Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien juokėmės su drauge iš mano naktinėjimo. Nu, sakau, kad jau vakar vidury knygos pykau ant tavęs už tokius minčių vingius, kai reik skaityt toliau, nes nesitiki, kad taip  baigsis.

Jos vyro reziume perskaičius knygą:  gėdos nepadarei 🤣🤣

Vakar dar susiuvau vyro  megztinio pečius, pradėjau 'ložnaja ketliovka'. Pasimatavau :D (man pečiai per dideli, per ilgas, per siauras, bet jam bus - idealus :D ) Pagaliau viskas tinka ir patinka. Po šimto mezgimo pirmyn agal- gal kažkas gero gavosi. 

Lauke malonus šaltukas su saulyte. Dičkiam treningai nupirkti. Mega aplankyta (mašinos nėr kur statyt). Masažinio kamuoliuko neišsirinkau. Reikės trenerio klaust, kurio man reik,  nes visi skirtingi. 

Atsakyti

Vilniaus Akropolis irgi pilnas :B Važiavom Miglei pirkti aprangos šimtadieniui futuristine tema. Vilčių dėjau mažai, bet nupirkom ir užsakovė patenkinta :) Sau dar keletą bliuzelių prigriebiau. Bet ta minia, o ypač paauglių bandos vargina. Žymiai fainiau vakar po miestą su vyru pasivaikščiojom. Vakarienė st Valentino labai skani, paskui dar alaus pube. Puikus vakaras :D 

Gal dar pavyks megztelt šiandien. Nors dar ir padirbėt reikės. 

Atsakyti

Oj ir vakar akropolis pilnas buvo, eilės visur. Šian nėjau niekur. Naminė diena tokia

Atsakyti

O aš turiu svečiuose anytą nuo vakar vakaro. Dar pasiginčyčiau, kas geriau, ar tai, ar minia akropoly :D 

Iš esmės labai neerzina, bet ir atsipalaiduot nepavyksta

Atsakyti

Katinuk, prajuokijai!!!

Atsakyti

Akropoly nebuvau, derinau sieną paveikslui, gerai megztelėjau, pabendravau su protinga drauge, pasidžiaugiau jos perlo nepametimo istorija, ir  ir išbandžiau gongų terapiją.

Atsakyti

Neturim mes verslumo gyslelės. Neturim. Instagramas išmetė reklaminį Morganos (buvusios seimo narės) postą. Žmogus paskyrą atsidarė po naujų Seimo rinkimų. Jau ir mezgimo kursus rengia - kaip numegzti vaikišką megztinį. 5 pamokos - 100 eurų. 

Atsakyti

Aha, mačiau :D  ir vietos užimtos visos.

bet ten dar matyt ir patalpų nuoma įeina, ne namuose ir ne online moko. Bet nenustebčiau, jeigu pradėtų ir video pamokėles. Šiaip labai smalsu, kokios jos tos pamokos, vertos tų pinigų ar nelabai

Atsakyti

Gražūs tie jos mezginiai. Pažiūrėjau. Žakardiniai :) 

Kas eina- toms verta :) taip galvoju.

Čia kaip su bet kokia mėgstama ar nauja veikla. Vienam į koncertą 100 eur verta, kitas pasakys, kad nei 20 nebuv verta :) 

Atsakyti

Niuma, suprantu. Bet žakardas nėra paprasčiausias mezgimas. Dar reik mokėt gražiai kitą pusę padaryt, siūlo neįtempt, galų gale susiskaičiuot Tai tikiuosi, tos pamokėlės ne šiaip pamezgimas kartu. Va apie tokią vertę kalbu. 

Atsakyti

Nu ką, eisiu ir aš pasimokyt apie dirbtinį intelektą versle :) Nes jaučiuosi kažką praleidžianti. 

Atsakyti

Vakar tiesiog pajaučiau, kaip dūšia atsigavo paėmus plonus virbalus, spalvotus siūlus ir žakardą mezgant ♥. Taip trūko to malonumo, net nejaučiau, kaip laikas bėgo, nei telefonas rūpėjo.

Baigė savo gyvenimą mano vienas Chiagoo valas, būtinai turiu užsisakyti, tuo pačiu galvoju gal nusipirkti prisukumas kažkokius medinukus dar. Nr. 3 greičiausiai. Kelionėms. Nes ant tų, kuriuos pirkau prieš kelionę į Kiprą spalį kažkas atsisėdo :(.  Trečiukų ir šiaip turiu tik vienus iš viso. 

Gal pačios naudojant, gal girdėjot atsiliepimų, kurie tikrai faini - gerai slysta, nekliūva jungtys? Nes labai jau didelis pasirinkimas, išlepau, bet kas jau nepaeis, kaip anksčiau :).

Atsakyti