulėtą miestą pasivaikščiota, tobulas Tiramisu la Pasta suvalgytas. Jei neišardytas moherinukas, savaitgalis būtų tobulas. Turėjau jau gal 1/3 reglano linijos ilgio ir nusprendžiau, kad reglano takelis nepatinka. Tai dabar svarstau, ar tęsti moherinį kitu takeliu, ar pradėti audinę. Gal turit kokių įdomių modelių nusižiūrėję storiems siūlams? Svarstau gal japonišką petį ar storiems siūlams jis netinka.

Atsakyti

Labos

Tupiu eilėj prie mašinų plovyklos, tai pagaliau jus pavijau.

Restar kojinė nuostabi  :wub: Linkėjimai sveikatos  :4u: Aš sektiškai į kompaniją panašiai. Sutarėm su gyd. gegužę - birželį operuot, ko gimdoj nereik. Dabar man visko per daug: darbai, mokykla. Kol pasekmių nejaučiu, sakė, kad galim palaukt. Bet perspėjo, kad nieko nedarant ir nesprendžiant gausūs kraujavimai gali prasidėt. 
Savaitgalį turėjau varyt į dukros baleto konkursą, bet kūnas už mane nusprendė, kad man per daug - kažkokio viruso dėka pamiegojau 2 paras. Jau gerėja ir pavyko pailsėt. Aš turbūt panašiai kaip Gadget stengiuos sau visokių malonumų prisiplanuot, bet pavargstu ir nuo jų. Vis dar reikia išmokt tiesiog patingėt be papildomo paskatinimo  :rolleyes:​ 

Atsakyti