Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip neįdomiai šnekat :B Ką randu stalčiuje, su tuo ir mezgu, svarbu storis tinka.

Aš tai reikiamo storio užtektinai turiu tik paveldėtų "špagų" – ko gero visų įmanomų numerių, tvarkingai surūšiuotų, bet naudoju viso labo retkarčiais akių apmetimui. O štai valinių – tiek, kad net dabartinio mezginio neturėsiu su kuo užbaigti. Ir trūksta jų man nuolat – tai storio, tai tinkamesnio valo ilgio. Jau prieš kokius 15 metų pasvajodavau apie kokį Addi rinkinį, bet taip ir nenusipirkau. Paskui buvo etapas, kai beveik nemezgiau, o dabar jaučiu, kad pribrendau ir vėl megzti, ir net virbalus tam turėti. :D

Atsakyti

Smalsute - jeigu ketini megzt normaliai, tai tikrai apsimoka. Nereikia siuntinėtis po vieną ar permokėt, nulėkus į kokią pardę. Pasirodyk, kai numegsi ką.

Kad jau kalbos apie virbalus, tai prie valo, kurio reikia, noriu dar valo, kurio neturiu, nors vienus medinukus, bet tie vieni virsta į jau į kelils norimus - vieni dėl išbandymo, kiti dėl turėjimo dėl visa ko. Pvz., man be galo sunku megzti Nr. 5 metaliniais, galvoju, gal mediniais būtų lengviau rankoms. Tai tuo pačiu dar siūlų galvoju paimt, žodžiu.... Vis įsidedu, išimu, radau parduotuvę, kur pigiau, bet ne visi norimi vienoj vietoj, tai per  2 parduotuves, kad būtų pigiau - išeina brangiau, nes daugiau visko prisikraunu. Neperku dar, bandau susigrąžint sveiką protą ir nuspręst, ko iš tikrųjų reikia.

Šiandien nuėjau į koncertą vasario 16-osios proga, eidama jaučiausi puikiai apsišiltinusi proud mezgėja  - kojinės, pirštinės, šiltulė kepurė, viena skarutė prie kaklo ir dar šalikas ant viršaus, megztinis.  

Atsakyti