Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tieisog ne mano, ir tiek. Kol kas. Pirty rodžiau, kokių rožinių nesąmonių prisipirkau ir nežinau, ką daryt :D.

Ką Chatukas sako, čia tik išvadas kopijuoju. Sudomino kokie tie Addi Cick ir kų jų galima rasti.

Išvada

🔹 Jei norite geriausių metalo virbalųChiaoGoo Red Lace.
🔹 Jei vertinate patogumą be sriegiųAddi Click.
🔹 Jei ieškote nebrangaus, bet kokybiško variantoKnitPro Mindful / Nova.
🔹 Jei mėgstate medinius virbalusLykke Driftwood arba Lantern Moon Ebony.
🔹 Jei renkatės bambukąSeeKnit arba ChiaoGoo Bamboo.

Atsakyti

Apie Lykke prašom klausti Vincio. Aš iš jos turėjau 2.5 nr bet neprisukamus. Šiaip smagūs, bet lūžo. Gal dėl plonumo :hmm:  bet kažką apie prisukamus iš jų esu girdėjus ne itin teigiamo. Tai siūlyęiau pasiteiraut gyvų vartotojų nuomonės :D 

Atsakyti

Tu matai, net Chatukas bambuko prie medinių nepriskaičiavo :D

Addi Click teko čiupinėti kartą ir pabandyt. Labai patiko, bet kaina nepatiko :D 

Atsakyti

O kur, Limit, čiupinėjai?

Atsakyti

Mezgimo viešumoje dieną :D Jau nebedirbau kasiūluose, bet dar dalyvaudavau, tai buvo Aušra (savininkė) atsivežusi. Man atrodo, kad kasiūlai ir dabar turi. 

Net nuėjau pažiūrėt, turi, bet kainos tai vis dar ne iki pirkimo man :D 

Kvadratinia net kažkokie yra.

ADDI Click Basic virbalų rinkinys - kokybė ir patogumas! – 🧶kaSiulai.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: [b!]Vakar[/b!], 15:42

Ai, radau, tai ten tik sujungimas kažkoks, o patys virbalai - Unicorn, Nova ir pan., kur klikinasi. Nekenčių Addi valų, nors virbalai, kur smailūs - buvo geri. Kol geresnių nepačiupinėjau.

KnitPro Mindful teikė vilties - smagūs 2,25 patys, valas teisingas, bet sujungimas neatlaiko kritikos toms, kurios mezga tampriai... Žodžiu, esu prisiekusi Chiagoo fanė. Galėčiau patį virbalą keist į Hyia Hyia, labai patiko jų smailumas, beveik patys mezgė, kol nenutrūko valas. O valas - tragiškas, žilkinis... Beje, Youtube, pasirodo, ko tik nėra, tik laiko turėk. Užmečiau akį greituoju būdu į pora virbalų apžvalgų, tai Chiagoo Forte, kur su anglies pluoštu - bukesni :(. Ir kainos ir kokybės santykis neadekvatus, kiek supratau, o jau kroviausi į krepšį išbandyt...

Atsakyti

Kaina tai rinkinio, visai padori dar palyginus. Bet man rinkinių nebereikia, užtenka vieno, kurį pirkau karantinio pradžioje su gera akcija ir neatsidžiaugiu. papildomai tik pavienių vieną kitą noriu nusipirkt.  Noriu pradėtukų įvairioms nuotaikoms daugiau užsiveist, va, tada ir prireikia :). Arba kojinėms turiu 2,25  trejus, bet vieni Addi :(, kiti Knitpro Mindful, o Chiagoo tik vieni. Tai tik perveriu. O žakardui kojinėse reikia bent 2,5, kaip man - ir Nr. 3 reikėtų, o turiu tik vienus normalius ir tie užimti. Stoka :).

Atsakyti

Dvigubas džiugesys, ane?

Dar terapinis mėginiukų mezgimas 😍 

The Sandėliuko Jūratė turi siūlų visiems mano norams!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 16:52

Aš įsigijau nr 6 ir nr 7 virbalus, ir dieviško gražumo moherio su elastanu. Spalva - žiemos saulė _🤩😍🤩

Atsakyti

Kažkuri minėjot pirty iš datulių pagamintą kažkokį reikalą  :hmm:  :lol:  :lol: Matos, kad labai gera atmintis  :oh:  :lol: 

Gal galėtumėt pasidalint ir ne pirtininkės, kuo ten reik tą datulę prikimšt ir apliet, ar dar ką padaryt, kad gautųsi skanumas?  :wub:​ 

Atsakyti

Bet man rinkinių nebereikia, užtenka vieno, kurį pirkau karantinio pradžioje su gera akcija ir neatsidžiaugiu. papildomai tik pavienių vieną kitą noriu nusipirkt.

Restar, kokiu rinkiniu taip džiaugiesi? :rolleyes: Tikriausiai jau šimtus kartų esate apkalbėjusios, bet labai būčiau dėkinga, jei ir kitos rastumėt minutę pasisakyti – koks rinkinys būtų pats pačiausias kaip bazinis?

Atsakyti

Man tai chiaogoo s rinkinys. Prie jo dasiperku šį bei tą tik

Atsakyti