Limit - vieta tai jau pakeliui namo iš bruncho. Man ir ML viduje labai patinka visa meniška aplinka ir atmosfera . O svarbiausia - buvo kas nufotkina lauke ir šviesoje.
Marguerite - kad prigiedojai ditirambų . Norėjau tokios būtent ryškios mėlynos, nors ar reikia man tos kepurės ir dar tokios storos - ką aš žinau . Užinfluencinta esu Instagramo bičiulių . Jos visos jaunos gražios, joms viskas tinka, tai ir aš iš paskos, bet labiau sportinio intereso pagauta .
Skaitau apie tą šviesų festivalį, o ir iš kitų girdėjau, kad šiemet nuvylė ir galvoju - kaip gerai, kad mano atmintis trumpa . Neprisimenu aš jau ankstesnių metų, nebent vieną kitą objektą. Einu be lūkesčio, motyvas - tiesiog pasivaikščioti, bet gal čia man, kai iš namų nueinu pėsčia, nereikia prisiruošti, važiuoti iš kažkur. Esu atvira bet kokiai patirčiai, smalsu, kaip tų menininkų smegenys sukasi, smagu išvis po Vilniaus kiemelius pasibastyt, kur paprastai neinu. Ir to viso efekto man visai užtenka. Vakar išvis - pamačiau Čiurlionio saulę, išgirdau tą muziką ir man jau užteko to, kad festivalis būtų užskaitytas. Atėjom kiemeliais laiptais iš apačios ir išniro ta saulė prieš akis netikėtai, o dar tie dūmeliai tokią mistišką atmosferą kūrė. Tai visa kita jau buvo bonusai. Visur lydėjo ta karūnuota Gedimino pilis, apšviestos bažnyčios . Jaučiu, gal max kokią 1/4 ar 1/3 objektų pamatėm, bet aš visai niekuo nenusivylus. Eilėj laukėm tik vienoj vietoj, iš smalsumo, judėjom greitai. Kitur nelaukėm, nes ne ta nuotaika buvo, dukra ištempta pradėjo pilvo skausmu skųstis. Vos grįžom namo - iškart praėjo .
Rusnei sveikinimai - kaip nuostabu , kad ne tik dalyvauja, bet ir laimi dar. Maniškiai tai kažkaip niekur. Milijonas argumentų, kodėl NE. O moksluose ir nėra ypatingų pasiekimų. Pasitaupo energiją, tsakant .
Aš tai labai noriu sportuoti. ir net pasiūlymas geras nukrito iš Visuomenės sveikatos biuro nemokamai ar pilates, ar jėgos pratimus 10 užsiėmimų. Bet... tuo laiku, kai reikia šunis vedžiot . Nu ir neišeina suderint, nes mašina viena, vyras nori pas šunis. Tai kol dar neatsibodo, ten pavaikščiosim, o paskui gal ir mano batutai atsinaujins. Nes man sportuoti tobuliausia per pietus. Kitur kol kas nerandu, kas man tiktų ir pagal laiką, ir vietą, ir kainą. Va šita dalis labiausiai .