Katuk, sakai, buferį su bamperiu pametei? 🤭 Kad gal dar nėr taip blogai? Šią vasarą kavinėj teko nuklausyti pradinių klasių mokytojų pašnekesį, kur jos skundėsi, kad joms, tik suėjus trisdešimt, prasidėjo sveikatos byrėjimo problemos. Tai mums tik link penkiasdešimt. Tuo ir pasidžiaukim.
Kol kosmetinė didesnė nei vaistinėlė- tol jaunos.
Pas mane dar tikrai ji didesnė
(Nesakysiu, kad šiandien 63 pinigus vaistinėj palikau, bet ten dauguma vitaminai, žuvų taukai, spec šampūnas...)
Mano kosmetinė labai maža, tai vaistinėlė turbūt visais laikais buvo didesnė.
Reikia pirties, tiek daug numezgiau, o namie tai po kelias eilutes tik.
Labas rytas
Pas mane nei kosmetinės normalios nei vaistinėlės. Dar turiu vadinas laiko apsispręst
Mezgu kažkokias negražias kojines. Noras mest šonan ir imt kažkokias kitas bet neišsirenku tai mezgu toliau
Ir gaminio idėja, ir puiki špargalka reakcijai į kokias nors komentarėles
https://www.instagra...jh5OTc0NHpwdA==
Oras šašlykams!
Kosmetikos tikrai daugiau turiu, nors mažai ką naudoju. Byrėt nenoriu, kol kas normaliai sekas. Ypač, kai yra gyvenime kas įdomaus.
Kosmetikos turiu. Tikrai daugiau nei vaistų BET! Mažiau, nei siūlų ;)
Nu gerai nuvėjau ir papildžiau kosmetinę savo nes tušo reikėjo. Tai dabar jau jauna. O gal ir ne nes prie viso to iš maksimos maisto tašę tokią kad vos pavelku parsitempiau
Mano papildų krepšelis jau konkuruoja su kosmetine
O jei žiūrėt į kasdienybę...
Kiekvieną dieną į darbą susipakuoju pusryčius, pietus ir papildų dėžutę. O vat kosmetikos tai ne išskyrus varganą lūpdažį
Stovėjau prieš veidrodį, geram apšvietime, nesidažius ir staiga supratau kd man mirtinai reikia žydro megztuko prie plaukų
O šalia gi siūlų spinta
Ir ten yra žydro kašmyro
Tai ilgai nelaukus jau ir aprašymą susiradau, megsiu poppy tee tik ilgom rankovėm ir gal aukštu kaklu
Stovėjau prieš veidrodį, geram apšvietime, nesidažius ir staiga supratau kd man mirtinai reikia žydro megztuko prie plaukų
O šalia gi siūlų spinta
Ir ten yra žydro kašmyro
Tai ilgai nelaukus jau ir aprašymą susiradau, megsiu poppy tee tik ilgom rankovėm ir gal aukštu kaklu
Aš Poppy trumpom noriu. Nežinau dar kokios spalvos. Daugiau mažiau savo darbus pasidariau, dar ir nusnūst ant sofo bendroj erdvėj trumpam sugebėjau, galiu dar šviesoj pradėt ką megzt.