Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak, labai laukiu tavo pasakojimų apie visą kelionę :)

Uj, smagi bus pirtis. Ir gausi :D 

Atsakyti

Restar, su Gimtadieniu!!!  :4u:  :4u:  :4u:  :wub: Kaip smagu skaityt apie tavo džiaugsmus su tais šuniukais  :wub: Nu niekad nebūč pagalvoju, kad tau jie patinka :D man visada atrodei katinų žmogus :D

niuma, papasakok, ką darei, kad tas cholesterolis taip stebuklingai sumažėjo? :D

Taip smagiai Pietinia kronikų klausau  :wub: Reiks ir filmo nueit pažiūrėt apie savo jaunystės laikus :D

Iš vis jau seniai buvau kine. Gal ir kito ką gero rodo, pasidomėt neprošal.

Vakar prispaudė jau mane Rusnė su tom blauzdinėm, nes niekaip mano pačios rankos nepriėjo siūlų paieškot  :oh:  :rolleyes:  Sako, kur tu tuos savo siūlus laikai???? daryk tą stalčių!!! Tai vieną saugyklą teko pravert :lol:  :lol: tą, kur ir ji žino :D Ir kaip tik ten siūlų radom ir dar prie tų siūlų užkištą seną mezginį, tokį keistą lyg megztuką kažkada mezgiau, bet ar nepatiko  man paskui, ar ką, tai gulėjo vargšas sukištas į tą maišą. Pamaniau, siūlas tinkamo storio, jai tinkamos spalvos, tai išardysiu, 100% merinas, geras toks. O ji apsirengė tą neaiškumą ir patiko  :bigsmile:  :lol:  :lol: Liepė sutvarkyt iki galo, sako, nešiosiu :D Tai va, turėsiu ką veikt kurį laiką. O ir blauzdinės į komplektą bus tos pačios spalvos.

Jurgitak, gal prigriebei mums saulės lauktuvių??

Pašvietė čia vieną dieną ir dingo vėl...

Atsakyti

Limit, nežinau, dėl ko sumažėjo  :D Mitybai -  gal dar per trumpas laikas, kaip pakeitus, kad jau spėtų sureaguot. Nors Kurpienės komentaras buvo, kad visos daržovės ir ne tik labai įtakoja cholesterolį ir per 3 mėn galima ženkliai jį pagerinti. 

Atsakyti

Gal reikia pirčiai čatą susikurt?

Atsakyti

Kad gal nelabai ką yra derint?  Nuoroda su adresu yra. Pasiskambinsiu dar jam, pasitikslinsiu nuo kada galima atvažiuot. informuosiu. 

Atsakyti

Aš jau Restar užklausiau, kaip ji važiuoja. Nes norėčiau jungtis į kieno nors ekipažą :)

niuma, kaip tik ką tik užmačiau, kad Kurpienė organizuoja cholesterolio kursą :D matyt, FB jau pasiklausė mano kalbų ir rekomenduoją atitinkamas programas :D

Atsakyti

Sveikos,

žinokit, tik dabar išvis prie kompo ir telefonų priėjau. Didelis renignys (150 žmonių) 9-12.30 val/, mūsų organizuojamas ir labai įdomus, kad net nereikėjo telefone skrolint, kolegės iškrėtė man siurprizą - sveikinimą nuo scenos ir salės plojimus, tai atleidau tik dėl to, kad kažkuri sulaikė, jog nebūtų suorganizuotas dar "su gimimo diena" dainavimas :). Tada ėjom kartu papietauti, į kitą vietą kavos išgerti ir kai užsikalbėjom apie darbus, tai po 16 val grįžau ir puoliau darbų dar nudirbt. Tik broliui perskambinau, nes vakar jam buvau sakius, kad būsiu tik nuo 14 iki 17 val laisva. Tai jaučiau pareigą atsirast :), nes apsimelavau.

AČIŪ VISOMS, žinokit, gyvenimas yra gražus, kai pamatai, kiek fainų žmonių aplink užgyvenai  :wub: . Ir kol atrandi naujų dalykų ir visokių smagumų kasdienybei prasiskaidrinti. Dievinu aš tą kasdienybę su juoda duona ir raugintais kopūstais, sofa su mezginiu ir katinu, bet ir šokoladiniai pyragaičiai (visokios šventės) visai nieko, kai ne per dažnai :).

Ar tik negrisite koki karta su suniu namo smile.gif
Su gimtdieniu! Kad mazi, paprasti, zemiski malonumai ir toliau dziugintu birthday.gif

100 proc ne :). Kam man šuo bute? ir smirda tie šunys :D. Šiuo atveju man patinka pasinaudoti galimybe prasiskaidrinti gyvenimą, kai man tai patogu ir neturėti daugiau atsakomybių. Egoistiškai skamba, nae? Bet jaučiu ir gerą darbą bent šiek tiek daranti. Su vyru vakar pašnekėjom, kad jeigu gyventume kokioje sodyboje, tai gal ir tas  3 seses pasiimtume. Bet čia tik labai tolima mano svajonė pensijoje, jeigu išvis išsipildys. O šiaip aš taip - katinų žmogus. Bet ir šuniukus kaime mylėdavau, kol jie mažiukai. O paskui lenciūginiai jau nedžiugino.

Žodžiu, faina pas jus, daugiau nieko neatkomentuosiu, tik Niumos sveikata džiaugiuosi, ir varau puoštis ruoštis ir į spektaklį "Nuostabūs dalykai". Tokio ir linkiu sau ir jums gyvenimo  :4u:​ .

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2025 01 29, 17:17)
<p>100 proc ne smile.gif. Kam man šuo bute? ir smirda tie šunys biggrin.gif. Šiuo atveju man patinka pasinaudoti galimybe prasiskaidrinti gyvenimą, kai man tai patogu ir neturėti daugiau atsakomybių. Egoistiškai skamba, nae? .</p>

Nu kad normaliai skamba, sveiko proto zmogaus fraze smile.gif
As vaikysteje neturejus, bet suaugus jau va su 2-u gyvename. As labai 'shuniska', namus isivaizduoju tik su sunimi.
Atsakyti

O mano šuo kvepia.ot

Nors jo-kiti smirda.o jeigu dar šlapias, tai išvis galėčiau ir nosį nusiplėšt

O gal čia tas variantas kaip ir su bamba (nuomone)

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu!!!

Atsakyti

Restar, aš kurį laiką pogrindy, bet tavo paskutinio meto pozityvus nusiteikimas neliko nepastebėtas :wub: labai smagu tave tokią skaityti, o dar geriau žinoti, kad taip kaip rašai, taip ir jauties. Tad ką jau ten daug prilinkėsi - stiprios sveikatos ir daugybės nuostabių dalykų naujuose gyvenimo metuose :birthday2: :dovana:  :friends:​  esi labai šauni moteris! 

Atsakyti

Restar sveikinu

Faina tave pažinot  :4u:​ 

Atsakyti