Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi suabejojau, nes žinau, kas yra Omicron, nors ir medicinos kontekste, bet kas kita. Limitkyla minčių su užverstom į viršų akim, tai bele ką gali reikšt iš bet kurios srities ir skatina spėliot :). Šiandien gali būt kudlotos mintys, šiaip gali būt kokios liūdnos apie gyvenimą arba apie darbo keitimą. Toliau save stabdau :). Laukiu gydytojos. Tai tikrai ne su geriausiom mintim. Ale vyras padarė senovinį sausainių ir varškės torčiuką, sokoladu apliejo, liofolizuotų braškių širdute apipuošė, tai stengiuosi į jį mintis kreipt :). O ir siuntelė laukia paštomate, savaitgalis beveik, tai megsiu ir užsimiršiu. Dar tikiuosi su šitom meilėm šiandien pasimatyt.

Priedas  Messenger_creation_32867C32-AC68-4BC1-8942-20EADEAD8201.jpeg   159,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ai, mane tai užpuolė tos nepakeliamo būties lengvumo mintys.

Karą dar kažkaip sapnavau ir ryte atsibudus galvojau, ko labiausiai gailėčiausi, kad nepadariau, jei karas prasidėtų. Iš tos serijos, kur  - neleidau sau  :rolleyes: O priedo - ar ką nors iš vis gero padariau  :D  :lol: Tai va.

O šiandien tai darbe man tikra nelaimė ištiko  :oh:  :lol:  :lol:  :lol: 

Maximoj šįryt nuspirkau burokėlių salotų.

Jau bevalgant pietus pajaučiau, kad pilvas sugargaliavo. Nu ir nespėjau pabaigt dar visko, kai teko pasidžiaugt, kad tūlikas neužimtas  :oh:  :ax:  :lol:  :lol: 

Gerai, kad susitikimų jokių neturiu ir ne per toliausiai nuo tūliko sėdžiu :oh:  Baisu :lol: Net namo nėr kaip važiuot, nors galėčiau pasiprašyt.

Atsakyti

Limit :4u:  angliukas? Smecta?

Dar sako,tiprios kavos sausos šaukštelis suvartotas gali padėti. Blogiau nepadarys manau tikrai :D 

Esu kažkada seniai Belmonte žemaičių blynų užvalgius panašiai... dar ten vietoj nieko, bet sėdau į mašiną ir supratau, kad reiktų paskubėti.... iki namų tai tolokai, dar sūnėną pakeliui Pilaitėj užvežiau... paskutinius kilometrus važiavau jau beveik be sąmonės, nepamenu, kaip duris atsirakinau... gerai kas tūlikas praktiškai prie durų...

Atsakyti

Bendradarbe Smectos nuvarė nupirkt. Tikiuos pasitaisys iki darbo pabaigos. 

Duonos dar šįryt pirkau turgely, pavagysiu sausos. Kokia man skani ta Jūratės duona  :wub:​ 

Atsakyti

O! Gerai, kad priminei, eisiu užsimaišyt skaniosios Kerpenos duonos :wub:

Atsakyti

Po kalno tyrimų- mažiui bronchitas, bet antibus sugert, nes karkalai ir kraujas ant ribos. 

Atsakyti

Niuma, aiškumas - net skaityt lengviau.

Ir labai gerai, kad daug tyrimų padarė.

Atsakyti

Šiaip, labai daug dabar sergančių. Ir vaikų, ir suaugusių. Mano studentas net į paskaitas neina, nes dėstytojai serga.

Atsakyti

O taip! 

O dabar bus EGLĖS reklama !!!!

5 apsilankymai druskų kambaryje - su 50 pr. nuolaida. Įsigijau.

Atsakyti

Gydytoja irgi sakė, kad laaaabai daug serga. Net ir šiandien  rašė, kad viena pradinukų klasė Kaune beveik visa susirgus covidu arba gripu.

Pas mus mokykloj ir kažkoks virusas, kad neleido vaikams į kitus aukštus ir koridorius vaikščiot, kad kuo mažiau kontaktuotų tarpusavy. 

Atsakyti

Labas rytas. Sninga 😍

Jau pagėriau kavą su žvėrais sniege, stebuklingas žieminis rytas 🤩 Dar kai kotletukais kvepia 😍 Radau rimi brandintos jautienos faršą, grilio spaustukais formuoju kotletėlius, dedu tik druskos ir pipirų. Mmmm

Vakar buvau VU teatro pastatyme, toks klasikinis ir režisūros, ir pjesės prasme. Ir vieta tiesiog magiška 😍

Galvojau, bus valandos pertrauka tarp veiklų, tad nešiojaus tą Limit paglostytą babinukę, bet ir likau tik pasinešiojusi. Prakvėpavau druskų kambaryje.

Atsakyti

Sveikos, meilės,

aš panašu vėl pradedu mylėt siūlus, vakar vakare jaučiausi radusi kaltininką, ko nebemezgu- ant virbalų pilko siūlo kojines, siūlas nuobodus, tamsus, o ir kažkoks sunkiai sučiupinėjamas (įtariu reikia keisti akinius) tai tas mezgimas - daugiau darbas, nei malonumas... Stebiu t+mezgeją Daumantę instagrame ir ji vis tais mažyčiais Sophy šalikėliais pasimojuoja, tai šiandienos planas, kažkas ryškaus ir paprasto... Reiks paveiksliukus pasinagrinėt, kas ten su kuom, bet panašu, kad nieko sudėtingo, jaučiu schemos nereiks😁.

O vakar mano eilė, buvo apie tai, kai žmogus pirštų galiukais vaikšto ir patyliukais kūrena židinį, kol aš, vidury dienos nugriuvusi po darbų, ant sofkutės snaudžiu... Pasnaudžiau ir dar į filmą nulėkiau, Bridget Jones nenuvylė, grįžau gerai plaučius pravėdinus, o ir ašarą nubraukus (beveik nusirašiau nuo Niumos😁) 

Atsakyti