Dabar kai paskaitau, tai man prieš pora metų taip stebuklingai viskas susitvarkė su panašiu, kaip Restar reikalu. Man mmm prasidėjo lyg ir laiku, bet niekaip nesibaigė, jau gal 20 d buvo ir taip visas dienas panašiai, kaip gausiausią dieną. Kai dabar pagalvoju, tai jau ir ankstesnės buvo gausios, bet labai nekreipiau dėmesio, nes maždaug laiku pasibaigdavo. Tai aš nuėjau pas ginę tą kažkokią 20 tą dieną, galvodama, gal sakys nieko čia tau nėra, arba greičiausiai reikės ką nors daryt, bet tai čia kažkada gal po mėnesio ar dviejų. O ji apžiūrėjo ir sako - niekas čia nesibaigs, rašau tau skubų siuntimą ir šiandien varai į ligoninę. Tai tą patį vakarą jau grįžau namo sutvarkyta. Nu tik į darbą tą dieną nenuėjau jau, o buvau tik atsiprašiusi, kad pavėluosiu.
O hemaglobinas jau buvo nukritęs. Tada buvau labai pradėjus dusti, net lygiu keliu greičiau paėjus, bet galvojau, kad čia nuo storumo. Per tą hemaglobiną tada pakliuvau pas šeimos gydytoją, nes reikėjo pasitikrinti ar taisosi kas, ar dar reikia gert geležį. Tai tada kai pakliuvau į nagus, tai visas programas susikaupusias pritaikė, nes šiaip tai vengiu gydymo įstaigų, kaip velnias kryžiaus.