Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Fokusuojamės :D 

Buvo numigta geriau nei aną naktį, bet kažko vistiek miegas ima. Įtariu koks mėnulis netinkamas.

Reelsus siuntinėju labai retai. Nežinau, man toks 2005 metų vaibas, kai el.laiškais siuntinėdavom visokius gražius vaizdus, juokus, skaidres ir pan :D kažkada prieš metus prisėdau prie el. pašto ir išsitryniau kelis tūkstančius :oh: 

o pati tai daug žiūriu, laaabai daug :hihihi:​ 

Atsakyti

Aš tai ir žiūriu, ir siunčiu :D Tarp gavikų sesė ir du draugai :D

Man siunčia tie patys, plius vyras :D Tai taip ir palaikom ryšį  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Aš su dičke dukra tik kačiukus ir receptus pasiunčiam kartais. Visi kiti šeimoj abejingi, nesuprastų, jei siųsčiau ką nors kitą nei savo nuosavą katiną :D. Vyras išvis msng itin retai atsidaro. Tai jam nebent po nosim ką pakišu ir parodau.

Atsakyti

Miegat ar fokusuojatės? Tyluma…

Restar, iš kokio siūlo tavo kepurė, kur man labai tiko? :)

Atsakyti

Dirbu galvos neatkeldama, jau ta metų pradžia...

Atsakyti

Dirbau dirbau neatkeldama galvos, tada išlėkėm šunų pavedžiot, kol laukiu maisto, dar biškį dirbu.

Siūlas Peer Gynt https://saulessiulas...t-sandnes-garn/ir Drops Kid silk. Tau spalva būtent patiko? nes siūlų gal ir švelnesnių yra :D. Jei konkrečios spalvos reikia, tai dar pasiknisiu, gal neišmečiau etikečių arba užsakyme rasiu.

Atsakyti

O! Pataikiau į tendenciją!!! Dirbau labai intensyviai ir įdomiai, padariau superįdomų projektą. Kai pavyks, tris metus tyrinėsiu!!!

Nemezgiau.

Atsakyti

Labas rytas, 

Dirbu ir aš...

Vakar turėjau į susitikimą su mokytojais Rusnės mokykloj nueit, bet... susitikimas užtruko, o paskui skubėt jau neturėjau ūpo visiškai...

Šiaip nienu aš į tuos susitikimus, bet gavau asmeninį chemijos mokytojos kvietimą. R sako, kad nieko neišaiškina gerai, labai viską skuba, vadovėlio normalaus nėr, o ir gabumai chemijai turbūt nekažką gal. Sunku pasakyt man pačiai, kai pati chemijos beveik nesimokius :D

Papasakok, gadget3, apie ką ten tavo tas superįdomus projektas  :4u: 

Aš šiąnakt tokį sapną sapnavau.. Buvau prie jūros. Saulė, vėjas, geras oras, bet... kelios bangos užliejo taip, kad iki dugno bloškė, o paskutinė, kad davė, tai priplojo prie dugno ir buvo tokia lyg plevele dengta, kad negalėjau prasibraut :rolleyes: pagalvojau, kad tuoj oro pritrūksiu ir... numiriau  :ax: 

Pabudau, aišku, nespėjus sužinot, kaip ten tas pomirtinis gyvenimas gyvenasi  :ax:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Oi, Limit, skamba baisokai net sapne tokį jausmą patirt, gal kokia miego apnėja buvo tave ištikus? Greičiausiai ne. Žmonėms su antsvoriu nemažu tikrai gali būti. Mano broliui nustatyta, tai miega su deguonies aparatu, jam pasikeitė gyvenimo kokybė kardinaliai. Bet čia toks off topicas.

Sunki ir rpaeita savaitė, ir ši darbine prasme. ir vakare namie jau jėgų net mezgimui minimaliai - po kelias eilutes Sophie hood paripsuoju, o Spot regular nuo pirties, kur kažką papainiojau, net nebandau imt į rankąs - reikia švieio proto tam. Taip pat ir naujiems pradėtukams, kurių norisi, bet...

Atsakyti

Limit, oho sapnas!

Mano projektas apie tekstilę, kaip padaryti ir tvariai, ir pigiai. Ir be GMO.

Jurgitak, kaip gyvenimas po Indijos?

Atsakyti

Vakar mokykla atsiuntė. Gal turit 17mečių šiais metais ir aktualu. Nes mano draugė tai negavo dar jokios info.

Priedas  Tarnyba.jpg   122,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O aš numezgiau pirtyje  pradėtas kojines. Pirmas mezginys po ilgo tarpo. Šįryt išeidama pafotkinau, nes jau buvo išdžiuvusios.

Keistai storas kojininis siūlas. Jau pirtyje qqte pastebėjo. Pagalvojo, kad 6 gijų, nors išnagrinėjom abi ir radom kad 4 gijos. kažkada iš Aido pirkau, buvo be etikečių.

Pasvėriau kojines tai abi svėrė  apie 130g.

476280618_1269493117496707_5232321528268

Atsakyti