Sveikos, puse dienos uzsiiminejau .... veikla, kad tik naudos duotu, nors labai abejoju...
Reikia eit kaist sonkauliukus ir padirbet kazka apciuopiamo
Oi, Lace - įkliuvot .
Namie jau "pabėgom" savaitgaliui iš ligoninės
Lace, o tai negalėjai prigult į laisvą lovą jei trivietė palata? Nu, yra yra įdomybių su tom ligoninėm, esu mačius kaip koridoriuose stovi su kraunamu tel rankose, čia turbūt dėl saugumo, bet kadangi ligoninėse žiauriai nuobodu, tai telefonai ir planšetės eina į trasą pilnu tempu, labai reikalingos rozetės
Nežinau, kažkaip be leidimo nenorėjau. vieną naktį galima ir taip išmiegoti. Šiaip tai man sunkiausia buvo, kad tas čiužinys toks plonas ir kietas, visus kaulus skauda. Tai atskira tokia pati lova nebūtų išgelbėjusi.
nea,nededu,man patinka tokie minkšti,beformiai.nors nuo pernai du turiu,tai jie nepavirto i kazkoki guza,forma ta pati
Mat kaip... man tai kaip tik atvirkščiai - patinka, kai kažkiek formą laiko, linas ne taip lamdosi, plius jei dedu mezginį su virbalais, virbalai nepraduria medžiagos....
Mano jauniausiam sūnui adenoidus operavo, kai pirmokas buvo, pačioje pradžioje mokslo metų. Tai mes per tas dvi dienas skaityt išmokom. Na jau jam nedaug trūko, bet dar neskaitė. Prisimenu, kad turėjom tik užrašų knygutę ir tušinuką, tai aš rašydavau paprastus žodžius, o jis skaitydavo, arba liepdavau jam parašyti kokį paprastą žodį.
O šiaip tai labai džiaugiuosi, kad ligoninėj praktiškai neteko būt, gal kokius tris kartus po pora dienų.
Šiaip antrasis sūnus daugiausiai gulėjo, bet pirmą kartą, kai plaučių uždegimu sirgo kažkur 3 metų, mano buvo dukra dar maitinama buvo, tai močiutė su juo buvo, o antrą kartą akis operavo, tai jau 11 metų nebeleido kartu gulėt, tik lankydavau.
as i maisto tema:) uzsimerkiau vakar visa pakeli avinzirniu savaitgaliui sode dviese ( sitas zmogus maziausiai isrankus )
kas ka skanaus is ju gaminat. tinka viskas, kotleciukai, sriubos, troskiniai, salotos, ar tiesiog sparginti avinzirniai . daug receptu perziurejau, bet gal kas is savo virtuves ka parasys
ligoniukams sveikatos balioneliai
Man labai skanu virti avinžirniai sumaišyti su džiovintais pomidorais.
Sveikos
Paskaitau jus. Ligoniukams Lace, patinka tavo pozityvo paieškos, nors tikrai keistenybių daug tose ligoninėse, bet svarbiausia, kuo greičiau iš ten išeiti. Qqte, tikiuosi tai nebesikartos
Mezginiai ir siuviniai
Liniukos kad faina kelionė ir taip pat stebina organizuotumas Pas mus daug kelionių - pasvajojimų formoje. Šią vasarą norėčiau bent Rygą su vaikais pasiekti. Bus matyt, ar lemta.
Mes skiepijomės šią savaitę. Adomas draskėsi kaip niekada Buvo ir pikta, ir gaila, ir gėda. O skiepai skaudūs, dabar nežinau, kaip prikalbinsiu, kad pasiskiepytų nuo erkinio encefalito.
Vakar buvau spektaklyje Žalgirės. Labai daug juokiausi Jeigu kam nors patinka komedijos - rekomenduoju
labas dienas,
mokiausi šiandien vėl.... aišku, gerai tie mokslai, nu bet apskritai, tai kažkoks chaosas, reikalų darbų melejonai, nieko nespėju, kažkokie visi nervuoti, noriu tiesiog griūti lovon ir nesikelti iš ten visą savaitgalį. bent jau.
Donstop megztukas. gražus labai. dėl ilgio ir storinimo ten kažko. pirmiausia, tai nėr ten ką storinti, normali ta tavo figūra. antra, jeigu tikrai nori kad lieknintų, tai apačios linija turėtų kirsti kūną tavo liekniausioj vietoj. jei nori paliekninti kojas, tai reikėjo daryti dar ilgesnį, o ne trumpesnį, nes dabar baigėsi tiesiog pačioj storiausioj vietoj..... geriausia kai baigiasi kažkur per pusę ar žemiau pusės šlaunų, aišku, kiekvienos figūros ypatybės dar tai lemia. na, ir te sveikatos balioną
Olaiva su siuviniais nervus tampo
avinžirniai. aš juos dedu visur beveik kaip priedus. labai skanu skrudinti. dar man labai skanus tas moliūgų troškinys su jais. Humusą darau, didelio vargo ten tam daryme nėra, visas vargas išmirkyti laiku humuso galima pasigaminti įvairių skonių, priklausomai ko pridėsi. džiovintų pomidorų. krapų ir kitų žalumynų. avokadų. aštrių prieskonių. netgi agurkų galima, tik jei skystina smarkiai. mano panos su visokim salotom valgo, į tortilijas vynioja. falafelius gamino. iš nevirtų, tik mirkytų. aš bandžiau iš virtų, tai gavosi nevalgomi kai darau įvairių skonių kotletus, dažnai šmaišau trintų konservuotų, dėl sulipdymo.
apie kotletų gamybą. tiesiog kitoks skonis gaunasi, kai susimaišo ir pasikrudina visi ingredientai. nei kad košę tiesiog virtum. viskas dėl skonio. juk norisi ir skaniai, ne tik tiesiog maisto. be to patogiau ir netgi gražiau tas kepsnio pavidalo košes įsidėti pietums. o dėl maistinių savybių, tai žinokit geriausia kai termiškai neapdorotus tuos daiktus valgom, tia kam tada išvis virti tas košes, pasimirkom, kad nebūt kieta ir vualia.