Mano vakar meilė buvo Emilio lūpom: o kaip tu taip gražiai moki megzt ir tas kilpas daryt? Mane išmokinsi?
Niuma, awwwww 😍😍😍😍
Labas rytas
Mano meilė mezgimui kažko priblėsus- ką imu tas nesimezga, nedžiugina
Bet siūlų vakar pora kamuolaičių tai papirkau
Gavau siūlus, laaaabai gražūs, tik turbūt iš trigubo reikės megzt.
Mes meilę švenčiam kasdien, tai vakar niekaip išskirtinai. O va M per kurjerį gavo tokio didumo puokštę, kokios aš gyvenime nesu gavus
Einam apsipirkę, vyras maximos maišą neša, aš duonos dar užsukau, vyno prigriebiau, einu vienoj rankoj vynas, kitoj duona. M sako - eini kaip Jėzus Kristus
Kokius siūlus? Iš The Sandėliuko?
Frazė O JĖZAU jumi šeimoje įgavo kitą prasmę, ar ne?
Užsakymas darytas tą pačią naktį. Vienas siuntinys išsiųstas 6 ryti ir vakar ryte jau buvo paštomate, kita parduotuvė išsiuntė tik vakar vakare... Nors tą pačią dieną parašė, kad užsakymas įvykdytas, bet sugebėjo 2 dienas pramarinuot neišsiuntę.... Aišku, iki šiol ta siunta net neišimta, tik kitą savaitę pajudės. Padėtas kryželis, nors ir baisiai gražiai žemaičiuoja FB.
Nu rimtai, kada norim, tada ir valentynkė
Atsikėlus radau žinutę, jog mano kiniečių siuntinys kito kaimo pašte. Ans dirba iki 12 val. Nu tai skubiai susipakuota ir išvažiuota, bevažiuojant nugirsta, jog outlete nuolaidos, nuvaryta ir ten-papirkta kojinių ir apatinių tik. Nieko ten gero nėr. Bet užtat gerai ryte yr varyt į pardes, nes dar dauguma miega jau kai ėjau atgal važiuot, tai toookios eilės laukė vietos parkinge.
užtat maisto ir panašiai papirkta pilna bagažinė
o kinietiški pirkiniai tai sakykim taip-kai kas nudžiugino, kai kas nelabai. Virbalų rinkinys liuks, ir dar papirktas krepšys siuvimo mašinai irgi labai liuks. Dar fainus antgalius-stabdžius virbalams paėmiau. Pirštinės namų ūkiui, adatų rinkinukai tai tokie-be emocijų nusivyliau kilimo kampukais, šiukšlių maišo laikikliais ir dar kažkuo- net nepamenu
Mezgimo srity-liko keli centimetrukai rankovės. Nu laukiu nesulaukiu, labai man patinka tas pilkis, o dar kai išskalbsiu
A, gi dar blokatorius mezginiams pirkau. Faini tokie, dėžutėj gražiai surikiuoti. Tik vat biškį buvo pamiršta, kad reik ir tų puplasčio puzlių tai reiks sugalvot, į ką čia juos smaigstyt
Sportui kilimėlių neturi? Man namie patogiausia ir sportuot ir smaigstyt ant turistinio ( pakištas po sofa ). Ir dar 2 jogos kilimėliai, tai jie 2 prilygsta tam vienam.
O mintis! Kažkur turi būt turistinis kilimėlis. Jogos tai gaila kažkaip..
Jogos kilimėlis - tik jogai!
Labas saulėtas rytas!
Džiaugsmas, kad gyvenu laisvos Europos valstybės sostinėje - aštrus kaip tas ryto šaltukas!