Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, dabar kažkur už Bangaluru, traukiniu į Hampi važiuojam. Kelionė suplanuota po Karnatakos regioną ir truputį Goa.

83 k bus įmanoma išleisti. Pirksim šilką ir kašmyrą.

Atsakyti

Jugitak, prigriebk ir pirtininkėm šilkų ir kašmyrų :). Oi, kaip įdomu viską išgirst bus, nes LImit apie Indiją jau nepamenu ar pasakojo, apie PAR man įsiminė pasakojimai, kai į pirtį važiavom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 sausio 2025 - 14:54

Tai ką ir sakau-tik trys tie parodyti kremukai :D​ 

Be narkozės ir mėlynių mėnesiui, jeiguką.

Aš šiaip apie kremus čia diskutavau, ne masažuoklius.

Masažo galia tikiu šiek tiek labiau nei kremais. Turiu paprastajį nefritinį berods. Veidui. Kai atsimenu, išsitraukiu :D bet aš naudoju ne su kremu, o su aliejuku.

Man aliejukas per riebu. Aš Elizabeth Arden kapsulytes keramidines naudoju, puikios!!! Bet jos susigeria mygam!

Buvo metas, kai nenaudojau :D

bet paskutiniu metu visai sueina-dažniausia testuoju savaitgaliais, nes neaišku, kaip suveiks. Taip esu keletą neblogų priemonių atradusi

Turiu dėkingą odą, galiu bandyti gan drąsiai. Bet dažniausiai man mylimos vaistininkės parūpina jau naudojamų kremų mėginukų. Naudoju kelionėse ir sporte.

Atsakyti

Ant tų žodžių nuėjau aplankyt mielų vietų. Douglase patyrė mano odą ir pagyrė, kad puikutukai paakiai ir gerai pridrėkinta. O Eurovaistinėj paplepėjau su vaistininke za cinko formos ir da best kotletukai (laukia vaikiuko iš kariuomenės). Tai va, cinką reikia JAMT, geras junginys po 2 už 1 kainą yra. Jis imunitetui stipryt.

Foto norit?

Atsakyti

Aha, aš pasiskaičiau ir nuėjau vėl pas šunis :), kuo toliau nuo parduotuvių ir nuo pirkinių  :lol: . Jaučiausi ne itin kaip, tai pasiterapinau be jokio cinko :).

margas tas pasaulis, ane :). Grįžau, nusiploviau rankas ir pasėmiau katiną.

Atsakyti

Bangalore mano juodam sąraše :B Ten mūsų saitas, su kuriais tenka turėt reikalų ir patirt visą indų darbo kultūrą :B 

Buvom su kolektyvu MO. Labai patiko abi parodos :wub: Faina, kad maniškiai ir darbe gerai sutaria, ir po darbo mielai kažką veikia. Du naujus darbinsiu, reikia neprašaut su pasirinkimu. 

Atsakyti

Mano diena darbinė, buitinė ir apsipirktinė :)

Renku sesei dovaną būsimo 50mečio proga. Bet vis dar nerandu TOS..

Atkimšau virtuvės kriauklę. Jeeeeee. Nes jau vakar kilo vanduo veikiant indaplovei 🤐

Nusipirkau maudomuką naują netikėtai 🥰 Nes po paskutinio pasibuvimo kubile aptikau, kad mėgstamojo nugara padilus. 

Atsakyti

Niu ką, šeštadienis, tai anksčiau atsikėliau, kad ilgiau pailsėčiau!!!

Šiandien laukia labai graži visko pilna diena 😍

Niuma, o kur radai maudymukų sausį??? Nes jie dingsta kaip rūšis maždaug rugsėjį...

Atsakyti

Šalia darbo - aukso vertės išparduotuvė: nuo triumpho apatinių už pigiai iki balinių suknelių. 

Savo pirkau ne triumpho. Mokėjau 15 pinigų. 

Atsakyti

Liniuka, mano buvusio darbo didžiausias padalinys - Bangalore. Žinok, atostogų vaibui tas jų atsipūtimas labai gerai. Kol kas Indija patinka.

Atsakyti

Mano buvęs darbas turi padalinį Indijoje, bet ne Bangalore, o prie Mumbajaus. Vienu metu head ofise maskatavosi meksikiečiai ir indai - stažuotojai iš naujausių gamybinių padalinių, buvo linksma. Techninio centro vadas, kuris sau pagrindinius indus atsirinkinėjo, po pokalbių gerdavo dvigubai kolos ir labai labai vartė akis. O šiaip jis beveik akių nevarto žmogus, yra ramesnis už belgą.

Atsakyti

Ryga mus pasitiko puikiu oru!

Šiaip nieko tokio ypatingo, patiko Medicinos istorijos muziejus ir michelino gide esantis japoniško maisto restoranėlis-Cod. Ne itin prabangu, bet už skonį-10 balų!

Gyvenu už 600 metrų nuo woolio- ką daryt :D  ryt tai nedirba, bet gal pirmadienį palikt vyrą pamiegot :hihihi: ir subėgiot?

Atsakyti