Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Baigiau dukros megztuką! Beliko sagas susimedžioti ir susiūti. Jaučiu, čia bus 2 sunkiausi darbai. Kažkaip pririverst iki Danesos kažkada palėkt.

Na, ir dar nelengvas darbas - apssipręst dėl sekančio rimtesnio mezginio. Gerai, kad 2 budintys šalia. Gal dar kokį budintį įsitaisysiu. Visada reikia galvoti, ką patogaus turėti neštis į brančą ar pirtį. Reikia užsivesti kokį lygų ilgai grojantį mezginį. Bet norisi ir greitų smagių. 

Atsakyti

Aš 12tą val važiavau Viliaus ir dviejų klasiokų susirinkt iš centro. Savanoriavo Žalgirio varžybose. Ir rungtynes nemokamai pamatė, ir 7 parašus ant batų susirinko. Laimingas visas (tik autikų nebeliko jau, kol išėjo). 

Šią savaitę nemezgu. Kažkaip įkvėpimo nėr. 

Atsakyti

Apie parašus - pirma mintis apie socialines valandas buvo :).

Pasikaupė miego trūkumo.

Atsakyti

Nea, biškį kitokius :D Nors socialines valandas irgi liepiau susitvarkyt:

Priedas  Messenger_creation_77F4DC03-BEF5-4F0F-856D-1662AA1D9C2F.jpeg   130,94KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_FB1E9DB7-6234-44D4-AB8E-1CDF8EAD407B.jpeg   114,81KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_AD701D4C-BC8D-4B29-BB07-E2951E5400E7.jpeg   85,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ooooo, tai dabar NEVALYS ANŲ!!!

Kokio gerumo patirtis 😍🤩😍

Aš turiu mintį nueit įvaržybas arenoje. Na, kada nors ŠIEMET. Organizuoju kolegučius, nes nu be chebros...ne tai...

Atsakyti

Užsiprašė naujų batų. Šitie sake, kokio tūkstančio dabar verti :D
Jeigu ką, tai maniškiui nesenai Gyme pavogė eveik naujus Nikus :( Tik nedrįso iš karto pasakyt, bet kad tie sporto klubai ir nepriisima jokios atsakomybės už asmeninius daiktus.

Atsakyti

Aš mamiškai apie valymą irgi pagalvojau. O anas verslus vaikinas, mąsto kitaip :). Ar augins dar vertę ar bandys išsigrynint? Mano "investuotojas" kiekvieną dieną tikrina savo investicijas ir nervina mane. Perdaug emocijų kasdien tikrinti. Ypač nuo juokingų sumų.

Atsakyti

Labas dienas,

niuma, taip ir pagalvojau, kad taviškio galvą šmėkščiojant rungtynėse mačiau  :bigsmile: 

Gavau Kalėdoms bilietą dovanų :D Mano pageidavimas buvo - Žalgirio Eurolygos rungtynės, bet kad pergalė būtų  :lol:  :lol: 

Tai va, išpildė Kalėdų senelis mano norą  :wub:  :lol: Įspūdis buvo WOW  :bigsmile:  :wub:  Ta jėga ir vienybė :wub:  :wub:  :wub: Net nereik dideliu krepšio fanu būt, kad paliktų įspūdį nerealų :wub: 

Tik supratau, kad aš per silpnų nervų gyvai rungtynes žiūrėt  :oh: :D Toks jaunuolis 10-12 metų sėdėjo šalia manęs su tėvais aistringais sirgaliais, tai galvojau, kad plaukus nusiraus ir apsiverks, kaip jis reaguodavo į kiekvieną neįmestą kamuolį  :rolleyes:  :D 

Vienžo, užskaitau šitą dovaną, kaip vieną mano geriausių  :D 

Mezginio vis dar nepradėjau, bet dar yr laiko iki pirties  :rolleyes: Rusnė jau pradėjo klausinėt, kokios spalvos blauzdinės bus  :rolleyes:​  Tuoj ir pavasaris ateis, kol aš numegsiu  :oh:  :lol: Naują knygą užtat pradėjau..

