Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tokių pačių spalvų nori? :) Drops sky 21 ir 13. Rudo beveik artipilnis kamuoliukas liko, žydro mažiau. Siūlų miško pirkis. Draugė viena vakar papasakojo, kad yra tokia pardė ariadne.lt, kur išvis Dtops siūlai dabar pigiausi. O aš visgi nusprendžiau, kokį megztinį megsiu vyrui. (Taip manau, kad nusprendžiau:)).!Ir vėl nei pirty, nei brunche netiks megzt :oh:​ . Spot regular by Anne Wenzel. Sau norėsiu, tai pasitreniruosiu ant vyro :). Vis ieškojau kokio cinkelio jam, lygiai pilką megzt visai neviliojo. Tai gal kitai žiemai ir bus jam :). Iš dviejų pilkų atspalvių :). Reikia naudoti atsargas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 sausio 2025 - 16:00

lliustruokite, pls, kas per du pilki atspalviai, ir kur dar 48 dingo.

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2025 01 19, 14:32)
<p>Marguerite, tu gal labiau procesinė mezgėja,gal tau tas rezultatas ne tiek ir svarbus? Na, ir darbe daug planuojant, su mezginiu norisi tiesiog atsipūsti. Aš dažniausiai tik vėlai prisėdu, tai mezginys turi būt be galvojimo, sudėtingų raštų.</p>

Oi ne ne, as labai orientuota i rezultata. Tik reikalu - privalomu ir prisigalvotu - daug, tai man butina zinoti, kas kada kur ir su kuo. Nes kitaip tikrai dienoje neatsirastu vietos ne tik mezgimui, bet ir paskaitymui, vokieciu k.pasimokymui ar sportui.
QUOTE(Restar @ 2025 01 19, 15:51)
Spot regular by Anne Wenzel.

Man shitas irgi labai grazus.

Dukros megztukas grazus, jaunatviskas, o ir spalvos tokios itin prie dzinso tinkancios.
Atsakyti

Viena pilka babinaitė iš tavęs prieš kelis metus pirty pirkta, kita -Liniukos per pirtį atiduota, dar pilka rogutinė, pilka iš Anykščių ir pilka iš The Sandėliuko :). Tai realiai atspalvių bent 5, suvesiu į 2 kažkaip. Tikiuosi. Teks įsivaizduoti ir laukti, kas gausis :). Dar net nesusirinkau iš visų kampų. Eisim su vyru pasivaikščioti, šunų šiandien neapsimoka, daug pramoginių vedžiotojų, tai gausim kokį 1 šunelį dviems. Varysim geriau ryt, kai galima bus rimčiau padirbėt/ pavaikščiot.

Atsakyti

Liniuka, o acic tablečių nuo herpio nepraktikuoji? (Buvo laikas, kai tik po jų kurso išsikapsčiau iš pastovaus herpio).

3 mezginiai - daaaug 🤩

2 vnt nuosavų paauglių vakšto be šalikų, betvsu kapišonais. Biuzonų ara striukių.

Restar, gražus dryžiukas 🥰 

Mezgu labai lėtai.

Dvi naktis iš eilės sapnavau mezgėjų meetą 🥰😍🥰

Atsakyti

Bernai tai kitas pasaulis. Nieko net nebesakau nei apie šalikus, nei kepures. Dičkis ir pirštinių, ir žieminių batų nenešioja. Nešalta jam. 

Atsakyti

Gražiai spalviškai dryžuotas megztukas :wub: 

Niuma, o tas acic nereceptinis? Šiaip tai ir visokios zarazos labai limpa. Ar tik nebus po to piloris bakterijos naikinimo stipriais antibiotikais. 

Atsakyti

Buvo receptinis. Dabar nebe. 

https://camelia.lt/p...855511976-17015

Atsakyti

Vitaminas C verta pagert, nemačiau Liniukos vartojamų sąraše. Ir cinkas. Čia imunitetui.

O herpio gydymui tai jo tabletės. Šiaip manau geriau padėtų receptinis, pvz Valtrex. Mano vyriškiui dažnai būdavo, tai tik šie padėjo. Acic toks dėl vaizdo labiau.

Ryga šiandien stebino. Toks liūdnokas vaizdas. Daug nedirbančių vietų-barų, kavinių ir neįprastai mažai žmonių mieste. Buvom vienam dailės muziejuj, ten tai buvo nemažai žmonių. Visai patiko. Ir pavakarieniavom fainam italų restoraniuke. 

Atsakyti

Dėl acic tik žinau, kad yra skirtingos dozės būna,nes tikrai nemažai gėriau jų per dieną.  Gal vaistinėj parekomenduos? 

Atsakyti

Trapumas🤩😍🤩

https://www.instagra...Wtxa2ZwOGxlMzF4

Atsakyti

Labos!

Tai..kur KATUKO LÁIVAS???

Atsakyti