Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aj vai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 17 vasario 2025 - 10:39

Kavytės?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 17 vasario 2025 - 10:57

Laba diena su balta žiema  :bye: 

Neapsisprendžiu, ar patinka man, ar jau galėjo ir nebebūt :D

Savaitgalis buvo gražus :wub: Buvom nuvažiavę prie Žaliųjų ant ledo pavaikštinėt. Žmonių visai nemažai. Ir besimaudančių buvo :D 

Vakar duoną išsikepiau  :wub: Tik reik paieškot formelių tų pailgų. Nes šeimyna sako, kad per plona toj paprastoj išeina, reik kad duoniškesnė būtų :D

Restar, kaip tu tas duonos lazdeles darai? Pamenu, buvai į kažkurią pirtį atsivežus, labai man patiko  :wub:​ 

Atsakyti

Duonos lazdelėms užmaišytą duonos tešlą per konditerinį maišelį spaudžiu :). Tešla turi būti tokia, kad spaustųsi, tai gali tekti šiek tiek praskiesti vandeniu.

pastaruoju metu kažkaip niekaip perdaug neužsimaišau tos duonos tešlos. galima, aišku, ir specialiai biškį pasimaišyt. Bet man ir kepimas pergreit pastoviai ateina. Vakar kaip tik 2 kepaliukus užsikepiau.

Aš tai būčiau dėkinga, jeigu JurgitaK pasidalintų savo brokolių salotų receptu, o Niuma - silkės  :wub: . jau nebepamenu tiksliai ingredientų, o buvo labai skanu  :4u:​ . 

Atsakyti

Restar, brokolių salotos

https://www.instagra...21xMHZtNXNzaGw4

Galima improvizuot

Atsakyti

Silkė paprastuoju ir greituoju būdu: panašus ar vienodas kiekis obuolių ir svogūnų. Obuolius nulupi, sutarkuoji stambiai. Svogūnus smulkiai supjaustai. Majonezo šaukštas-du (priklauso kiek yra maišomos masės). Ir mėgstama silkė gabaliukais  :) 

Į baltėjančią žiemą žiūriu pro langą, nes tik šiandien pardėjo snigt. Emilis sveiksta, bet dar su vaistais ir arbatom vaikštau aplink. Ir dirbu nuotoliu. 

Atsakyti

Kokios gražios kojinės :wub: 

https://www.facebook.../r/14GFWQUDa4M/

Atsakyti

Silkė paprastuoju ir greituoju būdu: panašus ar vienodas kiekis obuolių ir svogūnų. Obuolius nulupi, sutarkuoji stambiai. Svogūnus smulkiai supjaustai. Majonezo šaukštas-du (priklauso kiek yra maišomos masės). Ir mėgstama silkė gabaliukais  :)

Į baltėjančią žiemą žiūriu pro langą, nes tik šiandien pardėjo snigt. Emilis sveiksta, bet dar su vaistais ir arbatom vaikštau aplink. Ir dirbu nuotoliu. 

O, žinau, ką valgysiu vakarienei!

Labaaaai!

Atsakyti

Kojinės - pavasario šauklės :wub:​ 

Atsakyti

Metų darbą padariau! 💃💃 Nusipelniau karštoj vonioj pagulėt, vyno išgert ir pamegzti, o gal siūlų užsisakyt.

Atsakyti

Jurgitak, originalus multitaskingas!

Atsakyti

Laba, Aukštaitiškas kostiumas ne tik baltas. Yra labai gražių tamsių spalvų. Ir sermėgos ir paltukai ir t.t. Restar, prie tautinio dažnai nebūna riešinių, ir kiauraraštinių kojinių. Tai kaip įdėja ne tik pirštinės. Man šitas labai gražus. Priedas  Screenshot_2025-02-17-16-53-41-314_com.android.chrome.jpg   80,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti