Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, 🥰

Liniuka, a nustosi keiktis 🤭🤭

Aga, čia kaip mes su drauge berods po kompiuterinių skaitom abi apie save: skoliozė, lordozė, spondiliozė... 

O šiaip tai, aš vėl pirties noriu 😇  Neatsibuvau. 

Atsakyti

Aš didžiausius apie save keiksmažodžius radau :ambliopija. Presbiopija ir hipermetropija  :D​ 

Atsakyti

Mane tiesiog Ragana vadina. Aš asmeniškai manau, kad tai pripažinimas ir komplimentas.

Atsakyti

Čia žiūrint kas vadina šiaip jau  :D​ 

Atsakyti

Tipo, jau buvęs vyras nighali komplimentaus pasakyc?!?;?!

Atsakyti

Qqte teisi :D sakyčiau "ragana" tai čia laaabai švelniai, jeigu iš buvusio.

Ir apskritai-ne viduramžiai. Visokios mitinės būtybės net labai gerbiamos šiais laikais

Liniuka-suprantu, kad individualu. Buvo smalsu, kokia tau priežastis. O iš tikro-pati tai neturiu jokio noro eit ieškot dėl ko :oh:  

Apie tuos keiksmažodžius, tai neturiu jokios istorijos :lol: 

Atsakyti

Katuk o e. Sveikatoj diagnozių nėr?

Atsakyti

Pas mane visai neįdomios :D​  tokios neistoriškos

Atsakyti

Koks gražus Kaunas, kai eini Parodos gatve žemyn tiesiai debesingan saulėlydin su Soboru 🤩😍🤩

Maldauju, neikit į „Nepažįstamos draugės“, tas daigtas yra nevalgomas nemenas. Pagal aprašymą turėjo būti stipru... 

Gi kotletukai KULTŪROS BARE - puikūs. 

Atsakyti

Labos

Sutinku, kad Kaune gražu :wub: Aš saulę prie Kauno marių nuleidau  :wub:

Priedas  IMG_4925.jpeg   251,67KB   0 Parsiųsta kartų

Visi galai ir man braška per treniruotę  :D Mano patirtis tokia pati kaip Niumos - verta tos kainos. Skausmų ir negalavimų turiu mažiau, vienas pagrindinių privalumų - padidėjęs tonusas ir energijos kiekis. Seniau iš darbo šliauždavau namo ir jėgų gyventi susikrapštydavau tik savaitgaliais. Nu ir paminkštėję viskas, raumenys atsiradę - man grėsė su amžium į džiūsną bobutę pavirst, kur tik kaulai ir susiraukšlėjus skūra be jokios mėsytės  :D

Qqtė kūdutė tikrai, gi megztinį matavaus ir nukniaukt norėjau  :D

Raganos komplimentais aš didžiuojuos, ot  :rolleyes: Ragana yra nuo žodžio “regėti”.

Atsakyti

Ir Fabijoniškėse šiandien buvo gražu.

Priedas  IMG_3501.jpeg   149,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Va, gryn mano diagnozė :D 

https://www.instagra...DNsMnQ0cHpvdg==

Karmos taškai tam, kas pažiūrės :hihihi:​ 

Atsakyti