Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

niuma blondinė - įdomu. Tamsiai ugninė tau labai tinka. O kokia tavo plaukų spalva natur?

Atsakyti

Šįryt man FB siūlo programėles kaip įveikti depresiją, arba kaip įveikti atidėliojimą.

Kažkas iš ekrano pažiūrėjo į mano gyvenimą. :)

Atsakyti

Važiuosiu kraujo priduot. Ir feritiną nemokamai padarys.

Atsakyti

Restar, nu?

Atsakyti

Kas nu? Gyva :). Feritinas aukštesnis, negu kada esu mačiusi, net 32. Reiškia, visai atsistačiusi jį buvau su Ecosh geležim. Hemoglobinas irgi tik iki 112 pakritęs. Nors jau antram aukšte kerta kojas ir dūstu.  Ant sofos jaučiuosi gerai, pavariau su žakardinėm kojinėm, rÿt planuoju eit ir brunčą. O atgal, tikiuosi, kaip nors geros emocijos į kalną užneš :).

Atsakyti

O, brunchas? Kada pradžia?

Atsakyti

Restar, liuks, kad tyrimo rezultatai padrąsinantys, o dar tas virbaluotojų sąskrydis...

Šiek tiek pavydu, mielai prisijungčiau, juolab, kad ir mažąją skarutę beveik jau turiu :wub: 

O tą Ecosh geležį tavo skrandis normaliai priėmė? 

Kaip tik viena draugutė turi bėdą su tuo feritinu, tai prirasė kažkokių pigių tablečių, nuo kurių siaubingai skauda skrandį. Sakau gal parekomenduosiu tuos tavo Ecosh. 

Šiandien pas mus jau pavasaris, pranešė iki +15, nors prieš porą dienų dar buvo - 13 naktimis. 

Atsakyti

11 val pradžia. Aišku, ateina žmonės bet kada. Negarantija tik, kad bus vieta atsisėst. Bet kai jau ir kiti miestai organizuojasi, tai gal bus laisviau. Man Ecosh priima puikiai. Ir kitokių visokių gėrus, kur gerai priima. Mūsų širdies daktarė Abelo gerai apie Tecnofer yra atsiliepus. O man sesutė vakar paskambinus irgi išrašė Tardyferono, sakė, jeigu skaudės skrandį - tada geriau vakare gert. Aš bet kuriuo atveju geriu vakare, nes turi kuo didesnis tarpas nuo tiroksino būti, nes vienas kito poveikį slopina. Nai na nai :). Kol kas tik viena, bet ir kitos jau pėdoje esu. Priedas  Messenger_creation_786A4263-24D7-46CC-A387-E58563D89CAC.jpeg   104,24KB   0 Parsiųsta kartų

Techninės detalės - kad tilptų mano koja, mezgu 84 akis ir 2,5 virbalais. Kitą kartą bandysiu 2,75 ar net 3, nereikės stengtis papildomai laisviau megzt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 09:18

Hm, Ecosh nėra vaistinis preparatas. Tai papildas. Jis labiau palaikymui. Jeigu feritinas itin žemas, nepadės. 

Su tardyferonu yr ten visokių taisyklių-geriau su maistu, bet tam tikri produktai netinka. Man pvz nebuvo kažko blogo, irgi gerdavau vakare.

Nesu žinovas iš tikro, bet vistiek tyrimai sukėlė šiokių tokių klausimų. Feritinas parodo atsargas ląstelėse. Ląstelių  atsinaujinimo ciklas maždaug 3 mėn. Jeigu kraujo praradimas momentinis, ar geriau reikėjo tikrint tiesiog geležį :hmm: 

Beje, Restar feritinas geresnis nei mano po visų pastangų :D  saviškį sugebėjau tik iki 25 pasikelt...

niekur vakar neužsiregistravau... mano kūnas man priešas. Tiesiog lygioj vietoj, be jokių priežasčių taip skaudėt gerklę ėmė :oh: blyn, norėjau rašyt, jog niekur neperšalau, bet tada prisiminiau, jog trečiadienį turėjom mokymus žiauriai šaltoj patalpoj..... tai va, laukiu kuo čia tas baigsis..

Atsakyti

Restar, kaip gražu, kokios spalvos, o jau smulkumas rašto :wub:

Turi tavo nuovargis pozityvumo! 

Su tokia savijauta, tokius juvelyrinius grožius raityti... Mano nuovargis, man visai pajerpa sparnelius, nenoriu į nieką koncentruotis, net atostogų planavimas atrodo per sudėtingas reikalas. 

Kas per siūlai? 

Atsakyti

Restar, kokio gražumo kojinės :wub: Jei megzčiau kojines irgi būtų ir raštuotos, ir pyniuotos. Šitiek grožio galima pridaryti. Nereikia nei gatavų kojininių margintų siūlų.

Tingiu ką nors veikt, tai greičiausia bus diena su virbalais ir netflixu. 

Atsakyti