Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano statistika:

13 porų pirštinių, iš jų 10 raštuotos/žakardinės, 1 pirštuotos
4 poros bepirščių - 1 raštuotos
5 poros kojinių  
1 kepurė sau - raštuota
4 megztukai - 2 raštuoti (2 man, 2 dukrom)
3 bliuskės (1 moherinė)
5 mažučiai sophie scarf, 1 didelis šalikas smailiais galais
1 maža skarutė, 1 nemaža, didžioji dalis pernai numegzta, bet dar nebaigiau :).

Gali būt, ką ką nors ir pamečiau, nes žiūriu, kad ne viskas ir į Ravelry sudėta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 13:19

Oho, Restar  :blink:  :blink: 

Kaip ir qqutes kojinių kiekis  :blink:  :blink:  :blink: 

Atsakyti

Ir poršas, ir zapas turi savo pirkėją. Visada :) 

Man sekasi. Sutikt / surast naujus žmones, kai man jų reikia. Rinkausi trenerį. Ilgokai. Išsirinkau. Patekau praktiškai pas kineziterapeutą-trenerį. Vietoj valandos prabuvau pusantros, iš kurių pusvalandį tik kalbėjom ir klausinėjo visko ir visokių dalykų prirekomendavo dėl skausmų mažinimo. Prieš tai raštu jau buvau supildžius klausimyną. Nufotkino, parodė kas kur kreiva ir nesimetriška, ir kodėl ką skauda. Visi užsiėmimai vyko tik ant kilimėlio. Iki kažkokių treniruoklių- dar ne laikas :) Planavau eit 1 kartą per savaitę pas jį (nes nelabai finansiškai paprasta būtų dažniau), beeet po vakar susitariau, kad penktadienį vėl eisiu :) Tik rekomenduojama mityba nesutampa su Kurpienės, bet man jos tinka, ir veikia, ir jau pradėjus (tiksliau- grįžus) prie jos variantų. Tai šitoj vietoj nesiblaškysiu. 

Atsakyti

Oho Restar :blink:  Kažkaip neužfiksavau, kad TIEK pirštinių primezgei :4u: 

Šiandien per pietus nuvažiavau į Mados garažą pridėtinės moheros. Teko šilkmoherį pirkt, nes tik to spalva tiko. Na bet gal pagaliau startuosiu kaip žmogus su mezginiu. 

Šiandien sloga, dirbu iš namų, niekas pietų neduoda...

Atsakyti

Su kuo, aišku, lyginsi :). Bet man atrodo mažokai. Tik smulkmės visokios. Nes noriu tau visko daugiau. Bet neįsitempiu, kiek mezgasi, tiek.

Atsakyti

Ir dar masažuoklį gavau dovanų. Stuburui. Turėčiau ridinėtis...

Priedas  Messenger_creation_A98B5D7E-87C4-4D83-94EB-A68076D43AE7.jpeg   105,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba diena, 

Mano mezginių sąrašiukas tutbūt pats trumpiausias  :oh:  :lol:  :lol:

Viena pora kojinių

Viena kepurė

Bet širdy tai mezgėja gyva dar  :ax:  :nail:

gadget, spešl tau. Beveik prieš metus parodos metu buvo 400 euriukų. Nuorodoj 1200 doleriukų už 20 gramiukų  :flirt2:

Cabernet 60 Second Eye Solution | Vine Vera Resveratrol Skin Care

Nu bet iš asmeninės patirties ir kaip atsiliepimuose ir parašyta - works like magic  :lol:  :lol:​ 

Ooo, atkasei!!!

Ačiū tau!

Vadinasi, verta eiti į parodą!!!

Atsakyti