Restar, sveikinu su gimtadieniu!
Jeigu tik pavyks rasti bilietų, tai labai rekomenduoju! https://www.bilietai...s-kampas-66257/
Ir prisijuokiau, ir pabuvau kvėpavimą vos ne sulaikius . Gilu ir jautru. Ir netikėta kartais. Ir...spėju pagal tai, ką mačiau, kad kiekvienas spektaklis gali būti labai kitoks, priklausomai nuo... nespoilinsiu . Tik dar labiau paskatino ieškoti laimės paprastuose dalykuose . Ačiū jums, kad esate ir labai laukiu pirties. Susirašinėjimų nespėjau perskaityti, nes grįžus dar su drauge valandą ar daugiau prašnekėjau, kol vaikai jau ėmėm visokius ženklus man rodyt . Nepajutau net knygos už nugaros (viena iš dovanų), kuo labai nustebinau saviškius. Sakiau gi jiems, kad aš ne princesė . Bet diena netikėtai superinė. Kai nieko nesitiki - nustinka nuostabūs dalykai ♥.
Siūlų kašikai jau pakeliui . 2 ar 3 dienas neišjungdavau normaliai kompo, kad nepamirščiau, jog reikia priimti sprendimą. Tai maždaug 5 minutės po vidurnakčio, kai tik atėjo sausio 29 d., visa šeima jau miegojo, man įvyko nušvitimas ir apsisprendimas. Nes supratau, kad mezgėjų pirtis jau šeštadienį ir siūlai dar gali spėti ateiti - turėsiu ką parodyti, duoti pačiupinėti. Perkami tik konkretiems projektams (3-ims ), nors dar iš neišgrynintiems iki modelio pavadinimo , ir tik pridėjimui - tai reiškia, kad greičiau sunaudosiu jau turimus siūlus, kas yra mano siekinys. Girls' math . Na, ir ta graži data atpalaidavo dar didesnę meilę sau . Tikiuosi mano šeima čia neskaito . Ale tokia ji faina . Vyras taip dėmesingai man dovanas parinko ir nepamažino, su dvyniais fainai pašnekėjom. Buvo ir dičkis su drauge, paliko dovanų, tik gaila, kad prasilenkėm, tai tik telefonu pakalbėjom.
Norėjau jiedviem gegužę į teatrą nuisųst - vakar buvo 2 bilietai atskirai . Nors šiaip tai man įdomu, kai tu, Gadget, sakai, kad skoniai mūsų artimi. Nebūčiau tokia jau visai garantuota .
Ai, pamiršau dar pasidžiaugt - vakar po pokalbio su savo studijų drauge kauniete į messengerį įkrito jos netikėta dovanėlė - Sophie Hood aprašymas . Pernai iš jos gavau čekį iš Siūlų damos ♥. Kažkaip nekaltai apie tai pasikalbėjom, kad visai yra mano planų sąraše. Mažai trūko, kad būčiau pati nusipirkus, bet užsistovėjo krepšelyje, nes galvojau, kad gal visai neverta nieko žiemai jau megzt. Bet siūlai yra, dukros noras yra - gal net į pirtį atsivešiu megzt. Ir trečią Marianne Isager Knitting Life knygą gavau - vyras sulakstė iki Mezgimo zonos vėl - atsivešiu pavartyt, jeigu nepamiršiu. Graži knyga gaudyt pabėgusioms mūzoms . LImit tai dukra bent kiek į mezgimo kelią bando atvesti atgal .
Uf. Man kažkokia lakstymų diena.
Ir dar su mažiau miego, tai tik 17 sulaukiau ir atsjungiau su Ripsu pašonėj.
Dar visą dieną deruosi su savim ar ryt vakare eit į pasimatymą su treneriu, ar pasilikt laisvą vakarą susiruošt į pirtį.
Pagalvosiu rytoj. Nes kaip ir visą savaitę daug lakstymų, tai čia - ar dar vienas lakstymas, ar sportas-sveikata?