Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Puikus! Kokiu adresu prekes dėlioji? Ir nematytas.

Atsakyti

Rutazalioji.lt nera pigūs variantai. Bet man tai gražūs ypač tie vėlyvesnioji laikotarpio. Yra jau daugiau regionų ne tik aukštaitija.

Atsakyti

Jau nuėjau ir pasiskaičiau. Patinka, kad atkurti pagal istorinius pavyzdžius 😍 ir ten grynas Kupiškis, kur parodei 🤩🤩🤩🤩

Atsakyti

Rutazalioji.lt nera pigūs variantai. Bet man tai gražūs ypač tie vėlyvesnioji laikotarpio. Yra jau daugiau regionų ne tik aukštaitija.

Tai kad gerų pigių ir nėra. Aš vakar šitą puslapį apsižiūrėjau, tai tie patys vėlyvesni ir man labai patiko - labiau elegantiški ir labiau pritaikomi. Bet - kol kas tik teoriškai.

Riešines greičiausiai turi, nes dar man dovanojo, kai aš nemezgiau. O pirštinės prie žieminio varianto. ir aš jas mėgstu megzti, va. ir net apie lietuviškas pakankamai išsistudijavus ir siūlų prisipirkus :).

Atsakyti
Su tuo tradiciniu iš xs pasidaro xxl... O tas vėlyvesnis elegantiškesnis. Švarkeliai liemenuoti lyg optiškai pakūdina. Mačiau vasarą aukštaitiškus gyvai, tai tikrai gražiau atrodė ☺️
Atsakyti

Šiandien švenčiam Liniukos dieną  :4u:  :birthday2:  :dovana: . Valio mūsų racionaliai, drąsiai ir kūrybiškai draugei!

Atsakyti

Liniuka, tikrai smagu, kad esi tarp mūsų 🥰 

Sveikinimai tavo tortadienio proga.

Palinkėt tau kažko net sunku sugalvot, nes tiesiog pasieki gyvenime ko nori :)

Linkiu ir toliau mėgautis mezgimu (ko mes čia ir susirinkom), mėgautis susitikimais (nes labai jau smagios pirtys būna), mėgautis kelionėm  ir savo darbu . Į tavo sveikatą 🥂🍾🎂

Atsakyti

Liniuka sveikinu  :4u:  :birthday2: 

Po Niumos palinkėjimų nelieka ką ir pridurti.

Atsakyti

Atnešu Liniukai gėlių, tiesiai iš vasaros lysvės!

Žydėki  :wub:

Priedas  gelyte LINAI 2.png   372,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, burbuliukų!

Atsakyti

Ačiū, virbalų sesės, už palinkėjimus ir sveikinimus :4u:  Gavau šiandien daug gražių sveikinimų, gera diena :)​ 

Atsakyti

Ką dovanų gavai? :)

Man tai nelengva diena, o ryt irgi. Nelengvumo dar prideda dviejų 11-ojų stresai ir žodžių lavinos lietuvių kalbėjimo egzamino atžvilgiu. Išveda net mane iš pusiausvyros.  Vieną vakar varė iš proto, šiadien pusė dienos ir dar grįžus. Jau man nei kiek nesvarbus rezultatas, kad tik nustotų. Dabar kitas pradeda nervuotis, nes ryt kalba. Ar be Limit dukros dar turim vienuoliktokų? Kaip sekėsi? A lygyje tai tesktai tokie, kad aš dabar nebūtinai žnočiau, ką apie juos kalbėti. Na, kad tik kaip nors išlaikytų ir pamirštume greičiau tuos egzaminus...

Atsakyti