Lūpdažiai neaktualu, ypač rouge. Bet įlindau paakių kremo paieškot.. Kas čia per stebuklas ir kas tokius perka???
Screenshot_20250117_103910_Samsung Internet.jpg 65,96KB 1 Parsiųsta kartų
Lūpdažiai neaktualu, ypač rouge. Bet įlindau paakių kremo paieškot.. Kas čia per stebuklas ir kas tokius perka???
Screenshot_20250117_103910_Samsung Internet.jpg 65,96KB 1 Parsiųsta kartų
Kvyyy, katuk, nu moterys tikriausiai!
Raudonos lūpos baaardzo gražu. Man. Mano.
Kol kas brangiausias paakių kremas yra L'occitane, Filorga ir Apivita pirktas. Visi under 70 eur. Dabar daurausi į Sisheido (nes draugė davė pabandyt), nes waaau kokis malonus tepti 🤩 Kai pradėjau naudoti ESPA masažuoklį (rituaaaalas kasryt, netgi IKI kavos), tai daugiau paakių kremo sunaudoju (masažuoklis turi slysti).
Screenshot_2025-01-15-20-56-53-89_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg 68,2KB 0 Parsiųsta kartų
Rekomenduoju.
Ne nu, už tokią kainą turėtų bent jau parai akių vokus pakelt kokiu cm.
Beje, iš under 70 pinigo reikalaučiau to paties
Nu turi tie kremai kažką apčiuopiamo parodyt, kad susigundyčiau mokėt šiek tiek daugiau nei gelinis lakavimas su manikiūru
Nes manau, ir nesiruošiu kol kas keisti nuomonės, jog kremai yra tik vietinio poveikio priemonė. T.y. į giliuosius odos sluoksnius nepatenka.
Labas rytas,
Buvau pernai toj grožio parodoj Pelenė lyg. Kai su Rusne įėjom, tai norėjosi kur nors kampe pasislėpt, nes oj, kaip laukinės iš laukinių miško ten pasijutom Aš turėjau kvietimą, o Rusnė dėl įdomumo prisijungė. Paskui jau įsidrąsinom aplink pavaikščiot
Tai va, ką norėjau pasakyt, kad yra toks paakių kremas, kur stebuklą padaro ir veikia gilius sluoksnius. Ir net odos kremas irgi yra. Su kažkokias dalykais iš vynuogių. Kainos tai kaip plastinę pasidaryt Bet tą paakių davė pabandyt. Nežinau, koks ten stebuklas, bet paakių raukšlės akimirksniu dingo Jautėsi toks dilgčiojimas. Ilgalaikiu poveikiu nesidomėjau, bet sakė, kad čia Holivudo žvaigždžių gelbėjimo priemonė. Kaina tokia va, kaip katuks įdėjo, panaši. Reik naudot į savaitę kartą. Užtenka, atseit, metams.
Ar tikrai ten kažkas tokio stebuklingo, ar tik akių dūmimas, sunku pasakyt. Nu bet pinigai toj grožio pramonėj irgi gražūs
Jurgitak, kurioj vietoj esat? Kokį maršrutą imsit?
Labas rytas,
Buvau pernai toj grožio parodoj Pelenė lyg. Kai su Rusne įėjom, tai norėjosi kur nors kampe pasislėpt, nes oj, kaip laukinės iš laukinių miško ten pasijutom Aš turėjau kvietimą, o Rusnė dėl įdomumo prisijungė. Paskui jau įsidrąsinom aplink pavaikščiot
Tai va, ką norėjau pasakyt, kad yra toks paakių kremas, kur stebuklą padaro ir veikia gilius sluoksnius. Ir net odos kremas irgi yra. Su kažkokias dalykais iš vynuogių. Kainos tai kaip plastinę pasidaryt Bet tą paakių davė pabandyt. Nežinau, koks ten stebuklas, bet paakių raukšlės akimirksniu dingo Jautėsi toks dilgčiojimas. Ilgalaikiu poveikiu nesidomėjau, bet sakė, kad čia Holivudo žvaigždžių gelbėjimo priemonė. Kaina tokia va, kaip katuks įdėjo, panaši. Reik naudot į savaitę kartą. Užtenka, atseit, metams.
Ar tikrai ten kažkas tokio stebuklingo, ar tik akių dūmimas, sunku pasakyt. Nu bet pinigai toj grožio pramonėj irgi gražūs
Jurgitak, kurioj vietoj esat? Kokį maršrutą imsit?
Paroli, javki, adresa.
Koks kremas?
Paroli, javki, adresa.
Koks kremas?
Bandžiau pagooglint, bet neatsimenu pavadinimo Turėjau namie dar reklaminį lapuką kažkur. Pažiūrėsiu, jei nepamiršiu.
Dar klausimas - ar jūs išnaudojat mėginukus, jei gaunat? Dabar atsiminus, kad gavau tos kosmetikos lankstinuką, atsiminiau, kad ir mėginukų toj parodoj visokių gavau. Bet va, kad kažkurį sunaudočiau, tai neatsimenu kažkai neinamas dalykas man jie
Occitane mėginukų pastoviai gaunu, kartais namie naudoju, dažniau išvykose, kad buteliukų nesidėt. Bet ir pasikaupia. Prisimenu, kai kas iš įprastų priemonių baigiasi.
Labai ryškiai pajutau Limit jausmą Pelenėje. Nesu buvusi ir nenoriu to patirt .
Parsivežiau sagas - siūt ir skalbt. Bet tik po darbų... Vakar pradėjau kepurę sau ryškiai mėlyną. Kam man jis reik? Ai, bus matyt. Su instagramerių banga einu . Ir dar turiu riooooožinių siūlų . Pernai nuo pirties nepaleido mintis po Qqutės rožinuko pasimatavimo. Bet kas patinka pirty, nebūtinai nešiotina gyvenime . Dabar galvoju, su kuo suženyt, kad skiest tą rožinę .