Tavęs neužskaitau . Užskaitau tuos/tas, kurie turi kelių rūšių virbalus, tame tarpe ir Chiagoo, ir turi argumentų, kodėl jiems pastarieji nepatinka
. O tu - tiesiog prieštariekas
.
Niumos virbalų išlenkiamumo kriterijus - originalus!
Manau, virbalų meilė/nemeilė dar ir nuo mezgėjos mezgimo laisvumo priklauso.
PS užsidegisu noru nueit į knygų mugę, bus pirmas kartas. Konkrečiai eisiu K.Petrauskės klausyt.
PPS Parulskiui, chuliganui intelektualui, 60!!!
Dabar kaklo apdailą mezgu su Chiagoo. Jų galas ilgas ir smailas, tai pagal akių dydį toks jausmas, kad 0,25 arba 0,5 mažesniu virbalu megzčiau, nei prieš tai. Kūną mezgau su tokiu pačiu dydžiu, bet KnitPro Zingais- jie bukesni.
Chiagoo tikrai lengvi, smagūs, bet kas mezga labai tampriai- yra rizika susibadyt pirštų galiukus, jeigu turit įprotį virbalą pastumt su pirštu.
Gal kas geba issifruoti, koks cia rinkinys naudojamas : https://www.instagra.../p/DD2HrOOtrwk/ ?
Rinkinio ir as noreciau, nes dabar kruva pavieniu virbaliu, ir net be suzymetu dydziu. Ta 'palaida bala' erzina, noretusi daugiau tvarkos ir harmonijos.
Oi, labai jau pervertini mane, Marguerite . Ką galėčiau, jeigu reikėtų, tai surinkti ir susisteminti gausią internetuose esančią informaciją ir pateikti ją TRUMPAI. Bet kam vargintis, kai Chatukas tą dabar padaro
.O ergonomija kiekvienai rankai sava. Beje, tame pačiame video, kur kalnas virbalų apžvelgiama, tai mezgėja prisipirkus ir Chiagoo dėkliukų (būna jų atskirai) net kitų firmų virbalams - sako, kad patys patogiausi
, kažkoks mezgėjas vyrukas irgi tą patį teigė. Kito neturėjus (oi, turėjus, siūtą iš Mezgimo zonos dar špagoms - nu baisu dabar apie jį ir pagalvoti
), tai negaliu palygint, bet jis man nepamainomas dabar. Dabar jo kišeniuke - ir žymekliai, ir siūlo nukirpiklis, ir adata, dar žiogelių yra po ranka, geležėlė virbalų prisukimui, matavimo juosta, žodžiu visas būtinas turtas kartu šalia.
Va, šitas mano rinkinys: https://narplioju.lt...balu-rinkinys-s. Pirktas prieš 5 metus, už kažkur 80+ eur, nes kainavo apie 90+, bet buvo gera akcija tuomet.
Chiagoo labai smailūs? man tai jie būtent tokie, kokie reikia, nes bukų neapkenčiu, niekada nesusibadžiau, nors esu ne iš retamezgių.
O bandei Hyia Hyia? Nes būtent jie garsėja savo smailumu ir tuo man labai patiko ♥. Mielai nusipirkčiau dar, jeigu ne tas valas. Gaila, nepačiupinėjau pas JurgitaK, gal netyčia pasikeitęs jis ir nesusisuka taip jau.
Ai, o dėl tų virbalų, kur Instagrame, kam šifruoti , galiu Elvitos paklausti. Labai faina mezgėja, per vieną brunčą gana artimai pabendravom.