Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pasimieravau ryzika tai visai nieko bet kaklas platokas ir atvipes plius siulas stulpeli blogai laiko, zodziu reik atardyt ir kazkaip permegzt

Atsakyti

Jau perskaičiau, kad "ardyt ir permegzt". Norėjau rašyti, kad gal pasirodyk pirma, bet paskui supratau, kad tik stulpelį permegzt turbūt ruošiesi :mirksiukas:


katuk, viską suprantu, rašiau, kad gi, kad turbūt labiausiai iš tingėjimo gamint taip rašau. Ai, ir iš vis - taip sukamės su tuo maistu - tarp tingėjimo,  noro,  sveikumo, skanumo suvokimo, pasitelkdamos turimą išradingumą. :hihihi:

Atsakyti


apie kotletų gamybą. tiesiog kitoks skonis gaunasi, kai susimaišo ir pasikrudina visi ingredientai. nei kad košę tiesiog virtum. viskas dėl skonio. juk norisi ir skaniai, ne tik tiesiog maisto. be to patogiau ir netgi gražiau tas kepsnio pavidalo košes įsidėti pietums. o dėl maistinių savybių, tai žinokit geriausia kai termiškai neapdorotus tuos daiktus valgom, :D  tia kam tada išvis virti tas košes, pasimirkom, kad nebūt kieta ir vualia.

Kažkaip man su ta mityba niekaip "galai nesueina" :lol: iš vienos pusės - geriausia nevirt, tik išmirkyt ir valgyt, o kitas variantas - išvirt ir po to dar iškept :blink: O dar kažkur skaičiau, kad grūdinių kultūrų negalima vartot termiškai neapdorotų  :D Čia tik tam, kad dar labiau susipainiotume ...

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Siūlai jau pas mane - išrūšiavau, pasigrožėjau :wub:  Su kaunietėm jau sutarėm. Vilmak, parašyk į až kaip tau atsiųst ;)

Vilnietės, kaip jūs norit atsiimt? Siūliau pirmadienį vakare susimatyt, bet nei viena neatsiliepėt. Tai gal per paštomatą :D 

Liniuka, smagi kelione, pavydu, reiktų ir mums nuvažiuot, bet šiemet vargu ar besusiruošim ...  :hmm:

O ką čia ruoštis? Pasigooglini lankytinas vietas, tada nuo taško iki taško su to paties googlo pagalba susidedi maršrutą ir per booking.com užsirezervuoji viešbučius. Poros valandų darbas. Tik norėt reikia :rolleyes: 

Man kažkaip paskutiniu metu daug tų ekspromtų. Pvz. vakar sužinojom, kad M. pirmadienį važiuoja į stovyklą :B  Teko per vieną dieną susiveikt medicininę pažymą, susitvarkyt visus popierius. Ir dar spėjom šiandien mano darbo vasaros festivaly sudalyvaut :)  

Atsakyti

As tai nors siulu neuzsisakinejau bet susimatyt nooo...jei tik galesiu

Atsakyti

Man tinka pirmadieni, jei po darbo.

Atsakyti

Galim po darbo. Turėjaut eit į dailę, bet nepabėgs. Susimatyt noriu.

Atsakyti

Tu lyg siūlei 7 vakare, tai gal irgi tiktų. Aš turėjau galvoje, kad ne per pietus.

Atsakyti
Dėl 7 planai jau pasikeitė, dabar galiu po darbo nuo kokios 17.
Atsakyti

Aš turbūt irgi galėsiu pirmadienį.

Atsakyti

Kulturinames, mano stuburas subyrejo i trusus negryztamai, basute ant pado pusle pritryne, sedziu su kava ir tyliai cypiu is laimes ( nu vaikstom nuo 17val) Mantas stovi kilometrine eile prie cukraus vatos, pats kaltas :D

Labai labai rekomenduoju Sapuegu rumus, mes prie sviesos biskeli apziurejom, tamsoj ten nerealiai grazu bus, bet jau nevaziuosim, Mantas nori Pilies gatve pereit. 

Per kazkoki stebukla pakliuvom i Valdovu rumus be eiles, nuo rytdienos bus VAU kokia sidabro kolekcija eksponuojama, net Mantas sake VAU :)

Ir pagaliau apziurejau Vasiljevo mados sedevrus, tai VAU Narmontaites suknele

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Ačiū visom pastebėjusiom darbelį  :4u:

Katuks, aš gal klystu, bet ant savęs labiausiai mėgstu tokį ilgį, kuris nesiekia klubų plačiausios vietos. Kažkaip viskas, kas žemiau, vizualiai trumpina, tuo pačiu ir storina kojas. Gal kad ūgis "metr v kepke", atrodo lyg viršutinė dalis ilgesnė, nei kojos  :hmm:

Va čia gerai iliustruoja nuotrauka, kategoriškai netinka man pirmas ilgis, ir daug geriau antras (čia sukišta į vidų, bet efektas toks pat, jei tiesiog tokio ilgio būtų)

 

aeff71643f4eea40545a51d2353f1ff4.jpg

 

Bet norisi garderobe turėt visokius ilgius, tai manau ilgesnį gerai mano atveju nešiot prasegtą arba su trumpu topu po apačia, arba su aukštu liemeniu  :bigsmile:

 

DSC_2465-2-624x702.png

 

DSC_24702-624x702.jpg

 

Na čia tiesiog mano pamąstymai buvo  :ax:  Ačiū už komplimentus  :4u:​ 

Atsakyti