Limit, dabar kažkur už Bangaluru, traukiniu į Hampi važiuojam. Kelionė suplanuota po Karnatakos regioną ir truputį Goa.
83 k bus įmanoma išleisti. Pirksim šilką ir kašmyrą.
Tai ką ir sakau-tik trys tie parodyti kremukai
Be narkozės ir mėlynių mėnesiui, jeiguką.
Aš šiaip apie kremus čia diskutavau, ne masažuoklius.
Masažo galia tikiu šiek tiek labiau nei kremais. Turiu paprastajį nefritinį berods. Veidui. Kai atsimenu, išsitraukiu bet aš naudoju ne su kremu, o su aliejuku.
Man aliejukas per riebu. Aš Elizabeth Arden kapsulytes keramidines naudoju, puikios!!! Bet jos susigeria mygam!
Buvo metas, kai nenaudojau
bet paskutiniu metu visai sueina-dažniausia testuoju savaitgaliais, nes neaišku, kaip suveiks. Taip esu keletą neblogų priemonių atradusi
Turiu dėkingą odą, galiu bandyti gan drąsiai. Bet dažniausiai man mylimos vaistininkės parūpina jau naudojamų kremų mėginukų. Naudoju kelionėse ir sporte.
Ant tų žodžių nuėjau aplankyt mielų vietų. Douglase patyrė mano odą ir pagyrė, kad puikutukai paakiai ir gerai pridrėkinta. O Eurovaistinėj paplepėjau su vaistininke za cinko formos ir da best kotletukai (laukia vaikiuko iš kariuomenės). Tai va, cinką reikia JAMT, geras junginys po 2 už 1 kainą yra. Jis imunitetui stipryt.
Foto norit?
Bangalore mano juodam sąraše Ten mūsų saitas, su kuriais tenka turėt reikalų ir patirt visą indų darbo kultūrą
Buvom su kolektyvu MO. Labai patiko abi parodos Faina, kad maniškiai ir darbe gerai sutaria, ir po darbo mielai kažką veikia. Du naujus darbinsiu, reikia neprašaut su pasirinkimu.
Mano diena darbinė, buitinė ir apsipirktinė
Renku sesei dovaną būsimo 50mečio proga. Bet vis dar nerandu TOS..
Atkimšau virtuvės kriauklę. Jeeeeee. Nes jau vakar kilo vanduo veikiant indaplovei 🤐
Nusipirkau maudomuką naują netikėtai 🥰 Nes po paskutinio pasibuvimo kubile aptikau, kad mėgstamojo nugara padilus.
Mano buvęs darbas turi padalinį Indijoje, bet ne Bangalore, o prie Mumbajaus. Vienu metu head ofise maskatavosi meksikiečiai ir indai - stažuotojai iš naujausių gamybinių padalinių, buvo linksma. Techninio centro vadas, kuris sau pagrindinius indus atsirinkinėjo, po pokalbių gerdavo dvigubai kolos ir labai labai vartė akis. O šiaip jis beveik akių nevarto žmogus, yra ramesnis už belgą.
Ryga mus pasitiko puikiu oru!
Šiaip nieko tokio ypatingo, patiko Medicinos istorijos muziejus ir michelino gide esantis japoniško maisto restoranėlis-Cod. Ne itin prabangu, bet už skonį-10 balų!
Gyvenu už 600 metrų nuo woolio- ką daryt ryt tai nedirba, bet gal pirmadienį palikt vyrą pamiegot ir subėgiot?