Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man verkiant reik akinius keist.per metus laiko stipriai regėjimas nuvaziavo.ir niekas nebedžiugina, kam akių reik.O nebūtinos tik miegui ir valgymui....tai va.

Ir mankštintojo - kineziterapeuto reik, nes paskutinis atradimas  rado, 5, 6 slankstelius  pradejusius byrėti..

Ir rytais kyla tokie klausimai: kurią pusę labiau skauda?Dešinej petįkakląranką ar kairėj subinęnugarąkoją.

Ir visa tai netrukdė praeitą savaitgalį įmonės vakarėlyje prašokti beveik 4 valandas.Nerealiai išsidūkom ir išsigrūdom.Tai dar i babytes nesirašau.

Nusimezgiau megztinį - kanda.O kažko tikėjausi.

Atsakyti

Aš tautiškai apsiperku akiniais Bod lenses. Už gruodžio pirkį su rėmu, darbu ir lėšiaizzzz (ploninti, su visom apsaugom) mokėjau 165.

Atsakyti

Gadget-internetu? Ta prasme, o pasimatuoti?

Nors aš net pasimatavus vistiek sugebu išsirinkt kokią nesąmonę :D kadangi nešioju progresinius, tai paskutinius kažkiap ne taip sudėliojo tas zonas, o dar ir rėmelis per platus, tai niekaip nepriprantu ir biškį "užneša" staigesniam judesy :D 

Bet šiaip daugumoj viešai ir gyvai prieinamų optikų lęšių kainos panašios. Ir kaip ir dauguma kasdienio naudojimo produktų, per paskutinius pora metų kainos yra šoktelėjusios truputuką.

Atsakyti

Galvoju. Gyčiui keičiau vasarą. Lyg apie 220 mokėjau. Lęšiai 160. Jei atmintis nepaveda.

Mano paskutinė  gamyba buvo kalakutienos šlaunelių ir rudųjų ryžių plovas su morkom ir šaukštu lydyto sūrio.

Šaldytuve dar turiu vištienos krūtinėlės- bus epsniai, jei kotletų pritruks.

Atsakyti

Ai, vakarienė... 

Vyrs pagamijo pomidorinę žuvienę :D  tiršta tokia, tai užskaitysim kaip galutinį variantą

Vakar turėjau a la čenachų su perlinėm kruopom. Užvakar :hmm:  labai nesėkmingai pasikepiau vilkžuvės. Nes buvo šaldyti kepsniai tokie gražūs, o nusprendžiau atitirpinti mikrobangėj, ir tai buvo mano didžiausia klaida, deja. Dar dažnai gaminu šamo kotletus. Dar esu pamėgusi nesaldžius varškėčius, kaip bebūtų keistai, net su tunu (konservuotu) labai skanu.

Jei noriu paprastų idėjų, einu pas Zeleniūtę insta. Jei kažko keisto-pas Tina_gamina. Jei greito a la rytietiško-pas Runningvita. Dar Ant_medinės_lentelės turi puikių pasiūlymų...

Atsakyti

Apėjom šviesų festivalį, nebuvo labai wau. O žmonių milijonas :B Užpernai įspūdingesnių instaliacijų buvo.

Bet užtat vakarienė skani La boheme, o vaniliniai ledai su alyvuogių aliejumi ir maldon druska :wub:​  

Atsakyti

Gadget-internetu? Ta prasme, o pasimatuoti?

Nors aš net pasimatavus vistiek sugebu išsirinkt kokią nesąmonę :D kadangi nešioju progresinius, tai paskutinius kažkiap ne taip sudėliojo tas zonas, o dar ir rėmelis per platus, tai niekaip nepriprantu ir biškį "užneša" staigesniam judesy :D

Bet šiaip daugumoj viešai ir gyvai prieinamų optikų lęšių kainos panašios. Ir kaip ir dauguma kasdienio naudojimo produktų, per paskutinius pora metų kainos yra šoktelėjusios truputuką.

Gyvai, aišku. ZINKY salonai, Vilniuje.

Apėjom šviesų festivalį, nebuvo labai wau. O žmonių milijonas :B Užpernai įspūdingesnių instaliacijų buvo.

Bet užtat vakarienė skani La boheme, o vaniliniai ledai su alyvuogių aliejumi ir maldon druska :wub:​  

Mačiau nedaug, penktadienio vakare, eidama iš spektaklio. Oras buvo šviesoms tinkamas, sklaidantis. Visas Vilnius gražus.

Einu jau gūglyt superdruskos.

Irgi gardžiai vakarieniavau, su gera kompanija :)

Labas rytas,

Pamezgėkim.

Atsakyti

Priedas  Messenger_creation_6F387D8C-2C5A-4879-9B12-212EDDD069BE.jpeg   126,99KB   0 Parsiųsta kartų Lepinsimės

Atsakyti

Druskos dribsnius ai nouuu, rūkytos druskos dribsnių dar nebuvau sąmoningai vartojusi :) Liniuka, užnorinai :)

Klimtas beveik susiūtas - ties rankove išnešiau kūnelį pasivaikščioti. Daug mokslų savaitgalį buvo, vakar taip gerai patyriminėj grupėj pasipraktikavau, kad uch! Vienos užduoties metu buvau autokratinė lyderė, labai keistas jausmas - žmonėms matosi, akyse WDF, o daro, ką liepti.

Šiandien ryte nuotolinėj grupėj sudalyvavau (sisteminu marketingo žinias), pakeliui pjaustydama kopūstų salotas :)

Viena pažįstama advokatė taip gerai reklamuoja šokių ant aukštakulnių užsiėmimus, kad nujaučiu, ir nueisiu.

Tas raudonas, kuris bus mano neraudonas, jau ir siūlus turi - iš ACARGYTIŲ. Megsiu vakare mėginuką!

Atsakyti

Paskrolinam tyliai, kaip sako mano dukra.

Panoramos fone. Penktadienį ŽVIEGĖM iš VMI išmonių :) T.y. tam tikrų paslaugų individualios veiklos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 15:12

Aš bandžiau kompą darbinį įsijungt vakar ir šiandien. Jis pareiškė " eik tu š.." t.y. atsotogaut ir "išmetė" lauk :D  ryškiai kokių atnaujinimų negavęs per poilsį. Tai nu ką- dirbsim ryt.

Atsakyti

Eidama dieną ratuką aplink rajoną pagalvojau - vien senjorai.... arba su vaikais. 'Mūsų amžiaus' žmonės- turbūt arba namie, arba sporto klubuose ant takelių (praėjau ir tokį). 

Atsakyti