Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukai, buvo gerai, kai į darželį išnešt galėdavau darbeliams.

Mokykloms- ne visom reikia.

Arba laikau, jei pritruks 'pataisymams'. Arba su kažkuriuo siūlų tvarkymu po metų išmetu, jei pradėtas matkelis, kurio nepriderinsiu. BET tvidinio turiu 1,5 kamuoliuko. Ranka nekyla mest, o kepurė gali kutent. Tai va- guli. spintoj.. laukia kažko :D 

Atsakyti

Sveikos,

likučiai pas mane visi stadijoje - gal kada pravers... Gal pridėti prie ko nors, pirštinėms, žakardams, kilimėliams, katino guoliui... Jį nėriau sudėjusi kelis nebereikalingus siūlus kartu, gal net kokį vieną ir pribaigiau :), bet kai jau galėjau megzti, tai pats tas guolis guli neužbaigtas.

Vakar kažkaip nurakaliojau tą kojinės kulno užapvalnimą, gal ir ne visai vienodą, bet panašų po paardymo, nes paaiškėjo geriau įsižiūrėjus, kad ir pirmas kulnas buvo netyčia kombinacija prancūziško ir bobutinio kulnų :). O tada atėjo ir ant kelių įsirangė švelniausias šilčiausias 5 kg kamuoliukas  :wub: . Tai vis bandžiau kažką megzt ir žiūrėt, bet kai pamačiau, kad ja nebe ripsas, o kažkas kito mezgasi ir serialo visai nei matau, nei girdžiu, nuvariau į lovą. 8+ val miego, bet energija pažemiui visai. Reikia pakelt telefoną ir paskambint į polikliniką, nes turiu nemažai nerimo dėl kai kurių sveikatos dalykų.

Atsakyti

Šiandien pasiėmiau laisvą dieną ryšium su gerais audito rezultatais😃 Jau ir pamegzt spėjau. Bet taaaaip lėtai man tas brioshe raštas mezgasi :unsure: 

Likučius esu kelis kartus atidavus vaikų dienos centrams, sunaudoja mielai rankdarbiams.

Katuk, per kur žiūri serialus? Aš dabar užsikabinus už Ozarko, labai geras ir aukštai įvertintas. Bet nerekomenduoju, narkotikai, kraujas. Bet pastatytas labai gerai, aktoriai superiniai.

Atsakyti

Ozarko kelis sezonus sužiūrėjau, berods Netflixe buvo. Bet kažkuriam sezone jau biškį pabodo, tai numečiau.

Nerašysiu viešai per kur, o tai dar baudą gausiu :D  dirba mūsų tarnybos, tuo reikia džiaugtis. Dar turiu vilčių atrasti kokį neuždarytą kanalą. Šiaip visai gal.ir susimokėčiau už legalų turinį, bet kad tose platformose arba nėra ką žiūrėt, arba reik pirma kalbą išmokt :D  jaučiuosi diskriminuojama dėl savo amžiaus, bo nes savu laiku mokiausi visai ne tų kalbų :rolleyes:​ 

Atsakyti

A, iš medicinos serijos dar - vakar paskambino gyd seselė po kraujagyslių tyrimų, sakė, man išrašė receptą žuvų taukams Omikron blogam cholesteroliui mažint. Bent pusmetį pagert. Sakė, šitiem prašo recepto. Nepamenu, ar pas jus esu apie juos jau girdėjus, bet kažkaip žinomas pavadinimas, tik nebandžius. Nors ką tik miolerio nupirkau visai šeimai, tai kovą reikės sau atskirai gal šituos nusipirkt, jeigu jau taip rekomenduoja. 

Atsakyti

Mano vyrs daug metų jau tą omikron vartoja. Taip, receptiniai žuvų taukai. Bet jis ie vaistus vartoja, tai negaliu pasakyt, kas ten veikia, gal visas kompleksas :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Su širdučių diena  :heart:  :heart:  :heart:​ 

Vakar netikėtai gavau pačiupinėti ledinio gadget merinuko :bigsmile:  Toks kaip su šilku atrodė  :bigsmile: 

Yra damos, kurios babinas rankinėse nešiojasi  :ax:  :angel2: 

Savaitė ir man tokia sunkesnė.. Ir dėl to, kad darbai, bet ir dėl to, kad minčių visokių kyla  :rolleyes: 

Vakar su bendradarbiu iki Klaipėdos suvažinėjom. Oras buvo fainas, tai pasimėgavau šviesos ir saulės terapija  :wub: 

Likučių turiu, laikau, periodiškai išmetu arba atiduodu, kai jau morališkai pavyksta atsisveikinti :D

Atsakyti

Žuvų taukai tai Omacor :D Jei kuri googlinsit, kaip kad aš vakar dariau :D

niuma, o tau tik juos išrašė ar ir kitus kokius nors vaistus?

Atsakyti

Patikrinau Hurikaną, kitą, nei tas mano širdies - neturi jie čempionų pieno!

Jio, su Limituku susimojavom pas Rasą ;) ;) ;) O aš neįvardinau siūlų prie rankinės musthIAvų? Nes jie SAVAIMESUPRANTAMI.

Pasakojau, kaip su dukra pas TOPO CENTRO meistriuką ypatingus atsuktuvyčius skolinomės? Iphoniuką remontavom.T.y. musthiavai ir žavesys, abudujej genetiškai persiduoda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 vasario 2025 - 13:01

PS Limit, man mintys kyla nuolat. Aš - pilnas minčių ir idėjų žmogus.

Kovą keliausiu į Saragosą 😍

Atsakyti

:D nu joo. man raidytės dažnai pinasi. Arba žodžiai.

(Man tai šiaip dėl savęs įdomu šitas punktas, kai apie vieną galvoju, bet kitą kalbu. Kaip ane kiti sugeba suprast, kai taip nusišnekinėju :D

Pasitarėm su sesute, kad kadangi bendras cholesterolis normos ribose, tai dar cheminių vaistų negersiu. Svarbu mažint nutukimą pilvo srity (ką dabar ir veikiu su treneriu) ir mitybą prisižiūrėt. tai va tiek ir susitarėm. 

Atsakyti

Žuvų taukai tai Omacor :D Jei kuri googlinsit, kaip kad aš vakar dariau :D

niuma, o tau tik juos išrašė ar ir kitus kokius nors vaistus?

Geras :D  man buvo įtarimas, kad kažkaip ne taip skamba, bet tingėjau ieškot tiksliau

Atsakyti