Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, jei prie progos rasi spalvas, būtų puiku. Man ir spalva, ir modelis, ir pats siūlas patiko.

Siūlai: PEER GYNT (Sandnes Garn) 6046 jolly blue x3 €4.64

Drops kid silk 21 cobalt blue 1 pilnas ir antro nedaug, bet su vienu nebuvo man šansų prasisukt.

Modelis - https://www.ravelry....y/weekend-hat-5. Jeigu reikia - turiu.

Ejau vakar nuo pusdienio į LogOFF konferenciją. tai kadangi kino teatras, kėdės minkšto, patogios, pritemdyta, taip gerai snūstelėjau per kažkurį pranešimą - labai trumpai, bet gavosi jėginis power nap, realiai atgvaua jėgas. dar į Čiurlionio pabveiklsų ir muzikos atidos praktiką nuėjau - tik 10 min, irgi  pailsėjau. tai vakare galėjau pamegzt. bet nedaug. Nes vėlokai pradėjau, mezgamas mezginys labai vargina rankas (stori metaliniai virbalai, sukrus siūlas), norėjau malonumui kokias kojines pradėt, bet nebesiryžau. Laukiu pamezgimo savaitgalį - tą kapišonšalikį gal kaip nors baigsiu ir noriu naujų pradėjimų, savaitgalio galva tam tinkamiausia.

Labai džiugu (ir tikrai pavydu :) ) skaityt apie pasimėgavimą sportu. Noriu ir  aš. Labai laukiu nors vakarinio prasiėjimo. 

Atsakyti

Sveikos,

jungiuosi prie visų, kurios vakar draugavo su sportu :) Į pasimatymą su treneriu ėjau tik nuo 20 val, nes anksčiau laikų neturėjo, o bando mane į darbotvarkę po du kartus per savaitę įsitraukt :) Jeez kaip skauda, kai 'kankina' raumenis, bet kaip paskui kitą dieną būna gerai, kai jau laisvai rankas valdau :) Dabar jau ir kojų tampymą pradėjom įsijungt, tai irgi ten akrobatinius triukus atlijinėju, kol randu miegančius raumenis :D Įdomybė.  Mokinuosi visokių pratimų, kai padarai vieną, įįįllgąąą lėėėtąą, bet efektingą :) Tiks svarbu juos namie kažkokiu būdų atsimint. Video pamokų irgi gaunu. 

Liniuka, už lentą- ploju atsistojus :) 

Mezgimo planas- per savaitgalį užbaigt vyro megztuko kaklo apdailą ir pradėti rankoves. Tikiuosi pavyks :) 

Atsakyti

Labas rytas

Aš šią savaitę jau atsportavau. Turėjau dar eit į susitikimą su treneriu šian bet nukėlė pirmadieniui. Įdomu ką ten man ištestuos. Visai norėčiau gal individualiai bet finansiškai kol kas nepavešiu

Mezgu kojines nuo sekmadienio tas pačias. Gal šian vakare baigsiu

Kerpena nugi gražiai gavos. Ir neatrodo plačios visai

Smalsute neardyčiau. Būna taip su ta vienos akies linija. Nesimatys išskalbus manau

Atsakyti

Aš baigiau naujos konstrukcijos kakluošalą

Priedas  received_607871575507884.jpeg   124,66KB   0 Parsiųsta kartų

100 g šių 😍😍😍😍

Priedas  received_2106415906498514.jpeg   38,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sportas: du kartai per savaitę užsiėmimai mažoje grupėje baseine. Su trapecija. Kaifas!

Atsakyti

qqte, taip taip. Finansiškai skausminga ir man labai  :(  Manikiūristei ir už vieną treniruotę susimokėjau po algos...
Bet šiandien pagalvojau- aš gal keturis ar penkis kartus buvau reabilitacijose dėl rankų poliklinikose - ir nei vieną kartą nejutau tokio poveikio su raumenų atpalaidavimu, kad kitą dieną galėčiau tiek lengviau valdyt rankas. Ir jau nepalyginti, kiek per pirmą treniruotę  (ne)pakėliau rankų nuo žemės į viršų ant pilvo gulėdama ir kiek vakar jau ir palaikyt sugebėjau iškeltas :) Žodž, nusprendžiau, kad visokie masažai ir kitos procedūros dar brangiau kainuotų. 

Atsakyti

Niuma tai va kol neturiu bėdų jaučiamų tai ir neleidžiu sau..nu gal kada nors

Atsakyti

Profilaktika visada apsimoka.

Atsakyti

Yra ir kitų būdų profilaktintis taigi. Pvz kad ir grupinės mankštos

Atsakyti