Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano vakar meilė buvo Emilio lūpom:  o kaip tu taip gražiai moki megzt ir tas kilpas daryt? Mane išmokinsi? 

Atsakyti

Niuma, awwwww 😍😍😍😍

Atsakyti

Labas rytas

Mano meilė mezgimui kažko priblėsus- ką imu tas nesimezga, nedžiugina

Bet siūlų vakar pora kamuolaičių tai papirkau  :D 

Atsakyti

Gavau siūlus, laaaabai gražūs, tik turbūt iš trigubo reikės megzt.

Mes meilę švenčiam kasdien, tai vakar niekaip išskirtinai. O va M per kurjerį gavo tokio didumo puokštę, kokios aš gyvenime nesu gavus :blink: 

Einam apsipirkę, vyras maximos maišą neša, aš duonos dar užsukau, vyno prigriebiau, einu vienoj rankoj vynas, kitoj duona. M sako - eini kaip Jėzus Kristus :D​ 

Atsakyti

Kokius siūlus? Iš The Sandėliuko?

Atsakyti

Frazė O JĖZAU jumi šeimoje įgavo kitą prasmę, ar ne?

Atsakyti

Užsakymas darytas tą pačią naktį. Vienas siuntinys išsiųstas 6 ryti ir vakar ryte jau buvo paštomate, kita parduotuvė išsiuntė tik vakar vakare... Nors tą pačią dieną parašė, kad užsakymas įvykdytas, bet sugebėjo 2 dienas pramarinuot neišsiuntę.... Aišku, iki šiol ta siunta net neišimta, tik kitą savaitę pajudės. Padėtas kryželis, nors ir baisiai gražiai žemaičiuoja FB.

Atsakyti

Nu rimtai, kada norim, tada ir valentynkė :D 

Atsikėlus radau žinutę, jog mano kiniečių siuntinys kito kaimo pašte. Ans dirba iki 12 val. Nu tai skubiai susipakuota ir išvažiuota, bevažiuojant nugirsta, jog outlete nuolaidos, nuvaryta ir ten-papirkta kojinių ir apatinių tik. Nieko ten gero nėr. Bet užtat gerai ryte yr varyt į pardes, nes dar dauguma miega :D  jau kai ėjau atgal važiuot, tai toookios eilės laukė vietos parkinge.

užtat maisto ir panašiai papirkta pilna bagažinė :D 

o kinietiški pirkiniai tai sakykim taip-kai kas nudžiugino, kai kas nelabai. Virbalų rinkinys liuks, ir dar papirktas krepšys siuvimo mašinai irgi labai liuks. Dar fainus antgalius-stabdžius virbalams paėmiau. Pirštinės namų ūkiui, adatų rinkinukai tai tokie-be emocijų :D nusivyliau kilimo kampukais, šiukšlių maišo laikikliais ir dar kažkuo- net nepamenu :D 

Mezgimo srity-liko keli centimetrukai rankovės. Nu laukiu nesulaukiu, labai man patinka tas pilkis, o dar kai išskalbsiu :wub:​ 

Atsakyti

A, gi dar blokatorius mezginiams pirkau. Faini tokie, dėžutėj gražiai surikiuoti. Tik vat biškį buvo pamiršta, kad reik ir tų puplasčio puzlių :D  tai reiks sugalvot, į ką čia juos smaigstyt

Atsakyti

Sportui kilimėlių neturi? Man namie patogiausia ir sportuot ir smaigstyt ant turistinio ( pakištas po sofa :) ). Ir dar 2 jogos kilimėliai, tai jie 2 prilygsta tam vienam.

Atsakyti

O mintis! Kažkur turi būt turistinis kilimėlis. Jogos tai gaila kažkaip..

Atsakyti

Jogos kilimėlis - tik jogai!

Labas saulėtas rytas!

Džiaugsmas, kad gyvenu laisvos Europos valstybės sostinėje - aštrus kaip tas ryto šaltukas!

Atsakyti