Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu! Rašiau ir ištrynė!

Katuk, dedikuotas tam tikros cheminės formos veikimas, manau.

Lietuti, daili esi ir mezgi dailiai. Tavo bruožams ir figūrai siūlau ir drąsesnius modelius išbandyti, ir laisvesnį kritimą.

Niuma, pritariu, kad reikalingi žmonės ir dalykai ATEINA, reikia tik žinoti, ko nori, atpažinti, kai TAS TIKRAS ateina, ir nepasirašyti pakaitalui.

Atsakyti

Niuma, labai sveikinu tavo sprendimą sportuoti ir ypač su treneriu. Šitie išleisti pinigai n kartų vertingesni nei visoms grožio procedūroms, nes duos ne tik grožį, bet ir sveikatą.

Aš ketvirtą mėnesį vaikštau pas trenerį ir atsidžiaugti negaliu. Nei karto nebuvo minčių, kaip išsisukti nuo treniruotės :D Atvirkščiai, va šiandien neisiu, nes sloga didelė, tai baisiai gaila, vyrui pavydžiu :B 

Aha Lietuti nemėgsti laisvesnių, bent vienu dydžiu didesnių megtinių? Spalvos gražios :wub: 

Aš vakar pradėjau Agnete cardigan, teko du video sužiūrėti ir aprašymą n kartų skaityti. Ir dar šiandien laukia panašiai, kol viską susetupinsiu ir jau galėsiu ramiai megzt :B​ 

Atsakyti

Lietuti, labai dailiai priraizgei 🥰 

Dėkui už palaikymus :) pačiai jau norisi pokyčių, nes galvoj, tai paauglystė.... na gerai, kažkur ties 30mečiu strigus, bet kad tieeee skausmeliai ir kg sako- jau gal daryk savo labui ką nors, ne vien gailėkis maistu :) 

Dabar kita atrakcija - kaip vaikas atradinėju naujus skonius pagal Kurpienės receptus. Nes radžioj buvo atmetimo reakcija- iš serijos: aš tokių nesąmonių nevalgau :D paskui nusprendžia, kad virtuvėj bus kaip darbų pamokose- pabandysiu vis ką nors naujo :) 

Atsakyti

Aš taip ir nepripratau prie Kurpienės maisto, visiškai ne mano. 

O tas nugaros masažuoklis man labai skausmingas tam tikrose stuburo vietose. Man patogiau volelis.

Atsakyti

Laisvesnius irgi nešioju, dažniausiai vis netikėtai kokį nusiperku. Bet man bėda su laisvesniais, kad jie gražiau atrodo ant džinsų ar kelnių, su sijonu nesižiūri kažkaip arba nemoku sudėliot  :huh2: O kelnių ir džinsų nemėgstu, tai taip ir gaunas - standartiniai uniforminiai prie sijono  :D  Būtų visai įdomu stilių pakaitaliot, bet pritingiu ir neskiriu tam laiko  :ax: Reik stilistės matyt, kad už mane padarytų.

Iš visokių sveikesnių maitinimųsi žaviuosi, kas susiima. Naudą suprantu, bet per save neperlipu, neskanu man  :oh: 

Atsakyti

Aš taip ir nepripratau prie Kurpienės maisto, visiškai ne mano. 

O tas nugaros masažuoklis man labai skausmingas tam tikrose stuburo vietose. Man patogiau volelis.

Aš jau buvau bandžius. O dabar tik daugiau įvairių priedų naudoju. Man tinka ir tikrai galiu naudotis gairėm. Kadangi klausius ir jos paskaitų kursus, ir IRunLT mokymuose, tai tam tikrą bendrą supratimą apie maistu turiu jau nemažą sukaupus per kokius 6 metus :) tai mano dabartinis noras ne aklai kažkuo sekt, bet susidėliot savo kasdienybę su įvairesniais patiekalais. 

Liniuka, taip, skausminga. Dėl to sakė pagulėt čiut ilgiau ant tų skaudančių taškų, kad per laiką  juos atleistų. Streso ir ne tik padariniai visa kur užspausta. 

Atsakyti

Jaučiu pirtis su visais atsivežtais skanumynais numuš visus kodus :D​ 

Atsakyti

Aš vakar pradėjau Agnete cardigan, teko du video sužiūrėti ir aprašymą n kartų skaityti. Ir dar šiandien laukia panašiai, kol viską susetupinsiu ir jau galėsiu ramiai megzt :B​ 

Pasigūglinau, jiezmarija kokiogražumoooooooo

O receptu pasidalinti įmanoma? Kasteeekaip? Nes esmu tarp mezginių, o ŠITAS užvirpino širdį (ardysiu pusę numegztos suknios, nedžiugina, tai maž tiks),

Jaučiu pirtis su visais atsivežtais skanumynais numuš visus kodus :D​ 

Ausyse suskambo Mamontovas,,,

Atsakyti

https://www.ravelry....agnete-cardigan

Atsakyti

Stresovoms reikia pačiulio. 😆 Dabar sėdžiu traukinyje. Netoli tualeto. Kvapelis ne koks. 🤦‍♀️ Ir pačiulis giliai lagamine. Ommmm!🧘

Atsakyti

Oj, Liniuka, aš gyvent skaniai mėgstu ir myliu :D Tai viskas tvarkoj su pirtim. Burnos tikrai neužsisiūsiu. Pasimėgaut ir maistais, ir gėrimais sau leisiu. Bet rečiau. Tikrai prie progos, o ne pati sau progas darydama :D

Laukiu pirties  :wub: 

Atsakyti

O, pleputės :D 

pamiegota buvo truputį :rolleyes: 

Man Lietučio mezginukai labai džiugina akį. Dėl modelių viskas suprantama ir negali būt visi vienodi. Ir net sutikčiau, kad laisvumas ne visiems tinka.

Niumos aprašyti reikalai labai panašūs į mano kineziterapijos užsiėmimus Eglėj. Ir labai sveikinu! Aš save irgi labai giriu už pilateso užsiėmimus. Reik biškį kartais save įkalbėt, bet jausmas po irgi malonus.

Ai, nusipirkau tą minkštą kamuolį :D  namų pratimams. Dar ieškau tinkamos gumos ne už brangiai. Reik ilgos ir be silikono?  :hmm: jei gerai pamenu. Čia eiliniams pratimams skausmams mažint, t.y. raumenams pratampyt. 

Maisto klausimas laaabai opus :rolleyes:  gamint visai nenoriu/nesugalvoju ką, o kažkas greito ir  paparasto neužsilaiko galvoj. Be to ir su produktais kažkaip sunkoka pardėse, arba ne ten apsiperku.

Mano apelsininis išdžiūvo, viskas su ilgiais ok, bet dabar kaklas per duag ištyyyso :oh:​ 

Atsakyti