Atsakyti

Restar, jokia suma nėra juokinga. Visiškai.

Atsakyti

Oj, netikiu, kad jis kada sugalvotų juos parduot. nebent naujų parašų prisirinktų :) Turės kaip savo talismaną. 

Atsakyti

Labas dienas,

niuma, taip ir pagalvojau, kad taviškio galvą šmėkščiojant rungtynėse mačiau  :bigsmile:

Gavau Kalėdoms bilietą dovanų :D Mano pageidavimas buvo - Žalgirio Eurolygos rungtynės, bet kad pergalė būtų  :lol:  :lol: 

Tai va, išpildė Kalėdų senelis mano norą  :wub:  :lol: Įspūdis buvo WOW  :bigsmile:  :wub:  Ta jėga ir vienybė :wub:  :wub:  :wub: Net nereik dideliu krepšio fanu būt, kad paliktų įspūdį nerealų :wub: 

Tik supratau, kad aš per silpnų nervų gyvai rungtynes žiūrėt  :oh: :D Toks jaunuolis 10-12 metų sėdėjo šalia manęs su tėvais aistringais sirgaliais, tai galvojau, kad plaukus nusiraus ir apsiverks, kaip jis reaguodavo į kiekvieną neįmestą kamuolį  :rolleyes:  :D

Vienžo, užskaitau šitą dovaną, kaip vieną mano geriausių  :D

Mezginio vis dar nepradėjau, bet dar yr laiko iki pirties  :rolleyes: Rusnė jau pradėjo klausinėt, kokios spalvos blauzdinės bus  :rolleyes:​  Tuoj ir pavasaris ateis, kol aš numegsiu  :oh:  :lol: Naują knygą užtat pradėjau..

Man nėra nervų net per teliką žiūrėt. Tai pradedu žiūrėt kašį, nebent Lietuvos rinktinė ima kur toliau patekt. Oi, ne į sveikatą man tie pažiūrėjimai. O aplinkui visi tik Ryto fainai, tai už Žalgirį nepadoru sirgt :). O man tik Žalgiris nuo vaikystės artimas, bet ne iki gilaus domėjimosi :). Dukterėčia Ryte daug savanoriavus, bet kai atsibodo, tai dabar perka abonementus ir pastoviai lanko varžybas. Viena. Sako, kad puikiai atsipalaiduoja. 

Ai, mano vyrukai išvis futbolo fanai, tai visokius čempionatus mielai žiūriu kartu. Kiek ten matosi mezgant :D.  Lietuva nežaidžia - jokių nervų. Kai sūnus klausia, už ką sergu - sakau, už tuos, kurie gražiau žais :). Arba politkorektiškiau - už ką tu, už tą ir aš :).

Grįžo jaunuolis/investuotojas, parašė matkės kontrolinį, skauda galvą. Sakė su savo investicijom į cripto yra +30 eur :). Laukia Trumpo inauguracijos ir su tuo susijusio  didelio kilimo :D.

Atsakyti

Kaip mano didysis vaikas sako - geriausias laikas investuoti yra vakar  :lol:  :lol: 

Kadangi pirmas jo darbas buvo investicijų bendrovėj, tai dabar visi pastrointi investuot, kas kiek gali. Tėvai tai jau beveik beviltiški, nes arba rizikuot reik, arba dideles sumas turėt tokiam amžiuj  :rolleyes:  :D  Simas visą savo stipendiją investuoja ir rodo Rusnei kokie ten nuliai jo sąskaitoj :D Ir dar vis primena, kaip jam būnant 16m. aš neleidau kažkokios ten kripto nusipirkt, kas jau būt buvę beveik milijonai dabar pagal kalbas  :lol:  :lol:  :oh: Va, ką reiškia finansinis neraštingumas ir nenumatymas į priekį... :ax:​ 

Atsakyti