Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar šalutinis brunčo poveikis

O branče pačiupinėjau mikrobukle megztuką - tobulai mielas kailiukas ♥. Kaip tik man pridėjimui reikia prie vieno siūlo, gal dukrą kurią pradžiuginčiau. Nors ir pati norėčiau :). Dar gyvai pamačiau siūlą, kuris tobulai tiktų pridėti prie mano turimo kašmyro spalvos (plonytė mohera su 40 proc šilko). Nes vieno megzti su adatom nenoriu... O turima spalva netiko (pirkau gi internetu...). Radau. Kaina tik nedžiugina, prabangybinis mezginys, sunku dėl modelio bus apsispręst, nors žinau jau, kad norėsiu apvalia kokete ir neilgom rankovėm. Toks į teatrą, į šventę ♥.

Dar greičiausiai komandiruosiuosi balandžio pradžioje į Taliną. Pirma mintis - reikia pažiūrėti, kur yra siūlų parduotuvių  

Puikius dalykus rašai.

Limit, mano akiniai ir jųjų kainos - realios :) Ir dabar turiu radus pasiūlymus už iki 50 (viskas included, 1. 5 arba 1.6 ploninimas įskaičiuotas), ir naują internetinę parduotuvę nužiūrėjus.

Atsakyti

Limit - vieta tai jau pakeliui namo iš bruncho. Man ir ML viduje labai patinka visa meniška aplinka ir atmosfera  :wub: . O svarbiausia - buvo kas nufotkina lauke ir šviesoje.

Marguerite - kad prigiedojai ditirambų :). Norėjau tokios būtent ryškios mėlynos, nors ar reikia man tos kepurės ir dar tokios storos - ką aš žinau :). Užinfluencinta esu Instagramo bičiulių :D. Jos visos jaunos gražios, joms viskas tinka, tai ir aš iš paskos, bet labiau sportinio intereso pagauta :).

Skaitau apie tą šviesų festivalį, o ir iš kitų girdėjau, kad šiemet nuvylė ir galvoju - kaip gerai, kad mano atmintis trumpa :). Neprisimenu aš jau ankstesnių metų, nebent vieną kitą objektą. Einu be lūkesčio, motyvas - tiesiog pasivaikščioti, bet gal čia man, kai iš namų nueinu pėsčia, nereikia prisiruošti, važiuoti iš kažkur. Esu atvira bet kokiai patirčiai, smalsu, kaip tų menininkų smegenys sukasi, smagu išvis po Vilniaus kiemelius pasibastyt, kur paprastai neinu. Ir to viso efekto man visai užtenka. Vakar išvis - pamačiau Čiurlionio saulę, išgirdau tą muziką ir man jau užteko to, kad festivalis būtų užskaitytas. Atėjom kiemeliais laiptais iš apačios ir išniro ta saulė prieš akis netikėtai, o dar tie dūmeliai tokią mistišką atmosferą kūrė. Tai visa kita jau buvo bonusai. Visur lydėjo ta karūnuota Gedimino pilis, apšviestos bažnyčios  :wub: . Jaučiu, gal max kokią 1/4 ar 1/3 objektų pamatėm, bet aš visai niekuo nenusivylus. Eilėj laukėm tik vienoj vietoj, iš smalsumo, judėjom greitai. Kitur nelaukėm, nes ne ta nuotaika buvo, dukra ištempta pradėjo pilvo skausmu skųstis. Vos grįžom namo - iškart praėjo :D.

Rusnei sveikinimai - kaip nuostabu :4u: , kad ne tik dalyvauja, bet ir laimi dar. Maniškiai tai kažkaip niekur. Milijonas argumentų, kodėl NE. O moksluose ir nėra ypatingų pasiekimų. Pasitaupo energiją, tsakant  :B .

Aš tai labai noriu sportuoti. ir net pasiūlymas geras nukrito iš Visuomenės sveikatos biuro nemokamai ar pilates, ar jėgos pratimus 10 užsiėmimų. Bet... tuo laiku, kai reikia šunis vedžiot :). Nu ir neišeina suderint, nes mašina viena, vyras nori pas šunis. Tai kol dar neatsibodo, ten pavaikščiosim, o paskui gal ir mano batutai atsinaujins. Nes man sportuoti tobuliausia per pietus. Kitur kol kas nerandu, kas man tiktų ir pagal laiką, ir vietą, ir kainą. Va šita dalis labiausiai :(

Atsakyti

Restar, Call the Midwife yra atnaujintas nuo pernai :mirksiukas:​  tai gal paskutinių nematei

Atsakyti

Nu gal. Bėda, kad neatsimenu, kur baigiau. Brųkštelėk man į msng, kur žiūri.

