Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš guluos į lovą apie 22.30-23 val. Su užmigimu ir puikiu miegu atskira istorija. Jokie ten natūr produktai, tokie kaip ašvagandos ir 5htp nepadeda. Sunkesniems kol kas priešinuosi. Tai manau, pas mane hormonų disbalanso atmest jau taip visai nereikėtų.

O kodėl?

Miego kokybė - labai svarbi. Esu vartojusi migdomuosius. Tik po pirmo pilnos nakties miego supratau, KAIP NEIŠIMIEGODAVAU, ir jau tiek ilgai, nepajusdama (blogėjo po truputį).

Atsakyti

Namaste! Už 16 valandų būsiu namuose. Pasiilgau vaikų, vonios ir mezgimo.

Atsakyti

O kodėl?

Miego kokybė - labai svarbi. Esu vartojusi migdomuosius. Tik po pirmo pilnos nakties miego supratau, KAIP NEIŠIMIEGODAVAU, ir jau tiek ilgai, nepajusdama (blogėjo po truputį).

Nes vienos nakties neužteks. 

Ir ne veltui migdomieji receptiniai.

Apskritai-nemėgstu vaistų (sako ta, kuri papildams grafiką dėlioja :hihihi: 

Nu ir vis dar turiu vilties susitvarkyt su tais hormonais. Nes taisyti reik priežastis, ne pasekmes

Atsakyti

Aš vakar buvau papiktinta po per trumpo miego. Viskas erzino, bet neaštrindama situacijų neleidau sau veltis į jokias diskusijas. 5 km prasivaikščiojimas per pietus mažai padėjo. Vakarinė treniruotė - efektyviau. Fainas tas mano treneris :) 

Ir nebeėmiau jokio mezginio į rankas (nors visą dieną to laukiau), bet leidau sau 22.30  užmigt. 

Ryte be problemų prabudau. 

Sėdžiu poliklinikoj nusileidus kraują, dar laukiu kardiogramos. O paskui nulėksiu iki ligoninės -  'į soliariumą'. Dar venas gėris - spinduliai ryte 🥰 Ir didžiausias patogumas,kad visos įstaigos 3 km nuo namų spinduliu :) 

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu 🥰

Linkiu ir tolau atrast naujų dalykų savo kasdienybėj, kurios džiugintų (kaip šuniukų vedžiojimas :D

Atsakyti

Restar,

https://www.instagra...XVscmR1cjZkaw==

Su Tavo diena!!! Bus pacypta apie 11, kai jau ir pelėdos prabunda visa esatim, o ne tik atsimerkia.

Nes vienos nakties neužteks. 

Ir ne veltui migdomieji receptiniai.

Apskritai-nemėgstu vaistų (sako ta, kuri papildams grafiką dėlioja :hihihi:

Nu ir vis dar turiu vilties susitvarkyt su tais hormonais. Nes taisyti reik priežastis, ne pasekmes

Katuk, aš pasakoju apie savo patirtį 2021. Tam, kad dirbti su priežastimis, reikia energijos. Kaip sakė viena protinga moteris apie mane tada "tavo situacijoje statistinė moteris išprotėtų ir gyventų ant sofos, tu gi vietoj trijų darbų teturi jėgų vienam".

(Nevartoju vaistų be konsultacijos su gydytoju. Gerbiu profesionalus)

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2025 01 28, 18:37)
Šiandien 45 min itin smagaus pasivaikščiojimo su Selga, Bandele ir Hole buvo tokios linksmos, kad pusę laiko prasikvatojau, o atsisveikinusi dar ilgai šypsojausi.

Ar tik negrisite koki karta su suniu namo smile.gif
Su gimtdieniu! Kad mazi, paprasti, zemiski malonumai ir toliau dziugintu birthday.gif
Atsakyti

Pasidariau kardiogramą. Širdį rado. Permušimus irgi. Bet juos visada pas mane randa. Įtariu, vėl kalio reikės pagert. Arba mildronato. Nu palauksiu gyd skambučio.

Atsakyti

Vo. Užtai kraujo tyrimai- idealūs :D Nėr ko prikibt. Net cholesterolis normoj, nors visada būdavo virš normos. 

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu! Visko ko tu nori!

Iki namų liko apie 3 valandos. Laukiu skrydžio Frankfurte. Gera grįžti į realybę.

Atsakyti

Niuma, juosmens nematavo? :hihihi: 

Restar-su tavo diena! Man atrodo, metams bėgant tu vis labiau tobulėji :ploja2: tai linkiu surast balansą tarp darbo ir poilsio ir šeimos ir savęs ir.. nu žodžiu-balanso visame kame :birthday2:​ 

Atsakyti

Paklausė, kai buvau pas gyd. Mintinai viską apie save žinau :) Nuo sausio 09 matuojuos :) Čia, kad būtų ne nuo sausio 01 :D 

O svarstyklės dar ir rodo kas kita- riebalai, raumuo ar vanduo. 

Atsakyti