Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, puse dienos uzsiiminejau .... veikla, kad tik naudos duotu, nors labai abejoju...

Reikia eit kaist sonkauliukus ir padirbet kazka apciuopiamo

Atsakyti

Oi, Lace - įkliuvot :4u:

Namie jau  :rolleyes:  "pabėgom" savaitgaliui iš ligoninės  :B 

Lace, o tai negalėjai prigult į laisvą lovą jei trivietė palata?  :unsure:  Nu, yra yra įdomybių su tom ligoninėm, esu mačius kaip koridoriuose stovi su kraunamu tel rankose, čia turbūt dėl saugumo, bet kadangi ligoninėse žiauriai nuobodu, tai telefonai ir planšetės eina į trasą pilnu tempu, labai reikalingos rozetės  :)

Nežinau, kažkaip be leidimo nenorėjau.  :unsure:  vieną naktį galima ir taip išmiegoti. Šiaip tai man sunkiausia buvo, kad tas čiužinys toks plonas ir kietas, visus kaulus skauda. Tai atskira tokia pati lova nebūtų išgelbėjusi.

Atsakyti

nea,nededu,man patinka tokie minkšti,beformiai.nors nuo pernai du turiu,tai jie nepavirto i kazkoki guza,forma ta pati :)

Mat kaip... man tai kaip tik atvirkščiai - patinka, kai kažkiek formą laiko, linas ne taip lamdosi, plius jei dedu mezginį su virbalais, virbalai nepraduria medžiagos....

Atsakyti

Žiauriai noriu megzt... ir nei vienos mintelės, ko čia nusičiupti...  :oh: gal reikia eiti siūlus pakilnoti - mūzą pavilioti...

Atsakyti

Mano jauniausiam sūnui adenoidus operavo, kai pirmokas buvo, pačioje pradžioje mokslo metų. Tai mes per tas dvi dienas skaityt išmokom. Na jau jam nedaug trūko, bet dar neskaitė. Prisimenu, kad turėjom tik užrašų knygutę ir tušinuką, tai aš rašydavau paprastus žodžius, o jis skaitydavo, arba liepdavau jam parašyti kokį paprastą žodį.

O šiaip tai labai džiaugiuosi, kad ligoninėj praktiškai neteko būt, gal kokius tris kartus po pora dienų.

Šiaip antrasis sūnus daugiausiai gulėjo, bet pirmą kartą, kai plaučių uždegimu sirgo kažkur 3 metų, mano buvo dukra dar maitinama buvo, tai močiutė su juo buvo, o antrą kartą akis operavo, tai jau 11 metų nebeleido kartu gulėt, tik lankydavau.

Atsakyti

aš šiandien siuvimo mūzą po padu laikau griežtai :D dar reikia kelis pasiūti,ką susikirpusi.vaikai patys išsirinko audinius,užtrauktukus,derino abudu :D Luknė jau susidėjo savo žvėrinčių,Nojus sode mašinytes visas apgyvendins :)

 

pateršiu eterį gražiom spalvom :)

 

DSC_5379_medium2.JPG

 

DSC_5383_medium2.JPG

 

DSC_5390_medium2.JPG

 

DSC_5396_medium2.JPG

 

DSC_5398_medium2.JPG

 

DSC_5404_medium2.JPG

 

DSC_5401_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 16 birželio 2017 - 13:36

Olaiva, paprasta, bet labai gražu, gražūs audiniai ir aišku gražiai nufotografuota. :wub:

Atsakyti

amirisu13_21_medium2.jpgamirisu13_13_medium2.jpgIMG_8902_medium2.jpgLadies_jumper_medium2.jpgLouetFall-7768_medium2.jpgLouetFall-8088_medium2.jpgLouetFall-7902-Edit_medium2.jpgLouetFall-7921_medium2.jpgLouetFall-8009-Edit_medium2.jpg

Atsakyti

as i maisto tema:)  uzsimerkiau vakar visa pakeli avinzirniu savaitgaliui sode dviese ( sitas zmogus maziausiai isrankus  :) )

kas ka skanaus is ju gaminat.   tinka viskas, kotleciukai, sriubos, troskiniai,   salotos, ar tiesiog sparginti avinzirniai . daug receptu perziurejau, bet gal kas is savo virtuves ka parasys :)

 

ligoniukams  sveikatos balioneliai :4u: :4u:

Man labai skanu virti avinžirniai sumaišyti su džiovintais pomidorais.