Atsakyti

Priedas  Ekrano kopija 2025-01-27 184931.png   1,67MB   0 Parsiųsta kartų

Kokia daili... Vos atpažinau.

Šiandien per pietukus suderinau su dukra kultūrinę veiklą- eisim į skaitymus LNDT  :wub:

Atsakyti

Restar, apibūdinai mano jauseną Šviesų festivalio link - vaikštau, pakeliui pasitaiko gražūs dalykai, šviečia (kažkas ir nemokamai), Vilnius pilnas pilnas laimingų žmonių, puiku!

Atsakyti

Kažkaip prisiminiau... O štai čia Rygos senamiestis sekmadienio pavakarę..ir ne tik ši vieta, praktiškai visur tiek

Priedas  received_2029904380844362.jpeg   161,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ne turistinis metas. Ne Paryžius :).

kelia man nerimą vyro megztukas. ir nervina dizainerės aprašymas. Nepamenu, kad kokių problemų būtų kilę dėl jos Robinia. Bet čia jau kelintos jietos arba kontradikcijos arba taip neaiškiai parašyta, kad skaitau skaitau ir suprantu, kaip noriu. Teko ir paardyt. Nėra labai blogai, bet faktas, kad mano smegenys yra pripratę prie sklandesnių aprašymų, kur perskaitai vieną sykį ir supranti, o ne kažin kiek laiko reikia skaityt. ir dar prancūzišką versiją bandyt skaityt, gal ten kitoks niuansas bus. Bet ne, viskas tas pats.  Bet net ne tai nervina. O pats modelis. Greičiausiai mano vyrui netiks tas reglanas. Jo pečiai platūs/statūs. Ir viršus atrodo, kad bus pernelyg siauras - man tinkamas. dabar perėjau į dalį, kuri daug greičiau platėja, bet man atrodo, kad jau per vėlai. Tai gali būt, kad turėsiu sau 9 dydžio oversize vyrišką megztuką :D. Bus matyt.

Megzt dar įdomu, bet ima graužti tos abejonės. Ir be galo akys pavargę, ašaroja, vargsta, o aš jas brūžinu brūžinu, kol galiu... Nu ką veikt namie be akių? Nei skaityt, nei telefono/kompo, nei mezgimo? Ta prasme, kaip padėt joms pailsėt?

Atsakyti

Lašiukai, pratimai... "išvest" į dienos šviesą pasivaikščiot.. žinai gi viską pati :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Gulėt po raudonos šviesos kauke ( turiu, darau).

Podkasto klausyt arba muzikos ir šokti.

Kalbėtis.

Daryt rankų pratimukus.

Gulėti po šunim/kate ir galimai su knyga ar podkastu ausyse, bet ne daugiau 20 min. Po tiek laiko arba gyvuliai pabėga, arba pošuninis/pokatininis subjektas užminga.

Labas

Atsakyti

Restar, skaitau, kaip apie savo vyro megztinį :D 
Numezgiau reglaną, kūną baigiau. Nuardžiau nuo pažastų, mezgu į viršų statytas rankoves. Nes per siaura.

Savaitgalį sugalvojau apačios atnarą permezgta, nes negraži man buvo.  Vakar ją sugalvojau adata užbaigt. Pusantrod valandos žiūrėjau video, kol dašuto, kad mano išvirkščios akys kitaip gula, negu jos ir dėl to nesigauna pagal video. Atsiminiau posakį - ' kol išmaukau megzt - išmokau keiktis'. Nors savo tvidinio kaklo apdailą buvau dariusi su apdaila, bet tikrai be tų trijų paruošiamųjų eilių. Ir kažkodėl gavosi. Vėlai pagavau cinkelį  jau kurioj vietoj atkeitimą akies padaryti ir kaip visą susiuvimą daryt, bet nežinau ar patinka tas storesnis kraštelis. Žodž, antrų metų amžinas mezginys. O dar nežinau, iš kelinto karto rankoves pataikysiu. Nes pvz galvoju nuo kur megzt - nuo apačios, ar nuo viršaus pririnkus akis :D Vargas dėl proto. 

Atsakyti

Kažkaip prisiminiau... O štai čia Rygos senamiestis sekmadienio pavakarę..ir ne tik ši vieta, praktiškai visur tiek

attachicon.gifreceived_2029904380844362.jpeg

Man patinka nuogas miestas.

Žmonės specialiai vaiko turistus ir fotografuoja keistais kampais, kad, pvz., atrodytų tik Trevi fontanas ir jie (laifhakas -eiti ten vidurnaktį, NEREALIAI GRAŽU ir tuščia).

Niuma, uch, kaip gyvai parašei!!!

Atsakyti