Labos
Kaip ir dauguma, mezgu nedaug, darbuos laikas pralekia.
Labas rytas,
Dirbu ir aš...
Vakar turėjau į susitikimą su mokytojais Rusnės mokykloj nueit, bet... susitikimas užtruko, o paskui skubėt jau neturėjau ūpo visiškai...
Šiaip nienu aš į tuos susitikimus, bet gavau asmeninį chemijos mokytojos kvietimą. R sako, kad nieko neišaiškina gerai, labai viską skuba, vadovėlio normalaus nėr, o ir gabumai chemijai turbūt nekažką gal. Sunku pasakyt man pačiai, kai pati chemijos beveik nesimokius 
Papasakok, gadget3, apie ką ten tavo tas superįdomus projektas 
Aš šiąnakt tokį sapną sapnavau.. Buvau prie jūros. Saulė, vėjas, geras oras, bet... kelios bangos užliejo taip, kad iki dugno bloškė, o paskutinė, kad davė, tai priplojo prie dugno ir buvo tokia lyg plevele dengta, kad negalėjau prasibraut
pagalvojau, kad tuoj oro pritrūksiu ir... numiriau 
Pabudau, aišku, nespėjus sužinot, kaip ten tas pomirtinis gyvenimas gyvenasi
Dėl mokytojos ir susirinkimo labai suprantama
Jei jau asmeninis kvietimas, tai gal tiesiog galima telefonu pasikalbėt? Man dukros pradinė labai patiko šituo klausimu, kad “susitikimai” su mokytojais online arba telefonu.
Kaip pomirtinis gyvenasi, juk žinai
Juk pabudai/atgimei
Aš ir vienu metu labai sapnuodavau, kad gyvenu po vandeniu. Dar buvo etapas, kad kiekvieną naktį mirdavau - paskui paaiškėjo, kad man mažakraujystė.
Apie ką Gadget projektas nesupratau… Gadget tradiciškai tik kampukais dalinasi, kur reik sukt galvą, ką matau ir kaip suprantu
Smalsute, tikrai keistai žiūrisi tas reglano takelis. Pritariu Katukui, gal tikrai siūlas taip suka? Variantas praskalbt arba tiesiog atsipalaiduot ir nesikabinėt
Dėl ekologijos suprantu, kad Indijoj baisu. Tarkim, mentalitetas paprastesnis. Bet buvau pakraupus kai amerikiečiai visai šiukšlių nerūšiuoja ir dar pastabą buvau gavus, kad sudedu šiukšles į atskirus maišus, o ne vieną bendrą (pas mus nuo lauko durų aptarnaujantis personalas šiukšles surinkdavo, įskaičiuota į nuomą). Tai aš politiką nuo Amerikos pradėčiau
Kodėl kitos civilizuotos šalys moka plastiką nuo popieriaus atskirt, o jiems ne?..