Puikus! Kokiu adresu prekes dėlioji? Ir nematytas.
Rutazalioji.lt nera pigūs variantai. Bet man tai gražūs ypač tie vėlyvesnioji laikotarpio. Yra jau daugiau regionų ne tik aukštaitija.
Jau nuėjau ir pasiskaičiau. Patinka, kad atkurti pagal istorinius pavyzdžius 😍 ir ten grynas Kupiškis, kur parodei 🤩🤩🤩🤩
Rutazalioji.lt nera pigūs variantai. Bet man tai gražūs ypač tie vėlyvesnioji laikotarpio. Yra jau daugiau regionų ne tik aukštaitija.
Tai kad gerų pigių ir nėra. Aš vakar šitą puslapį apsižiūrėjau, tai tie patys vėlyvesni ir man labai patiko - labiau elegantiški ir labiau pritaikomi. Bet - kol kas tik teoriškai.
Riešines greičiausiai turi, nes dar man dovanojo, kai aš nemezgiau. O pirštinės prie žieminio varianto. ir aš jas mėgstu megzti, va. ir net apie lietuviškas pakankamai išsistudijavus ir siūlų prisipirkus .
Šiandien švenčiam Liniukos dieną
. Valio mūsų racionaliai, drąsiai ir kūrybiškai draugei!
Liniuka, tikrai smagu, kad esi tarp mūsų 🥰
Sveikinimai tavo tortadienio proga.
Palinkėt tau kažko net sunku sugalvot, nes tiesiog pasieki gyvenime ko nori
Linkiu ir toliau mėgautis mezgimu (ko mes čia ir susirinkom), mėgautis susitikimais (nes labai jau smagios pirtys būna), mėgautis kelionėm ir savo darbu . Į tavo sveikatą 🥂🍾🎂
Liniuka sveikinu
Po Niumos palinkėjimų nelieka ką ir pridurti.
Atnešu Liniukai gėlių, tiesiai iš vasaros lysvės!
Žydėki
gelyte LINAI 2.png 372,72KB
0 Parsiųsta kartų
Liniuka, burbuliukų!
Ačiū, virbalų sesės, už palinkėjimus ir sveikinimus Gavau šiandien daug gražių sveikinimų, gera diena
Ką dovanų gavai?
Man tai nelengva diena, o ryt irgi. Nelengvumo dar prideda dviejų 11-ojų stresai ir žodžių lavinos lietuvių kalbėjimo egzamino atžvilgiu. Išveda net mane iš pusiausvyros. Vieną vakar varė iš proto, šiadien pusė dienos ir dar grįžus. Jau man nei kiek nesvarbus rezultatas, kad tik nustotų. Dabar kitas pradeda nervuotis, nes ryt kalba. Ar be Limit dukros dar turim vienuoliktokų? Kaip sekėsi? A lygyje tai tesktai tokie, kad aš dabar nebūtinai žnočiau, ką apie juos kalbėti. Na, kad tik kaip nors išlaikytų ir pamirštume greičiau tuos egzaminus...