Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Serialo rekomendacija!

Call the Midwife

Atsakyti

Vilniuj tai yra tų mūsų amžiaus vaikščiotojų pilnas miestas. Man labiau įdomu, kur dirba mūsų amžiaus ir vyresni :hmm: Pas mus įmonėj amžiaus vidurkis 33 metai. Aplink kur pasižiūri irgi vien jauni. Net mūsų kluentų auditoriai klausia kur jūsų vyresni žmonės. 

Atsakyti

Liniuka, pas mus tai dauguma mūsų amžiaus. Ir akcininkai tokie, bet va ir iškyla amžiaus klausimas- kiek dar esam paklausios rinkoje. 

Atsakyti

Net susimąsčiau, ar aš čia "mūsų amžiaus" ar ne :D 

Mano amžiaus žmonės dirba galvos nepakeldami, tai nieks jų ir nepastebi :D mano darbe tai nemažai panašaus amžiaus

Bet šiaip gal visai džiaugtis reik, jog daug jaunimo aplink

Atsakyti

Pilna tų mūsų amžiaus žmonių, ir net nekompetetingi puikiai sau dirba (žr. Gitaniukas, kuris ir centriniame banke dirbo, ir kaip niekur nieko siūlo valstybės rezervą naikinti).

Laba diena

Manau, paklausumas tiesiogiai priklauso nuo kompetencijų ir jų papildymo šiuolaikiniais įrankiais,

Atsakyti

VALDYBOS pilnos ŽMONIŲ 45PLIUS

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 09:34

Seimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 09:38

Viešasis sektorius.

Jau kai pridubliavau žinučių, tai pridubliavau, teko padirbėti.

Šiandien LABAI protingai susitikimus į antrą dienos pusę susidėjau, sėdžiu ir analizuoju dabar. Ne, konkrečiai dabar tai su jumis kavą geriu.

Mezgiminiai reikalai: Klimtas susiūtas, pasimatuotas, išskalbtas. Kol kas viskas viską atitinka, lieka apykaklė. 

Šeštadienį su pažįstama, kaip tik "mūsų amžiaus" gavom komplimentą iš kartu besimokiusių vyriškių, buvom automatiškai priskirtos dešimtmečiu jaunesnei kategorijai :) Gi smagu!

Aš savo amžiaus neneigiu, nes neturiu tokio tikslo. Bet jei galiu kuo nors prisidėti prie savo kokybiško brandaus amžiaus (nauja rankinė labai jaunina, jeiguką), tai prisidedu. Nekopijuosiu, tik pacituosiu gal kokį pernykštį Meril Stryp atsakymą į klausimą "Penkiais žodžiai apibūdinkite savo likusią gyvenimo dalį". Ji atsakė "Labai labai, labai labai ILGA". Pritariu. Turiu planų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 09:48

Vakar pilnas miestas įvairiausio amžiaus žmonių. Jaučiu, kad ir visas  3 dienas taip buvo. Gal Kaunas į Vilnių buvo išvažiavęs :D. O šiaip natūralu, kad po gyvenamuosius rajonus ne itin daug vaikščiojančių. "Mūsų" amžiaus žmonės net pasivaikščioti savaitgalį kur nors planuoja kitur - po mišką, po centrą, po prekybcentrį ir pan. Arba gamina vakarienę, žiūri teliką, mezga ant sofutės ir pan :).

Call the midwife - labai mano skonio, sužiūrėtas visas pernai, ar jau užpernai?

Brunče buvau, net truputį pamezgiau (tam tikslui labai taupiau paprastas kojines, kad turėčiau ką, tai dabar jas taupau pirčiai :D), daug šnekėjau, bet truputį mažiau nei įprastai, akis ganiau, įkvėpimą gaudžiau.Vieną šviežią mezgėją išmokiau paprastą skylutę sagai padaryti, su kita pasidalinau būdu kojinių akims uždėti. Spėju - Qqutė ir Waidav apie jį man kalbėjo, netgi video siuntė, o aš išmokau tik kai man kaimynė gyvai parodė :). Tai dabar kitas mokau.

Grįžau po 16 val (išėjus 10 iš namų), nes su kaimyne buvom iki paskutinių :). Jau prie mažesnio stalo, jaukesnis pabuvimas. Grįžus - pagaliau pramušė ir staigiai pradėjau vyro megztinį, kuriam vis laukiau įkvėpimo. Ilgą laiką buvau nesusidėliojus minčių, kokio modelio noriu, o net kai apsisprendžiau - negalėjau pradėti. Tai šeštadienį įvyko prašvitimas. 5 rūšių siūlai, mezgu žakardą iš 2 spalvų (7 gijų iš viso). Biškį nervina komplikuotumas tų gijų, nelabai pavyks kur pasiimti, nebent atsivyniočiau nuo poros babinų po kamuoliuką, bet ir džiugina, kadangi naudojami siūlai iš atsargų. Nežinau, ar pataikysiu į dydį, visgi žakardas turi tendenciją susipausti. Bus matyt. Jeigu ką - sūnui bus ar pati nešiosiu. Kol šviežiena ir neperėjau į plataus kūno ar rankovių dalį, tol labai įdomu, net telefonas nevilioja.