 

Sveikos :4u:

Paskaitau jus. Ligoniukams  :4u:  :4u:  :4u: Lace, patinka tavo pozityvo paieškos, nors tikrai keistenybių daug tose ligoninėse, bet svarbiausia, kuo greičiau iš ten išeiti. Qqte, tikiuosi tai nebesikartos :4u:

Mezginiai ir siuviniai :4u:

Liniukos kad faina kelionė ir taip pat stebina organizuotumas :D Pas mus daug kelionių - pasvajojimų formoje. Šią vasarą norėčiau bent Rygą su vaikais pasiekti. Bus matyt, ar lemta.

Mes skiepijomės šią savaitę. Adomas draskėsi kaip  niekada :unsure:  Buvo ir pikta, ir gaila, ir gėda. O skiepai skaudūs, dabar nežinau, kaip prikalbinsiu, kad pasiskiepytų nuo erkinio encefalito.

Vakar buvau spektaklyje Žalgirės. Labai daug juokiausi :D Jeigu kam nors patinka komedijos - rekomenduoju :)

Atsakyti

457226_REaq6VkSIbt3Ur9B_3CTsdJcF.jpg

457226_cpSfZdFaXKvhOCTXj5JHw7hb0.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 16 birželio 2017 - 14:12

labas dienas,

mokiausi šiandien vėl.... aišku, gerai tie mokslai, nu bet apskritai, tai kažkoks chaosas, reikalų darbų melejonai, nieko nespėju, kažkokie visi nervuoti, noriu tiesiog griūti lovon ir nesikelti iš ten visą savaitgalį. bent jau. :B

Donstop megztukas. gražus labai. dėl ilgio ir storinimo ten kažko. pirmiausia, tai nėr ten ką storinti, normali ta tavo figūra. antra, jeigu tikrai nori kad lieknintų, tai apačios linija turėtų kirsti kūną tavo liekniausioj vietoj. jei nori paliekninti kojas, tai reikėjo daryti dar ilgesnį, o ne trumpesnį, nes dabar baigėsi tiesiog pačioj storiausioj vietoj..... geriausia kai baigiasi kažkur per pusę ar žemiau pusės šlaunų, aišku, kiekvienos figūros ypatybės dar tai lemia. na, ir te sveikatos balioną :4u:

Olaiva su siuviniais nervus tampo :B :wub:

avinžirniai. aš juos dedu visur beveik kaip priedus. labai skanu skrudinti. dar man labai skanus tas moliūgų troškinys su jais. Humusą darau, didelio vargo ten tam daryme nėra, visas vargas išmirkyti laiku :D humuso galima pasigaminti įvairių skonių, priklausomai ko pridėsi. džiovintų pomidorų. krapų ir kitų žalumynų. avokadų. aštrių prieskonių. netgi agurkų galima, tik jei skystina smarkiai. mano panos su visokim salotom valgo, į tortilijas vynioja. falafelius gamino. iš nevirtų, tik mirkytų. aš bandžiau iš virtų, tai gavosi nevalgomi :D  kai darau įvairių skonių kotletus, dažnai šmaišau trintų konservuotų, dėl sulipdymo.

apie kotletų gamybą. tiesiog kitoks skonis gaunasi, kai susimaišo ir pasikrudina visi ingredientai. nei kad košę tiesiog virtum. viskas dėl skonio. juk norisi ir skaniai, ne tik tiesiog maisto. be to patogiau ir netgi gražiau tas kepsnio pavidalo košes įsidėti pietums. o dėl maistinių savybių, tai žinokit geriausia kai termiškai neapdorotus tuos daiktus valgom, :D  tia kam tada išvis virti tas košes, pasimirkom, kad nebūt kieta ir vualia.

Atsakyti

IMG_7109_-_copia_medium2.JPG

bed_medium2.jpg_20150425_150723_medium2.JPG

de_lententuin_5_medium2.jpg

Atsakyti