Messenger_creation_2738C8E7-9D03-415B-886D-23312929DF3D.jpeg 112,08KB 0 Parsiųsta kartų
Limit, gal Joana Bartaškienė? Ta tai energijos užtaisas Praeitą savaitę Beatos laidoj buvo, sakė, kad gražiausias moters gyvenimas nuo 45 metų prasideda🙂
Bartaškienę tai žinau, atominė ji irgi
Net nuėjau pasižiūrėt, ką aš ten seku Va šitą australę - https://www.instagra...DNlZDc0MzIxNw==
Jai 75eri. Nereali man Bet aišku, viskas kitaip, kai nuo vaikystės gimnastė ir neužmetus šio reikalo visą gyvenimą.
Ar aš? Prieštaraučiau?
Nebūtina gi apie visus spręsti pagal save. T.y. jei man blogai, tai visiem taip pat nebūtinai
Šiai dienai pasakyčiau gal taip- atėjus tiem 45, labai gerai pasimato, kiek įdirbio dėl savęs padarei iki tol. Kadangi aš nelabai su savim dirbau, tai ir matosi. O kadangi ir dabar nelabai dirbu, tai turbūt tų 75 net ir nesulauksiu
O dar galvoju ir norėčiau pamatyt, kad patvirtint savo mintį, kad tos atominės moterytės ir iki tų 45 turėjo ne ką mažiau ugnies.
Tai va ir sakau, katuk, kad bent jau šita iš IG tai visą gyvenimą tokia buvo sportininkė ir šiaip visokių ten veiklų pilna.
Bartaškienė irgi nuo seniai gi aktyvistė.
O šiaip tai kiekvienam vis kitaip turbūt. Čia kaip su dantų priežiūra Mano kirkšto tėvas nežinia, ar iš vis dantis valo jau virš 80, neikart pas dantistus nebuvęs. Taip ir kaikuriems daug darbo įdėt gal nereik, kad sveikiem senatvės sulaukt. O gal natūraliai kažką kitaip gerai daro. O kiti ir besistengiantys vis ligų patalėliai.
Arba va, kad ir roko žvaigždės tie jau link senatvės - ir lakoholikai buvę, ir narkomanai, o laikosi vis dar Net ir į LT kartais užsuka
Katukui
https://www.instagra...WU1cjYwOG13dA==
https://www.instagra...XJvZnVubGt5NXZp
Ir dar rasiu, retai postina, bet lb šauni amerikietė su Whhhhhhat is thr pusrpose of thhhhhhis?
Gadget- baik spamint
Aš nieko neieškau, nieko nenoriu sekti ar būti į kažką panaši.
Man rodos, kiekvienas amžiaus tarpsnis turi savų džiaugsmų ir sunkumų. Tai, ką mes matom, ar kas mums parodoma, insta, televizijoj ar dar kur viešai prieinamai, yra tik viena pusė.
Linksma aišku, ir scrolinu aišku, bet kad būtų tam poreikis...
Dar tokia viena, o gal net ir ne viena, stebuklinga mintis neseniai aplankė- kai nebuvo šitų visų smartfonų, plę, daug daugiau turėjau laiko ir nuosavas gyvenimas ne toks š atrodė
Beje, apie DI mokymus. Nežinau, ar čia pas mus tik taip jei keistai praėjo, bet visi pvz ir praktiniai reikalai sakykim mane nuramino visai- dar negreit oj negreit tas DI sugebės pakeisti žmones. Sunkiai jam sekasi mus suprasti, ir daug daugiau laiko užima jam išaiškinti užduotį, negu kad pats padarytum
Mano treneris sakė iš šito mokėsi: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwXzP3ewqNgabXtp7FeFuqRrmm586ys7r
Čia toks kaip serialas sukurtas su senjorais. Bet pasityrinėjau, kad veda Vilniuj užsiėmimus grupėm ir privačiai, kam aktualu. Pats turėjęs daug judėjimo problemų.
Gali man privačiai parašyt, kur jį rasti? Man labai aktualu vieta. Per miesto kamščius, deja, niekur važinėt nenoriu.
Šiaip žmonės visi skirtingi ir nėra stebuklingo recepto, kad kažką padarius, tai jau visi būtume tokie energingi ir pan. Bet su didesniu dėmesingumu sau tikrai galima gyvenimo kokybę bent kiek pasigerinti. Sportas man tikrai buvo atradimas po 45 metų .
Po energingos savaitės pradžios mano energija jau pasėdo, nes per mažai dėmesio atsigavimui, ir maistui, ir poilsiui bei mezgimui skyriau. Ir dar turiu neišsakytą pyktį/nuoskaudą viduje, kuris biškį pagraužia. Pati praleidau progą išsakyt jį, bet tai niekur nedingsta. Neapsisprendžiu, ar noriu išsakyt po laiko, nes, ko gero, nemokėsiu to padaryt gražiai, o nenoriu skaudinti gero žmogaus, su kuriuo man kasdien dirbti.
Užsisakiau RIMI kurjerius šįsyk, nes net į parduotuves nėra laiko nuvaryt... Kažko atveš ir pirčiai .
Katuk, smalsu - kas vedė tuos mokymus? Ir apie kokias programas mokė, ar tik apie Chat GPT? Aš tai baimės kažkaip visai nejaučiu, kad DI pakeistų žmones. Iš tiesų tuos, kurie nemoka dirbti su DI pakeist tie, kurie moka su juo dirbti, tik tiek .