Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, apie valgymą dabar nieks nekalba :D  tiksliau mandagiai nutyli :rolleyes: 

bet esu tą pastebėjus, kad kuo prastesnė diena, ypač sekanti po sunkios nakties, tuo sunkiau su tom smegenim susitart :D 

o kadangi vis sunkiau sekasi turėt gerą dieną ir naktį, tai maiste visiškas bardakas :oh:​ 

Atsakyti

Limit, aš sausio vidury pas gyd buvau ir tik kovo viduriui laiką gavau.

Pas mano trenerį vyriausia klientė lyg 85 metų.

Mano kairė ranka tris kartus skilus. Nereabilituota normaliai po traumų. Judesiai riboti tam tikrom amplitudėm. Dešinės rankos- sausgyslės įtrūkimas. TProfilaktika gerai, bet profesionalas treneris- dar geriau :) 

Atsakyti

Niuma tai va ką ir sakau kad jei tokių bėdų būtų tai matyt krapštyčiau iš paskutinių. Ypač va pasiklausius kaip padeda

Valgymas man paskutiniu metu skaudi tema. Nes aha. Nesusitariu su savim.

Atsakyti

Qqte, bet žinok mes su Vinciu tave apkalbėjom, kad idealios figūros moteris 🤣 🥰 tikrai gali neturėt sau pretenzijų. 

Atsakyti

Tai Niuma ar tik ne pati sakei kad mes lyginam save su savim

Savo akim esu buvus ir idealesnė  :D nu o su tokia mityba kaip paskutiniu metu tai vis tolstu tolstu

Bet aišku už komplimentą ačiū :wub:​ 

Atsakyti

Apkalbinėtojos kokios :). Apie save nieko nenoriu išgirst ir į jūsų figūras absoliučiai nežiūriu. Kai žmogaus vidus man patinka, tai viskas, jokių trūkumų nebematau.

Atsakyti

Vaa Restar ir čia labai tau pritariu  :wub:​ 

Atsakyti

Šian iš trečio žadintuvo neprisiverčiau atsikelt tai greit paskui prašymą iš namų dirbt užsipildžiau. Taip ir pradirbau su pižama per dieną

Atsakyti

Ir niuma teisi, ir Restar teisi, ir abi nuostabios.

Laimė, ji skirtinga. Šiandien mano laimė buvo saulė kavos puodelyje, pokalbis su dukra ir auksinė skaistalų dėžutė. Apie kremo mėginimus dar tyliu, bet nujaučiu, kad ne tik plaukus Sysley patikėsiu. Ta juoda rožė yra visiškas omaigaaaaaaat.

Atsakyti

Taip ir galvojau, kažko tokio sulaukt. Ir tik paspaudus atsakyti pagalvojau, kad žodžio 'apkalbėjom' neįdėjau  į kabutes.

Tiesiog norėjau pasakyt, kad pasigėrėjom ir parašyt komplimentą. Nes komplimentas dažnai aukso vertės būna- kažkaip gero žodžio vis pagailim vieni kitiems. 

Taip, kad, Restar, nepurkštauk :) 

Atsakyti

Jazau, Niuma, o tu manai, kad aš kaip nors priekaištingai parašiau apie apkalbinėjimą  :gossip: ? Šnekėkit apie mane ką norit, tik viešai nenoriu girdėt :D. Nu prisimink mano žvengimą ir įsivaizduok balsą :). Niekas čia niekam neprieštarauja, tik pasakiau kartą ir visiems laikams, kad myliu sektą ne už jos figūras,  nors pasidžiaugti, aišku, faina, ir Qqutė nusipelno to :). O kad labiausiai sau patikti visos norim, viskas čia gerai (ir biškį pasidejuot apie tą valgymą).  Draugės  :friends:​ .

Atsakyti

Katuk, priežasčių turbūt ne viena to girgždėjimo gali būti. Atsakau tik už savo :D Pas mane girnelės kremzlė sutrūkinėjus, chondromaliacija. Tai girgžda visokiais balsais :D 

Atsakyti