Zeleniūtė insta žaidžia su datulėm
Smalsute, nusipirk po vieną einamą dydį. Išbandyk, o jau tada pirk rinkinį. Man asmeniškai tobuli Hiya sharp (ir su valais man viskas gerai), bet va Restar nepatinka jų valai. Tiesa, prie S dydžio virbalų, turėtų tikti chiaogoo valas. Nebandžiau, bet girdėjau, kad tinka. Reiktų susitikti su Qqte ir išbandyti. Kas vienai patinka, nereiškia, kad tau asmeniškai patiks.
Restar, kokiu rinkiniu taip džiaugiesi?
Tikriausiai jau šimtus kartų esate apkalbėjusios, bet labai būčiau dėkinga, jei ir kitos rastumėt minutę pasisakyti – koks rinkinys būtų pats pačiausias kaip bazinis?
Irgi Chiagoo metaliniai 13 cm, nuo 2,75 iki 5 nr. 2,5 ir 3, kurių nėra rinkinyje, jau turėjau neprisukamus. Tai jeigu jų neturi, tai gali nusipirkt atskirus ir išbandyti. Dar neteko girdėti, kam nepatinka Chiagoo. Žilkiniai valai mane tiesiog biesina po šitų troselinių.
Cha cha, chiagoo aš esu abejinga net neturiu. Kažkada Lace pačiupinėjau ir kažkaip... sunkūs tokie pasirodė. Ir vat neturiu.
Bet šiaip nekeliu didelių reikalavimų virbalams, tai puikiai išsiverčiu su visokiais eiliniais. Neprisukamais. Addi, Knitpro. Nu vat kiniečių visai neblogas rinkinys susirodė prisukamų, ir kainą gavau gerą. Antrą jau gan nemažai sumokėjau, cielus 40 euriukų.
Tai gal kada priaugsiu ir iki prabangių
Restar, prisukamų plonų anksčiau nebūdavo. Iš kiniečių siunčiausi rinkinį, nes ten jau radau bent 2,75 prisukamą. Tiesiog virbalai per ploni, kad būtų nejuntami jungimai. Anksčiau, kiek ieškojau prisukamų, rasdavau tik nuo 3,5. Bet mano einamiausi Nr. 2,5-3,25.
Medinių nemėgstu, nes jie nesilenkia/ nesulinksta pagal mano delną mezgant Dabar jau laisviau mezgu, nei anksčiau, bet vis tiek per tiesūs patogiam laikymui.
Katuk sunkūs???tai kad addi ir knitpro sunkesni gerokai
Nežinau, gal tuo metu koks akmuo ant riešo užkrito
Nežinau, gal tuo metu koks akmuo ant riešo užkrito
Toks kažkoks?
Screenshot_2025-02-10-21-11-05-72_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg 419,31KB
0 Parsiųsta kartų
Tai če du 😎
Man tai jie kol nauji nepatinka kad mažiau slidūs. Bet čia neprisukami. Su prisukamais gal nėr tos bėdos
Katukas nemezgęs, bet savo nuomonę turi . Šiaip gerai, kai bet kokie geri vis dar, nes paėmus tikrai gerus, tai kitų tiesiog nebesinori. Radau savo Addi 2,5 virbalus, su kuriais kažkada daugiausiai mezgiau. Jau tokie sulankstyti, valas kaip nežinau as susisukęs. Buvo geri. O dabar baisu. Net buki atrodo. Girdėjau, kad Chiagoo mezgėjų pasaulyje kaip Rols-roisas. Turiu ir iš Aliexpresso kažkokiu su valu. Nepaeina jie man, per buki. Ir dar netyčia kažkur užsilenkė gal stalčiuj, pamačiau, kaip lengvai tiesiog lūžta.
Na, bet čia dalinamės rekomendacijomis, kas kam patinka.
Na, kažkas parašė, jog neteko girdėt, kad kam chiagoo nepatiktų, tai atsakiau, kad toli ieškot nereik
Tik tiek.
Ir neturiu jokių simpatijų virbalų pasaulyje bet aš jų niekur neturiu, tai nenuostabu
Tavęs neužskaitau . Užskaitau tuos/tas, kurie turi kelių rūšių virbalus, tame tarpe ir Chiagoo, ir turi argumentų, kodėl jiems pastarieji nepatinka
. O tu - tiesiog prieštariekas
.