Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš ne patarėjas tuo klausimu :rolleyes: 

medinukų nenaudoju, o prisukamų tik iš kiniečių turiu/turėjau/turėsiu :D 

Visai neišlepus :ax: 

Iš kiniečių vėl užsisakiau. Kiek spėjau panaudot, man visai patiko. Prisukimai geri, ilgių daug, ir tie trys  virbalo ilgiai pasirodo labai patogu visiems. Ai, ir valas smagus. Tai laukiu šią savaitę siuntinio, žiūrėsim, ar tokie pat bus

Atsakyti

Labos!

Mirganą Stiliuje ar kokuame panašiame lridinyjr su mezginiais mačiau. Manau, ji gali gerai mokyti panašaus amžiaus veiklias moteris, panorusias išmokti megzti. LRT žinių tarnybos vadovė (30+) interviu įvardino, kad štai, norėtų išmokti.

Lantern moon - visapusiškai puikūs medinukai itin patogiu valu.

Atsakyti

Labos!

Morganą Stiliuje ar kokiame panašiame leidinyje su mezginiais mačiau. Manau, ji gali gerai mokyti panašaus amžiaus veiklias moteris, panorusias išmokti megzti. LRT žinių tarnybos vadovė (30+) interviu įvardino, kad štai, norėtų išmokti.

Restar, Lantern moon - visapusiškai puikūs medinukai itin patogiu valu.

Atsakyti

Retai mezgu su medinukais, tik mėginukus, nes visgi mano pasirenkami siūlai geriau slysta ant metalinių. Labiausiai patinka Ginger. J’adore plonų neprisijaukinu, kažkaip nepatogūs rankoje, o stori visai tinka, bet vistiek audinei užsisakiau 7 mm hiay metalinius.

Tiesa, Vilniaus orouostas praleido meralinius virbalus su mezginiu rankiniam bagaže. Atgal jau skrido registruotam, nes vistiek nemezgiau.

Atsakyti

Aš šiuo metu pati iš medinukų tik Lantern moon ir turiu 4,5 dydžio virbalus. Tokį dydį specialiai pirkau, nes Chiagoo tokį patį kažkas sugebėjo sulankstyti. Gal aš, nežinau. Bijojau atlenkinėt, kad neperlūžtų. Kai nenaudojau, tai nenaudojau visai, o dabar vienas megztinis ant Lantern moon 4,5 sustabdytas, kitas - ant atlankstytų Chiagoo. Stovi. 

Įdomiau man buvo išgirst atsiliepimus apie kokius Lykke, Seeknit - na, iš nebandytų. Bet ir rizikuoti bijau, nes nereikia man, kad gulėtų. Turi būti tobula jungtis, kad nesijaustų jokio kliuvimo. Tai Knitpro Symphonie man tiko, tik kad va jie man lūžta per greit. reikia kažkaip su protu susitarti ir saugiau juos laikyti  :B .

Pasirodo, jeigu kažko nori, tai nebūtinai dar rasi prekyboje  :oh: . 2,5 ir nr 3 prisukamų medinių virbalų beveik deficitas - reikia paikrti, ką randi, o ne ko nori... Bet dar biškį nedega, palauksiu - gal bus kokia akcija vasario 14 ar vasario 16-ai :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 12:14

Seeknit, lygtais bambukas, ne medis. Buvau užsisakius, grąžinau dėl per didelio lankstumo. Paimi į rankas ir, atrodo, kad perlūš.

Atsakyti

Bambukas - ne medis? :). Tarp kitko, turiu kojininių bambukinių visokių papigiaiskų, tai gerokai palankstyti jie, bet nelūžę. Europoje kaip ir skraido žmonės su metaliniais, bet niekada nežinai, ant ko papulsi, aš stengiu išvengti bet kokių nemalonumų iš anksto, kur galiu. Vienai iš lietuvaičių mezgėjų atėmė metalinius virbalus tik Meksikoje, nors skrido su keliais persėdimais. Kam man tas stresas spėliot - atims ar ne. mačiau, kad Chiagoo kažkokius karboninius naujus lyg turi: https://siuludama.lt...zgimo-virbalai/. Bet nebėra. Norėčiau kur gyvai pačiupinėti, kaip tie jungimai.

Atsakyti

Bambukas - ne medis - sumedėjusi žolė. Jo ir savybės kitokios.

Atsakyti

Nu gal aš primityviai pažiūrėjau :). Man kas ne metalas, ne karbonas - tai medis (virbalų srityje), bambukinius medinukams prilyginau. Dar mačiau kažkur kažkas (gal Mano siūlai) dėjo į storius kaulinius virbalus.

Atsakyti

Lykke Blush prisukami virbalai 9 mm | Mezgimo siūlai Manosiulai

Restar, pagal aprašymą tau šie tiktų:

7 cm prisukami mediniai virbalai Lykke Blush. ( 9 cm ilgis bus su valo antgaliu / prisukus valą)

Ar man reikia rožinių virbalų? - Taip! Jei mano akys pavargsta. 

Rožinė spalva - tai balzamas mūsų akims, ji ramina pavargusias akis, tinka mezgant įvairių spalvų siūlus. 

Lykke rožiniai prisukami virbalai yra pagaminti iš beržo medienos, nudažyti rausvai, jie švelniai nupoliruoti ir šilti liečiant. 

Mezgiau (buvau paiskolinusi), meilučiai. Lantern moonai geresni, bet kokiam tamsiam mezginiui šie  - geruliai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 14:06

Ar tu juokauji? :D Rožinių iš principo nenoriu turėt. Ir be to - šitie man per trumpi. Viskas gerai - ką nors išsirinksiu. Per mezgėjų brunch'ą reikėtų nepamiršt apčiupinėt/paklausinėt mezgėjų.

Atsakyti

Restar, o kuomi nekorektiška tau rožinė?

Atsakyti