Na, ir kamynė savaitgalio kepurę nufotkino - ji taip ir vadinasi ir mezgiau visą praeitą savaitgalį, nes diiiiidelė. Va čia: https://www.ravelry....tar/weekend-hat.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 09:50

Dar šalutinis brunčo poveikis - susikroviau pora krepšelių siūlų. Ir intensyviai deruosi su savim - pirkt nepirkt. Praeitą savaitę buvau kaip tik griežtai su savim pasikalbėjus, bandžiau užsikoduot  :B . O branče pačiupinėjau mikrobukle megztuką - tobulai mielas kailiukas ♥. Kaip tik man pridėjimui reikia prie vieno siūlo, gal dukrą kurią pradžiuginčiau. Nors ir pati norėčiau :). Dar gyvai pamačiau siūlą, kuris tobulai tiktų pridėti prie mano turimo kašmyro spalvos (plonytė mohera su 40 proc šilko). Nes vieno megzti su adatom nenoriu... O turima spalva netiko (pirkau gi internetu...). Radau. Kaina tik nedžiugina, prabangybinis mezginys, sunku dėl modelio bus apsispręst, nors žinau jau, kad norėsiu apvalia kokete ir neilgom rankovėm. Toks į teatrą, į šventę ♥.

Dar greičiausiai komandiruosiuosi balandžio pradžioje į Taliną. Pirma mintis - reikia pažiūrėti, kur yra siūlų parduotuvių  :B , wtf...

Atsakyti

Labas rytas,

Kol parašysiu gal jau ir nebe rytas bus  :lol:  :lol:

Restar, labai fainą vietą kepurės fotosesijai radai  :bigsmile: liuks viskas ten  :wub:

Aš savo darbe paskutiniam dirbau tarp bendraamžių ir vyresnių, kai atėjau, bet dabar smarkiai pasikeitė ir jaunimo padaugėjo. Tik kai kurį jaunimą atleist teko.. Kol kas iki šiol nebuvau susidūrus su amžiaus problema jokioj srity savo gyvenime. Nors aplink vis girdžiu šitą reikalą.

Buvom vakar į šviesas ir mes ištrūkę, nors tingėjosi užpakalį nuo sofos pakelt  :rolleyes:  :D Tai įspūdis, kaip ir Liniukai, prasčiau nei pernai ir tuo labiau nei užpernai  :rolleyes: Nors ne viską aplankėm, gal ne ten buvom  :rolleyes: Tai įspūdis subjektyvus. Labiausiai tai nuvylė eksponatas su ilgiausia eile  :lol:  :oh:

Rusnė šeštadienį dalyvavo geografijos konkurse Litexpo. Parašius kambina, sako, varau namo, nelaukiu pabaigos, nes neatrodo, kad kažkas gero bus. Po pietų skambina mokytoja, sako, paėmiau tavo prizą ir medalį  :lol:  :lol: Tai ir džiaugsmas, ir nusivylimas buvo :D bronzą laimėjo. Biškį šioks toks praskaidrėjimas moksluose. 

gadget, sudomino tavo nerealios akinių kainos  :ax: Nesu buvus tam salone. Nes už savo max plonintus tai siaubingus pinigus paklojau... o dar ir nusivylusi savo pasirinkimu likau  :rolleyes: Svajoju, kaip čia kitus įsigijus, bet pliku užpakaliu nelikus  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: [b!]Šiandien[/b!], 13:17
Sveikos.
Kepure tobula ir atlikimu, ir spalva, ir tikimu. Man graziau, nei originalas, gal kad siulas atrodo minkstesnis, lankstesnis. Nu ir, aisku, tas pukelis zavesio prideda. Ir ta ryski spalva pilkoje niurybeje taip graziai ziurisi...

Vakar kaip tik kazkieno nuotraukas is KLP senamiescio apziurinejau FB. Darytos dienos metu, gatveje nei vieno zmogaus, nei jauno, nei seno unsure.gif

Imoneje pagal amziu (50) esu per viduriuka. Musu srityje nebuna jaunesniu <30m., labiausiai vertinami senjorai, nes jie daugiausiai ziniu ir patirties sukaupe. Zinios tai tokios, kur nei ju nusipirksi, nei is knygu ismoksi.
Bet sporto saleje tai labai retai matau savo amziaus moteru, ypac is pradedanciuju kategorijos. Diedu dar pasitaiko, bet moteru tai nea... Pries 3m.pradejau mokytis zaisti tenisa, tai per tuos 3m. vyresnes naujokes dar neatsirado. Nors tenisui zaisti amziaus praktiskai nera, yra turnyru ir 70+, ir 80+.

As savo akinius sugebejau pamesti (itariu, kazkurios komandiruotes metu). Tai praejusia savaite uzsisakiau 2-i poras uz 800+. Bet as pasirinkau brangius remus (pigus netiko doh.gif ), turbut buvo galima ir 2x pigiau issisukti.
Atsakyti