Mano statistika:
Oho, Restar
Kaip ir qqutes kojinių kiekis
Ir poršas, ir zapas turi savo pirkėją. Visada
Man sekasi. Sutikt / surast naujus žmones, kai man jų reikia. Rinkausi trenerį. Ilgokai. Išsirinkau. Patekau praktiškai pas kineziterapeutą-trenerį. Vietoj valandos prabuvau pusantros, iš kurių pusvalandį tik kalbėjom ir klausinėjo visko ir visokių dalykų prirekomendavo dėl skausmų mažinimo. Prieš tai raštu jau buvau supildžius klausimyną. Nufotkino, parodė kas kur kreiva ir nesimetriška, ir kodėl ką skauda. Visi užsiėmimai vyko tik ant kilimėlio. Iki kažkokių treniruoklių- dar ne laikas Planavau eit 1 kartą per savaitę pas jį (nes nelabai finansiškai paprasta būtų dažniau), beeet po vakar susitariau, kad penktadienį vėl eisiu Tik rekomenduojama mityba nesutampa su Kurpienės, bet man jos tinka, ir veikia, ir jau pradėjus (tiksliau- grįžus) prie jos variantų. Tai šitoj vietoj nesiblaškysiu.
Oho Restar Kažkaip neužfiksavau, kad TIEK pirštinių primezgei
Šiandien per pietus nuvažiavau į Mados garažą pridėtinės moheros. Teko šilkmoherį pirkt, nes tik to spalva tiko. Na bet gal pagaliau startuosiu kaip žmogus su mezginiu.
Šiandien sloga, dirbu iš namų, niekas pietų neduoda...
Su kuo, aišku, lyginsi . Bet man atrodo mažokai. Tik smulkmės visokios. Nes noriu tau visko daugiau. Bet neįsitempiu, kiek mezgasi, tiek.
Ir dar masažuoklį gavau dovanų. Stuburui. Turėčiau ridinėtis...
Messenger_creation_A98B5D7E-87C4-4D83-94EB-A68076D43AE7.jpeg 105,84KB 0 Parsiųsta kartų
Laba diena,
Mano mezginių sąrašiukas tutbūt pats trumpiausias
Viena pora kojinių
Viena kepurė
Bet širdy tai mezgėja gyva dar
gadget, spešl tau. Beveik prieš metus parodos metu buvo 400 euriukų. Nuorodoj 1200 doleriukų už 20 gramiukų
Cabernet 60 Second Eye Solution | Vine Vera Resveratrol Skin Care
Nu bet iš asmeninės patirties ir kaip atsiliepimuose ir parašyta - works like magic
Ooo, atkasei!!!
Ačiū tau!
Vadinasi, verta eiti į parodą!!!